אני עדיין יכולה ויש לי את הזמן...

שלי פאר

New member
אני עדיין יכולה ויש לי את הזמן...

טוב, נגמר החג ז בא לי קצת לשגע אתכם. לקחתי כל מיני שאלונים וחיברתי אותם! תענו ותהנו ;) האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? - השתכרתם? - לקחתם סמים? - הייתם בהופעת מטאל? - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? - החלקתם על הקרח? - החלקתם על התחת? - החלקתם על בננה? - התנשקתם? - עשיתם היקי? - עשו לכם היקי? - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? - הייתם בג'קוזי? - הייתה לכם חיית מחמד? - קיבלתם נכשל בתעודה? - גידלתם ציפורניים? - בכיתם משיר? - בכיתם מסרט? - הייתם בנוער העובד והלומד? - ובצופים (שליטע!)? - הופעתם מול קהל? - אכלתם ליצ'י? - ופסיפלורה? - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? - כססתם ציפורניים? - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? - עשיתם בגרות במשהו? - עשיתם שעווה? - הייתם במפגש ישרא-בלוג? - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? - צבעתם את החדר בעצמכם? - שפכתם על מישהו משהו? - קיבלתם מדליה? - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? - שיהקתם יום שלם? - בכיתם יום שלם? - צמתם ביום כיפור? - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? - גנבתם משהו? - צבעתם את השיער? - חוררתם את עצמכם? - חיברתם שאלון? - שמכם הופיע בעיתון? - הייתם ברוק עצמאות? - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? - התאהבתם? - הערצתם מישהו? - פגשתם מישהו שהערצתם? - הופעתם בטלוויזיה? - הופעתם ברדיו? - אפיתם עוגה לבד? - חתכתם ורידים? - ניסיתם להתאבד? - הייתם מאושרים? מה החיה האהובה עליכם? מה החיה השנואה עליכם? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? יש לכם חיה בבית? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? תנין או צפרדע? חתול או כלב? גדים או סרטנים? פינגווין או דולפין? גדי או צבי? פרה או כבשה? טווס או נחליאלי? דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש? עכבר או אוגר? פגשתם פעם חיה בטבע? איפה? איזה חיה? אוהבים חיות? למה? אכפת לכם מהחיות בעולם? הייתם פעם בצער בעלי חיים? לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? למה? אכלתם פעם חזיר? האם ננשכתם פעם? ע"י מי? האם הכיש אתכם נחש? האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? רכבתם פעם על: גמל? פיל? חמור? סוס? סוס פוני? פרד? אבא? שור? מה השעה? שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב: או ? מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מה השעה? מהי הטרגדיה הכי גדולה שהכתה אותך בשנה האחרונה? האם יש לך קשיים בהסתגלות לנורמות חברתיות? האם לאחרונה היה לך חשש שמישהו עלול לפגוע בך? האם לאחרונה מישהו פגע בך, אם כן כיצד? האם החיים שלך ברובם טובים או רעים? האם אתה אופטימי? מהו המשפט שהכי מחזק אותך ברגעים קשים? האם הרבה פעמים אתה מרגיש שאחרים לא מבינים אותך? האם אתה מרגיש שאתה נאלץ להתמודד עם הרע לבד או שסביבתך תומכת בך די והותר? האם רוב היום אתה חש רגשות שליליים או חיוביים? כיצד אתה נוהג לתמוך באחרים בשעות הקושי? (רק לכאלה שאוהבים שאלות שטות:) מיהו הארכי-נבל הנערץ עליך? יאלה ביי ;) חח

שלי פאר

New member
אוח שלי שלי שלי...

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? לא - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? לא - השתכרתם?לא :( (יא אני מזה רוצה לעשות את זה יום אחד) - לקחתם סמים? לא - הייתם בהופעת מטאל? שזה?! - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא - החלקתם על הקרח? חח כן - החלקתם על התחת? כן - החלקתם על בננה? לא - התנשקתם?אה נו בארור - עשיתם היקי?לא - עשו לכם היקי?סוג של... - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? חח כן בג'יבריש - הייתם בג'קוזי? לא - הייתה לכם חיית מחמד? כן - קיבלתם נכשל בתעודה? תשאלו אם קיבלתי עובר - גידלתם ציפורניים?כן - בכיתם משיר?כן - בכיתם מסרט?כן - הייתם בנוער העובד והלומד?לא! אני עד עכשיו מחכה שיחזרו אליי ;) חח - ובצופים (שליטע!)?כן עד שגיליתי שזה עולה כסף הבגדים שלהם שם.. חח - הופעתם מול קהל?כן - אכלתם ליצ'י?לא - ופסיפלורה?לא איכס יש לזה ריח של שמפו - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות?חח כן - כססתם ציפורניים?כן - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת?כן וזה לא עזר - עשיתם בגרות במשהו? בלזיין לאנשים את המוח - עשיתם שעווה?בשפם ;) - הייתם במפגש ישרא-בלוג? לא. מה זה?! - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)?לא מה יש לי לעשות שם!? - צבעתם את החדר בעצמכם?כן - שפכתם על מישהו משהו?כן קיבלתם מדליה?כן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?יש לי HOT - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)?כן - שיהקתם יום שלם?חצי יום - בכיתם יום שלם?כן - צמתם ביום כיפור?כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?חח אני אל צמה בכיפור - גנבתם משהו?כן - צבעתם את השיער?כן - חוררתם את עצמכם?אפשר לומר - חיברתם שאלון?חיברתי שאלונים וזה מה שיצא לי - שמכם הופיע בעיתון?"שלי" תמיד מופיע בעיתון ;) - הייתם ברוק עצמאות?כן - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)?היה - התאהבתם?כן - הערצתם מישהו?כן - פגשתם מישהו שהערצתם?דודוווווווווווווווווווווווווווווו - הופעתם בטלוויזיה?כן - הופעתם ברדיו?מופיעים ברדיו!? חח כן כן - אפיתם עוגה לבד?לא - חתכתם ורידים?כן - ניסיתם להתאבד?סוג של - הייתם מאושרים?אפשר לומר מה החיה האהובה עליכם?מה!? מה החיה השנואה עליכם?דג!! מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? על זה עוד לא שמעתי יש לכם חיה בבית?יש לי אמא ואחים, נחשב?! איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אף פעם! אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? תנין או צפרדע? חתול או כלב? גדים או סרטנים? פינגווין או דולפין?דולפין גדי או צבי? פרה או כבשה? טווס או נחליאלי? דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש?ולייתן עכבר או אוגר? פגשתם פעם חיה בטבע? חח כן איפה? בטבע איזה חיה?ג'וק חתול כלב עכבר ועוד כל מיניי חולרות אוהבים חיות?לא למה? אכפת לכם מהחיות בעולם?לא הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים?לא למה?למה כן!? אכלתם פעם חזיר?לא האם ננשכתם פעם?כן ע"י מי?על ידי אחותי חח ועל ידי הגבר שלי כפרע עליו ;) האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל? פיל? חמור?כן ואפילו יש לי רשיון לרכיבה על חמור סוס? סוס פוני? פרד? אבא? שור? מה השעה?22.44 שם:שלי גיל:אוטוטו 20 תאריך לידה:15.5 מקום מגורים: נצרת עילית מזל: בלי מזל ושור ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות: 3 אחים ואחות תחביבים:לישון זמר אהוב:אווו דודו טסה זמרת אהובה: מירי מסיקה להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב:יודה לוי (שחקן עלק חח) שחקנית אהובה: סלב אהוב:אני אני אני צבע אהוב:ירוק או ? מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר?הזיוף של הזיוף של האולסטאר שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?חום מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אפשר אייפוד!? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל?ישראל שלי יפה וגם פורחת טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?כן רואים השיר שלנו?כן רואים מסודרים?כן רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?מיותר רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?מעפןן!!!! מה השעה?22.47 מהי הטרגדיה הכי גדולה שהכתה אותך בשנה האחרונה? מממ היו הרבה האם יש לך קשיים בהסתגלות לנורמות חברתיות? אוי ואבוי מה זה?! האם לאחרונה היה לך חשש שמישהו עלול לפגוע בך? לא האם לאחרונה מישהו פגע בך, אם כן כיצד?כן אבל זה ארוך האם החיים שלך ברובם טובים או רעים?רעים האם אתה אופטימי?לא מהו המשפט שהכי מחזק אותך ברגעים קשים? האם הרבה פעמים אתה מרגיש שאחרים לא מבינים אותך? כן. עכשיו למשל האם אתה מרגיש שאתה נאלץ להתמודד עם הרע לבד או שסביבתך תומכת בך די והותר? לבד לבד לבד האם רוב היום אתה חש רגשות שליליים או חיוביים?לא חשה כיצד אתה נוהג לתמוך באחרים בשעות הקושי?תלוי מי זה שחש (רק לכאלה שאוהבים שאלות שטות:) מיהו הארכי-נבל הנערץ עליך? מה זה?! אינעל אבוק ;)

באלי :p

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? לא. - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? נרגילה. - השתכרתם? לא. - לקחתם סמים? לא. - הייתם בהופעת מטאל? לא. - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא. - החלקתם על הקרח? לא. - החלקתם על התחת? לא. - החלקתם על בננה? לא. - התנשקתם? לא. - עשיתם היקי? לא. - עשו לכם היקי? לא. - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? כן. - הייתם בג'קוזי? כן. - הייתה לכם חיית מחמד? עדיין. - קיבלתם נכשל בתעודה? כן. - גידלתם ציפורניים? לא. - בכיתם משיר? כן. - בכיתם מסרט? כן. - הייתם בנוער העובד והלומד? כן. - ובצופים (שליטע!)? לא. - הופעתם מול קהל? כן. - אכלתם ליצ'י? כן. - ופסיפלורה? כן. - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? ברור, תמיד. - כססתם ציפורניים? עדיין. - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? כן. - עשיתם בגרות במשהו? לא. - עשיתם שעווה? כן. - הייתם במפגש ישרא-בלוג? לא. - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? לא. - צבעתם את החדר בעצמכם? לא. - שפכתם על מישהו משהו? כן. - קיבלתם מדליה? כן. - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? כן. - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? כן. - שיהקתם יום שלם? לא. - בכיתם יום שלם? עם הפסקות P: - צמתם ביום כיפור? לא. - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? לא. - גנבתם משהו? לא. - צבעתם את השיער? לא. - חוררתם את עצמכם? לא. - חיברתם שאלון? לא. - שמכם הופיע בעיתון? כן. - הייתם ברוק עצמאות? לא. - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? לא. - התאהבתם? כנראה שכן. - הערצתם מישהו? כן. - פגשתם מישהו שהערצתם? כן. - הופעתם בטלוויזיה? כן. - הופעתם ברדיו? הופעתי ברדיו? XD הגיוני. - אפיתם עוגה לבד? כן. - חתכתם ורידים? לא. - ניסיתם להתאבד? לא. - הייתם מאושרים? כן. מה החיה האהובה עליכם? כלב. מה החיה השנואה עליכם? זוחלים למיניהם. מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?אין. יש לכם חיה בבית? כן. איזו? כלבה. ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? שנה שעברה. אוהבים ללכת לגן חיות? לא. למה? משעמם. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? שום דבר? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: כלום. מה יכול לקרות בגן חיות? מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'ירפה. תנין או צפרדע? תנין. חתול או כלב? כלב. גדים או סרטנים? דגים. [?] פינגווין או דולפין? דולפין. גדי או צבי? >< פרה או כבשה? איכ. טווס או נחליאלי? טווס. דרור או עורב? >< פרפר או דבורה? פרפר. ג'וק או עכביש? איכ! איגואנה או חרדון סיני? חרדון סיני XDDDDDDDD ליוויתן או כריש? ליוויתן. עכבר או אוגר? אוגר, דה. פגשתם פעם חיה בטבע? פגשתם? XDDD איפה? איזה חיה? אוהבים חיות? לפעמים. למה? כובע. אכפת לכם מהחיות בעולם? כן. הייתם פעם בצער בעלי חיים? לא. לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? לא. למה? כי בשר זה טעים רצח. אכלתם פעם חזיר? לא. האם ננשכתם פעם? כן. ע"י מי? חתול. XD האם הכיש אתכם נחש? לא. האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא. רכבתם פעם על: גמל? כן. פיל? לא. חמור? לא. סוס? כן. סוס פוני? לא. פרד? לא. אבא? לא. שור? לא. מה השעה? 03:25. שם: צליל. גיל: 13. תאריך לידה: 18.05 מקום מגורים: בית. מזל: שור. ארץ לידה: ישראל.
מספר אחים ואחיות: 4. תחביבים: כל מיני. זמר אהוב: עברי לידר. זמרת אהובה: איגי וקסמן. להקה אהובה: אבטיפוס. [אבל זה משתנה] דוגמן אהוב: וואט דה.. דוגמנית אהובה: ^^ שחקן אהוב: כל מיני. שחקנית אהובה: כנ"ל. סלב אהוב: XDD צבע אהוב: כחול. זה או זה וואנס או אולסטאר? וואנס. שחור או לבן? לבן. קיץ או חורף? חורף. אביב או סתיו? אביב. מכנס קצר או ארוך? ארוך. חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה. מכנס או חצאית? מכנס. חולצה או שמלה? חולצה. בשר או חלב? חלב. שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום. מנומר או צבאי? צבאי. אמפי או דיסקמן? אמפי. טלוויזיה או מחשב? מחשב. ישראל או חו"ל? חו"ל - זמן קצר. ישראל - לטווח ארוך. טלוויזיה: יס או הוט? יס. רואים האלופה? לא. רואים השיר שלנו? כן. רואים מסודרים? כן. רואים מועדון לילה? כן. רואים ארץ נהדרת? כן. מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? אני אישית אוהבת. XDD רואים ערוצי טבע? לא. וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כבר לא. מחשב (תענו ביש או אין): יש. אייסיקיו? יש. מסנג'ר? יש. סקייפ? אין. פוטושופ? יש. צורב? יש. מדפסת? יש. סורק? יש. מכונת צילום? יש. מסך שטוח? יש. מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין. מקלדת מסיליקון? אין. איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד. מה השעה? 03:29. מהי הטרגדיה הכי גדולה שהכתה אותך בשנה האחרונה? האם יש לך קשיים בהסתגלות לנורמות חברתיות? לא. האם לאחרונה היה לך חשש שמישהו עלול לפגוע בך? לא. האם לאחרונה מישהו פגע בך, אם כן כיצד? באיזה מובן? האם החיים שלך ברובם טובים או רעים? טובים. האם אתה אופטימי? כן. מהו המשפט שהכי מחזק אותך ברגעים קשים? הרבה. האם הרבה פעמים אתה מרגיש שאחרים לא מבינים אותך? לא. האם אתה מרגיש שאתה נאלץ להתמודד עם הרע לבד או שסביבתך תומכת בך די והותר? המ. יש ויש. האם רוב היום אתה חש רגשות שליליים או חיוביים? חיוביים. כיצד אתה נוהג לתמוך באחרים בשעות הקושי? נמ. ><

למעלה