אני עדיין כאן
למי שלא יודע מי אני, אני ליאור. לדעתי אני הייתי מהראשונים שכתבו כאן בפורום, עד שפשוט החלטתי קצת להוריד פרופיל. שתדעו, חברים יקרים, שעל אף החודשים שעברו מאז ההודעה האחרונה שלי אני משתדל לפחות פעם בשבוע להתעדכן. (בנוסף אני מקבל את ההודעות הנפלאות שלך רומי
) מה ששבר את השתיקה שלי השבוע היתה הבדיקה (השגרתית) אצל הניאורולוג. עקרונית רציתי לשתף אתכם בהתלבטות: כבר מעבר לשנה אין לי שום התקפים. אני רק עייף. בכל זאת הרופא החליט שמדד נ A.D.S.S שלי עלה... (לי לא ברור ממש למה, משהו בדפיקות של הפטיש על הברכיים שלי כנראה שלא מצא חן בעיניו) עכשיו הוא מציע לי לעבור לריכוז גבוה יותר של אינטרפרונים (יענו לעבור מהזרקה של AVONEX פעם בשבוע ליותר מזה). סירבתי. בעיקר בגלל הפעם בשבוע. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המצב ויש לו עצה טובה בשבילי. לעבור או לא לעבור? אגב, גב´ סיאמית החמודה, קוראים לתרופה נגד העייפות PROVIGIL (או MODAFENIL גנרית) והיא אמורה להיות תותחית (גם בכסף :350 ש"ח לחודש על חשבוננו). בכל אופן אני רוצה לאחל לכולם המון בריאות ורק אהבה
שלכם , ליאור נ.ב רומי כפרה תודה על האימיילים המתוקים, מת עליך...
למי שלא יודע מי אני, אני ליאור. לדעתי אני הייתי מהראשונים שכתבו כאן בפורום, עד שפשוט החלטתי קצת להוריד פרופיל. שתדעו, חברים יקרים, שעל אף החודשים שעברו מאז ההודעה האחרונה שלי אני משתדל לפחות פעם בשבוע להתעדכן. (בנוסף אני מקבל את ההודעות הנפלאות שלך רומי