אני עדיין כאן

Ami15il

New member
אני עדיין כאן

אגדה אורבנית נוספת: בקיבוץ שלנו יש פרדס, ובאמצע הפרדס יש בית נטוש, שעל פי הארכיון של הקיבוץ, הבית הזה הוקם לפני 112 שנה.. בכל מקרה, הבית מכונה "בית המומיות". כי מסופר שהבית הזה היה בית מגורים לערבים שעבדו בפרדס עצמו, ומסופר על סיפור שנקרא ליל המומיות. התגלו בתוך הקירות של הבית 8 מומיות, שכנראה כל אחת מהן הייתה בנאדם שקלעו אותו באיזה חדר ואטמו את החדר, ככה שחשבו שהם נעלמו... אבל בעצם אותן המומיות מתו מרעב בעודם חיים בתוך הקירות של הבית... כיום כבר יש אגדות אורבניות על המקום, שהמומיות הפחידו את הערבים, והם טענו שיש קללה על הבית... ועד היום, כל שנה, מביאים את שכבת הילדים הצעירה אל הבית, באמצע הפרדס, בלילה, ומספרים להם מסביב למדורה על הבית... יום אחד, כמו שאמרתי פעם, כשהפורום יתפוס ותיקות - אני אארגן איזה מפגש מסביב למדורה, ואת המדורה נעשה בבית המומיות... (אולי בחופש הגדול, שגם הצעירים יוכלו להגיע) עמי

Idan91

New member
חיחי.. אני לא בטוחה

שאני רוצה להיות שם...

Die † dIE

New member
גם אני!

קריפי מדי! עמי יש לך סיפורים פשוט מצוינים! *משתוקקת לעוד*

אגדה נחמדה!

ואהממ לגבי המפגש מדורה..עוד אגדות כאלו? נראה לי שאני כמו עידן לא בטוחה שאני רוצה להיות שם אתה מבין לא כדאי להפחיד את ה

Ami15il

New member
חח הודעה לכולם ובעיקר לעידן:

א. עידן - למה הקמת פורום של אגדות אורבניות? כדי להסתתר? זה כמו לפחד מהגוף של עצמך..:) ב. אם כל שנה מבקרים שם ילדים בכיתה ד´ עד ו´ ומקשיבים לצ´יזבטים הרבה יותר מפחידים מאלו, גם אתם יכולים. ג. איזה פחדנים!!!!!!!! יש חוקיות בסיפור צ´יזבט, זה על פי אבא שלי (שהוא מלך בסיפור צ´יזבטים מפחידים) 70% מהצ´יזבט אמור להיות מומצא, ו30% חייבים להיות אמת... אנשים!!!! אל תפחדו, אני אשמור עליכם.. עמי ------------ בו!

As I Am

New member
*רועדת קלות* ../images/Emo103.gif

מ-מ-מפחדת? א-אני לא - מ-מפחדת... *בולעת את הרוק בעצבנות* *רצה להתחבא מתחת לשטיח* אני לא חושבת שאני אחזיק מעמד אם אני אי פעם אגיע ל´בית-המומיות´ הזה ואשתתף בערב שאתה מתכנן... קריפי מידי בשבילי...
... מה אתם רוצים? אני ילדה עם לב חלש!
לין
פחדנית גאה

Idan91

New member
נו בסדר...

רגע רגע.... ואם אני מפחדת מהגוף של עצמי? זה מוזר...? (חיחי.. אם הייתם רואים אותי אותי גם אתם הייתם מפחדים.. אוה.. ירידות עצמיות..
) פכל מקרה.. בקשר לפחדנותי.. ובכן.. לא הייתם איתי בסרט של שר הטבעות וב"האחרים"... בררר...

למעלה