אני עדיין חיה...

• פותח הנושא DawnR
  • פורסם בתאריך

DawnR

New member
אני עדיין חיה... ../images/Emo22.gif

כמעט
רציתי לאחל לכל השמיניסטים פה בפורום בהצלחה מחר במתמטיקה... May God Be With You
וד"א- אני קוראת פה את ההודעות כל הזמן..אני פשוט לא מגיבה... שחר.

Miss Kitty

New member
אני לא שמיניסטית,

אבל גם לי יש בגרות מחר במתמ'.. אז תודה!

NO NAME 4

New member
גם לי יש... ../images/Emo7.gif

לא רוצההה!! אני לא מוכנה!! אני לא יודעת כלום!!

DawnR

New member
אם יש שאלות...

מספרי בגרות, אתן יכולות לשאול אותי... כי כבר פתרתי מלא תרגילים ודי נמאס לי...אז אני מוכנה כמה שלא הצלחתן. שחר.

OCֹJB

New member
שחר....

קודם... תתדוהההה!! אפילו שאני כלכך לא קשורה.. אבל... תודה בכל מקרה... ו.... שחר... את לומדת יותר מידי............ בסוף יהיה לך יותר מידי עומס על המוח ותתפוצצי ותמותי ואני לא רוצה שזה יקרה!!!!!!!!!!!! ובלי שום קשר.. צריך כבר להפגש! את כרה בגבעת שמואל1 אני שחר ודני ואת צריכות להפגש!

NO NAME 4

New member
אמא!! היום הזה הגיע!!

כל הסבל נגמר ביום אחד! סוף סוף נגמר מתמטיקה לכל החיים!! יאי!!

DawnR

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

אני האמת היא בקושי לומדת יחסית לאנשים אחרים. פשוט יש לי הרבה מבחנים אז זה נראה לך כאילו אני לומדת המון, כל פעם למבחן אחר. אממ...וכן, צריך להיפגש אבל יש לי מבחן באזרחות שבוע הבא, ערבית שבוע אחרי, ספרות אותו שבוע, ואז יש לי כמה ימים עד לבגרות בערבית....אולי אז
בהנחה שאני לא עושה מועדי ב' במתמטיקה\אנגלית, yeah?
שחר.

DesertRose7

New member
שיהיה לכן בהצלחה *מחיאות כפיים*

שיהיה לכן בהצלחה *מחיאות כפיים* שיהיה לכן שיהיה לכך שיהיה לכן בהצלחה *מחיאות כפיים* אז כמו שאמרתי לפני.. המון המון בהצלחה!! תעשו אותנו גאות פה.. לפחות אותי.. כי רק שנה הבאה יש לי במתמטיקה.. עכשיו יש לי היסטוריה ואני בקושי חיה מרוב לחץ!!! GOOD LUCK

NO NAME 4

New member
תודה..!!!

ושיהיה לך בהצלחה.. אני עשיתי את הבגרות בהיסטוריה שנה שעברה, זה ממש שטויות..
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולן!!

OCֹJB

New member
אהאההה!!!

שחר..אממ דון...אההה!?!?!? למה כלכך הרבה (לא רוןצה תשובה..חח) אוף את לומדת הרבה :( למבחנים... אוף.. עכשיו אם נקח אותך ליום אני ארגיש כאילו אנחנו מכשילות אותל בבגרויות.............. שחר...השניה... בלעט לץ! אוף זה מעצבן! שאחת ממכן ת'שנה ת'שם שלה! או שאני פשוט מגדירה את שחר השניה (דון) כרק דון.. אני מסתבכת כל פעם מחדש! טוב אז שחר לץ!!!!!!!!1 אל דאגה! בלה בלה בלה!!! את תצליחי! בלה בלה בלה! כןכן! בלה בלה בלה... *זו היתה שיחת עידוד* קלר.... אממ.... את לא בכיתה ט'!? את בת 15... כיתה ט?! או י?! למה אני לא יודעת באיזה כיתה את?!!???!?!?!?! אהאהאההה!!!!!!! *דופקת ת'ראש בדברים* למה את עושה בגריות!? מה קורה פה?!!?!?!? אהאהאאהאהאהאה!!! מתי מחילים לעות בגרויות בכלל?! אני לא עושה בגרויות שנה הבאה נכון?!?!?!?! אהאהאהאהההה!!! מחפדת מפחדת מפחדת... אהאההאהאהאהאהאה אוהאהאהאהאואהוהאהאה! *)בכי צורח*

bustedsum41

New member
אוסי אמרתי להם........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בכיתה ט

OneUnknown

New member
חזרתייייייי

משאלון 005 ואחריו ב11 ורבע 003 היה סבבהההה, מקווה לטוב:) עוד מישו פה עבר את זה?

OCֹJB

New member
אהההה...אממממממממ...

לא הבנצתי ת'הודעה האחרונה... אוקי! מדברת עכשיו לקלר...........חחחח... קלר ממתי את בכיתה ט!? (תחילת שנה) אוף לא ידעתי! למה את עושה בגריות בכיתה ט'!?!?!??! לא אמורים להתחיל בכיתה י או משו כזה...?!?!? אוף.. לא רוצה בגריות שנה הבאההההה!!! קלר הסבירי את עצמךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

bustedsum41

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאוסי!

עשיתי מבחנים כדי לדעת כמה יחידות בגרות אני עושה!! בגרות זה ב-י' נדמה לי

OCֹJB

New member
אההההההההה!!!

קלר את תבהילי אותי ככה סתם!!!!!!!!!!!

DawnR

New member
לא יודעת...

את המספרים, אבל אני עשיתי את הבגרות מהתוכנית הישנה, 3 ואח"כ ה2. ה3 יח"ל היו קלות בטירווווף ובדקתי בעיתון, מקווה ל98. וה2 יח"ל היה קשה.. :( מסתבר שפתרתי שאלה אחת נכון וחשבתי שאני טועה אז מחקתי אותה ועשיתי שאלה אחרת וטעיתי בה.
לא נורא, מועד ב'....
שחר.

למעלה