אני עדיין ילדה, ילדה קשת יום בת 40+

אני עדיין ילדה, ילדה קשת יום בת 40+

את לא צריכה הרבה כדי לחזור ולהיות ילדה, רק מעט דמיון.. זוכרת כשהיית ילדה לא היית צריכה הרבה? רק הילדים של היום כה תובעניים.. כילדה ישבתי בצד בשקט וחיכיתי... וכשקיבלתי דבר מה הייתי כה מאושרת.. והיום כשאין לי למעשה משפחה מיידית, וגעגועי רבים לילדה שהייתי, וכשאין איש מסתכל - אני היא היא! למשל היא ביקשה השבת לאכול נקניקיות ופתיתים ואני הולכת להכין לי כלומר לה.. לנו...

בכל אחד מאיתנו קיים הילד הפנימי

הילד שהיינו הילד שהדחקנו ושכחנו כי גדלנו.... הרבה פעמים חשוב להתחבר לילד הזה כדי שהחיים שלנו כבוגרים יהיו בריאים ומאושרים

../images/Emo24.gifואני היום הענקתי לילדה שבי...

להתנדנד על הנדנדה להיות תלויה בין שמיים וארץ להתמסר לנידנוד ולרוח הקלה ... חשוב לזכור את הילד/ה שהיינו לתת לו מקום כבוד בחיינו
ברוכה הבאה

ואני לקחתי אותה לטיול... וגילינו את הבלוסומים

הראשונים על עצי התפוז, האשכוליות עדיין ממאנות לפרוח.. וחגגנו כל השבת.. ויש לנו אפילו עוד דמות.. ש"הולכת" איתנו לטיולים, זה אולג משינקוב השחקן הרוסי שאני אוהבת, הוא משמש כחבר שלי וכתחליף אב של הילדה ... (לא הכרתי את אבי, מעולם..)

TOYUSHINA

New member
אוי לא לא שמתי לב לא חשבתי שאחי יכנס לכאן

הוא לא מבין כלום אל תשימו לב אליו כל ההודעות שאחי כתב עד עכשיו אל נא התייחסו אליהם. בתודה לילי

לנושנוש

New member
אני חושבת שחיבור לילד הפנימי שבנו../images/Emo149.gif

זהו חיבור לשימחת חיים ויצירתיות. אצל סתווית זה נישמע כאילו היא מתחברת לאצב, לילדה קטנה ועזובה... אני עושה הרבה דברים ביחד עם הילדה, נכנסנו עם נעלי גומי לים בחורף, חחח. מה עוד? משתוללים עם החתול, מציצים מהגג לרחוב, אפילו בעבודה ובזוגיות כיף לנו ביחד! שבת שלום ומבורכת!

כתבת יפה../images/Emo23.gif

להתחבר לילדה שבי נותנת לי שמחת חיים
נותנת לי כוח להמשיך הלאה בעולם של המבוגרים...הרציני הזה...
שבת מבורכת גם לך

TOYUSHINA

New member
הלוואי והיה לי הזמן להתחבר לילדה שבי

בקושי היה לי זמן לההיכנס לכאן.

למעלה