אני עדיין כאן

elib1

New member
אני עדיין כאן

יש כל כך הרבה דברים בתחום אלקטרוניקה ומחשבים שאפשר לפתח , אבל אני ועוד רבים כמוני יושבים בבית ומחפשים עבודה. אני מחפש עבודה מעל שנתיים - בסה"כ בבדיקות תוכנה . דברים שקודם לכן עשיתי,בצורה טובה וקצת על מנהלות כח אדם : ********************* כל מנהלת כח אדם חושבת שהיא המנכ"ל בחברה - איזה כח יש למנהלות כח אדם. אותם מנהלות כח אדם ששולוחות אותנו למכוני הערכה מסוג פילת , קינן וכ"ו מעניין אם הם בחרו את הבעל או החבר גם דרך מכון מיון. ***************************************************

רכזות כח אדם

הייתה כאן כבר מישהי שכתבה משהו בנושא, וגם אני נתקלתי בזה. בהתחלה כשהולכים לחברת כח אדם חדשה, הן מציעות לשלוח את הקורות חיים שלך לשתיים שלוש עבודות, ואחרי זה שתיקה, לא שומעים מהן. נראה שגם הרכזות כח אדם, כמו המעסיקים, מתבלבלות מרוב כל הקורות חיים שהן מקבלות, ולא ממש מתאמצות למצוא עבודה לחסרי עבודה, אולי הן מתאמצות לשרוד את היום עד 18:00.

dudil

New member
אני לא בדיוק מבין את הקשר בין

מכוני הערכה לבחירת בעל. תפקידה של מנהלת כוח אדם הוא לקלוט את האדם המוכשר ביותר והמתאים ביותר לתפקיד ולחברה, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אישית. זו העבודה שלה ובשביל זה היא מקבלת משכורת, מנכ"ל החברה לא קולט עובדים. האם תזומן לראיון או לא תלוי אך ורק בך. לוקח למנהלת כוח אדם כ-20 עד 30 שניות לעבור על קורות חיים, אם הם כתובים נכון ומדגישים את היתרונות שלך לתפקיד הנדרש תזומן לראיון אם הקורות חיים שלך מבולגנים ואי אפשר להבין כלום לא תזומן. גם מעבר בחינות במכוני הערכה תלויים בך אישית, תתכונן, תקרא קצת ספרים בנושא ותלך. אולי אתה צודק, אולי היינו צריכים לבדוק את בני זוגנו לחיים דרך מכונים כאלו, אולי צריך לעשות איזה שהיא בדיקה ולראות אם אחוז הגירושים עולה על אחוז הפיטורים... נסה פעם לדבר עם מנהלת כוח אדם על תפקידה, אני בטוח שתגלה דברים מענינים.

למעלה