אני עדיין לא יודע אם היה פנדל

blueman1

New member
אני עדיין לא יודע אם היה פנדל

אבל מכבי שיחקו כל כך חלש ולא הגיע להם הנקודה הזאת שהם קיבלו, שיחקנו טוב מחצית ראשונה ואני לא יודע מה קרה במחצית שניה אבל זה לא היתה אותה קבוצה, חבל כי היינו צריכים עכשיו לאסוף 3 נקודות כי הגיע לנו. דבר נוסף שעיצבן אותי היה ההזדמנות הזאת במחצית השניה של אברגיל שלא מסר למזרחי ופיספס הזדמנות מצוינת לגול, ובסוף המשחק כאילו מזרחי ניסה להחזיר לו וניסה לבד להכניס במקום למסור לאברגיל. דבר נוסף שדווקא היה חיובי השחקן הצעיר אלירן משהו (לא קלטתי את השם משפחה שלו) נראה שחקן טוב , ברבע שעה שהוא שיחק הוא היה טוב נתן כמה מסירות טובות ורואים שעם קצת ניסיון עוד נראה ממנו הרבה. ודבר אחרון נתצוגה של הקהל הייתה מצויינת היום קצת נירדמנו בסוף המחצית השניה אבל עדיין כל הכבוד.

מוצארט

New member
אז חזרתי עכשיו מ-וסרמיל

ביחד עם דניאל, רן, וגם שי נראה ביציע. היה משחק טוב של הפועל, רע של מכבי, השופט והקוונים. הכרטיס האדום בסוף המשחק- נחמת עניים.

רוני 2112

New member
וואלה אפשר להתעודד

אם שיחקנו טוב יחסית וכמעט ניצחנו, זה מעלה אצלי את האופטמיות, נראה עוד שניים שלושה משחקים ונדע כמעט סופית יורדים או נשארים רוני

zuli4

New member
התבאסתי טילים..

ישבתי בשער 2 והיה מגניב לצעוק לבונפלד שהוא בובה..חחח ואופיר חיים החרא שלא ירד לקחת את מה שקהילת האוהדים הביאה לו..קיללו אותו שהוא כמעט ברח הביתה..(חבל שלא)..

iT DiS

New member
כן פנדל-לא פנדל...

אתם יודעים מה? כמו שהשופט כן ראה פנדל מ-30 מטר אני לא ראיתי פנדל מ-80 מטר... לעולם לא נדע מה באמת הלך שם, אני רק יודע שלא ראיתי כל תזוזה של דגל הקוון שהיה הקרוה ביותר למקרה... אבל למה להתעסק בדברים כאלו, שאפשר להתענג מתצוגת שיפוט כה מחפירה, שכאשר כבוד השופט החליט על 4 דקות תוספת זמן, ורייס קיבל את האדום בדקה ה-3\92 מה שמותיר עוד 2 דקות לשחק הוא מחליט לשרוק לסיום... כנראה שהוא הבין שהוא יותר מדי מסתבך עם ההחלטות שלו והעדיף לחוס לעצמו על חייו... בכל אופן, גם כדורגל היה, ולפחות מצדה של באר-שבע הוא גם היה מעודד למדי, כאשר לר איפשרנו למכבי להציג את הכדורגל שלה(שגם ככה הוא חלש..) והכתבנו את הנעשה במגרש.. האור שלי היה שלאחר כמעט שנה וחצי של היעדרות מהמגרשים חזרתי למשחק שבו הייתה אווירה שקצת הזכירה לי את הימים שהייתי בא קבוע למגרשים.. רק שזו האוירה שהייתה חצי שעה לפני המשחק, וכמות האנשם של שעה לפני... אבל יש הרבה למה לצפות לדעתי, כי ברגע שנעבור את פ"ת שבוע הבא עם תצוגה כזו של כדורגל ורוח לחימה מצד השחקנים, נגד בית"ר בעוד שבועיים כבר יהיה יותר קהל, והקבוצה לאט לאט תעשה את צעדיה המזעריים אל עבר משחק יותר אטרקטיבי לקהל, שירים את המורל בקבוצה ויעלה את משקל תכולת הכיסים של המועדון בעוד כמה מרשרשים, ואז ללכד את הקבוצה שתצעד בשנה הבאה הרבה יותר בחוזקה עם הכשרון של הצעירים, בתיבלון קל של זרים מוגשת על מצע של רוח לחימה למען המועדון, הסמל והאוהדים שישובו לוסרמיל הזוועתי(אבל יותר טוב ממה שזכרתי אותו...בעעע..) בכל מקרה, שבוע פורה לכולנו ושנה אזרחית טובה לנו!

למכבי יש תחת יש להם מזל

שרק אלוהים יודע מאיפה..! ואת זה אין לב"ש לא חושב... נקווה לניצחון במישחק הבא.. שבוע טוב לכולם

שבוע הבא ה.פ"ת בחוץ,ו...

וואי וואי וואי....מלחמת עולם.. חייבים ניצחון מול קשטן (שאותו אני מאוד מעריך). ניצחון ואנחנו נושמים לפחות שבועיים כמו שצריך. טומאסיץ עשה בשכל שעזב,אני לא חושב שהוא עזר לנו ממש. אוליביירה החדש,שחקן מצויין,רק שלא יהיה אופובונמי השני. מקווה רק לטוב..

חבר'ה..פנדל ....

לא היה..100 % אני בטוח. נקודת מבט רעה: פיספוס ניצחון על הצהובים המסריחים. עדין לא חדים. אני לא לא יודע אם לעודד או לבכות בגלל מזרחי. אברג'יל הזה צריך מישהו כמו קשטן,שיחנך אותו.הוא פשוט מפונק. נקודת מבט היותר טובה: הקהל...קודם כל..אתמול ראיתי ניצוצות..רק שנמשיך קדימה. אברג'יל סוף סוף לצידו של מזרחי,עכשיו יש לנו חלוצים על רמה. אלירן אפריאט..רזה וקטן כמו בניון,אבל יש למה לצפות,ללא ספק. שיחקנו התקפי,והוצאנו תיקו שכולו הפסד.זה אומר הכל.

מוצארט

New member
קהל-ניצוצות?

ידידי, זאת הייתה תצוגת הקהל הנורמלית הראשונה העונה. אולי זה יותר טוב לנו שאדון ז'ינו סגר את שער 6 לאוהדים הביתיים. לפחות ככה הקהל לא מפוזר על כל האצטדיון... אם נשיג תוצאה טובה שבוע הבא, מול בית"ר האצטדיון יהיה יותר מלא מאתמול.

הקהל,חבר'ה,הקהל שלנו..

אולי יקבל תיאבון. אני מעדיף לראות את האוהדים מפוזרים ולא לראות חצי מגרש שגם הוא לא ממש מלא. אני לא יודע כמה היו,אבל שמחתי לראות את העידוד גם של שער 2..

zuli4

New member
תראה...

ראיתי אתמול "הראשון בשער" בערוץ 1 שבו מראים את משחקי ליגת העל ואת השערים. הכדור שיחק על היד של יפרח, אבל זה ממש לא במכוון, בד"כ שופטים לא שורקים על דברים כאלה. ואם זה היה הפוך, השופט לא היה שורק.

blueman1

New member
השפוט גם היה רחוק רצח

הוא שרק מחצי מגרש, לפי דעתי הקוון היה צריך להתערב פה ולהפנות את צומת ליבו של השופט, חבל שבסוף זה נגמר ככה.

מוצארט

New member
רק אם מזרחי

בהתקפה האחרונה היה מוסר לאברג'יל... התוצאה הייתה אחרת. חבל.

blueman1

New member
ואם אברגיל

היה מוסר 20 דקות קודם למזרחי אז זה היה נראה אחרת גם.

zuli4

New member
אי אפשר להגיד "רק" "ואם"..

כי אם לסבתא היו גלגלים..אז.. נכון, קרה, היו הרבה פספוסים וזה באמת יכל להיגמר אחרת..נקווה לטוב, שיהיה בהצלחה.

למעלה