אני עדיין לא מצליחה להבין

אני עדיין לא מצליחה להבין../images/Emo210.gif

נמרוד הראל הרי הודה כמה פעמים שאין לו כוחות והוא גם לא מאמין בזה. אז מישהו מוכן להסביר לי איך הוא בדיוק קורא מחשבות? איזו שיטה כבר יכולה להיות לקריאת מחשבות ? נמרוד הראל הראה בתוכניתו כמה וכמה פעמים קטעים שבבסיסם הוא קורא מחשבות,הקטע עם הצ'קים שהוא קרא הדהים אותי,גם קריאת המחשבות בין החתן לכלה - זה פשוט מדהים,ואמיתי. אני יודעת שזה אמיתי. אני יכולה להבין את מה שעושים המתמודדים ב'אורי גלר מחפש את היורש',הטכניקה ברוב המקרים די ברורה. אם מדברים על גלאי מתכות שמוסתר במקום מסויים בגופם,אצבע מושתלת וכו'. אבל אצל נמרוד הראל,משום מה,אני תמיד נתקלת בשאלות שאין לי עליהן תשובה,וזה מאתגר אותי. אז אני בכל זאת שואלת - איך ניתן לקרוא מחשבות מבלי להיות בעל 'כוחות על טבעיים'? האם יש שיטה לעשות זאת? זה נראה בלתי אפשרי ממבט ראשון,אבל אתם אלה שמבינים בזה,אז אולי בכל זאת תוכלו להאיר את עיניי?

michaeler

New member
ואיך קוסם מראה בן אדם תיבה כשלם,

אחר כך מעלים חלק מגופו, ואז מחזיר אותו? ואיך קוסם מוציא יונה\שפן מהכובע? את לא יודעת, ואת גם לא אמורה לדעת, אחרת זה לא היה נקרא קסם.

ll191

New member
תחשבי באופן הגיוני

נראה לך הגיוני שיש דרך לקרוא מחשבות סתם ככה? כנראה שלא... גם אם יש דרך, לא נמרוד הראל ולא רוב האנשים בעולם יודעים מה היא. כל מה שנמרוד עושה הוא עושה בטכניקות של מנטליזם שהם נטו טכניקות שכל בן אדם בפוטנציאל יכול לעשות, רק צריך המון ידע והמון אימון. נמרוד עבד שנים על הטכניקות שלו ובגלל זה הן כ"כ מוצלחות. מה שיפה בכל תחום המנטליזם או בכלל בכל תחום הקוסמות זה שהדברים נראים בלתי אפשריים, וזה גם מה שמושך את האנשים לזה.

LiranTheWizard

New member
נמרוד לא קורא מחשבות.

לגבי הקטע עם הצ'קים - יש לי רעיון כיצד לבצע זאת. שיטה מאוד מאכזבת. אני לא יודע אם נמרוד משתמש באותה שיטה. את צריכה להבין שאם מישהו באמת קורא מחשבות, הוא כנראה שומר את זה לעצמו... בטלוויזיה את רואה אנשים שמסוגלים לחקות את התופעה הזו של קריאת מחשבות ברמה כזו או אחרת. את הדבר האמיתי את לא רואה (גם אני לא). חוץ מזה, שכמובן שזה לא בשידור חי וגם נמרוד עושה כל מיני דברים לפני (הוא חייב) כדי שהכל ייצא כמו שצריך בתוצאה הסופית. אבל אם נדע הכל, אז מה יישאר בסוף? קסמים זה מסתורין - לא כדאי לנפץ זאת. גם ליאור מנור ש"חזה" לפני הרבה שנים את תוצאות הלוטו, לא באמת ידע את המספרים - אחרת היה שומר את זה לעצמו אני מניח, שכן אז כל הדבר הזה שנקרא "מפעל הפיס" היה קורס. למה היה קורס? כיוון שאם אנשים יידעו שמדובר בטריק, קרי, כיוונו שמספרים מסויימים ייצאו בהגרלה, אנשים יתפסו את זה בתור רמאות לשמה ויפסיקו לשלוח טפסים. מכיוון ששמעתי את התיאוריה הזו מלא מעט אנשים (בלי שום קשר לקסם עצמו), אבל אין באפשרותי להוכיח אותה, נניח לה כעת.

BOSS77

New member
בקשר לצ'קים

איך בדיוק אתה יכול לדעת במעטפה סגורה כמה כסף רשום שם? מה זה הבולשיט הזה?

LiranTheWizard

New member
אם אתה בקיא

קצת בציוד ריגול, אז יש שיטה. זה דורש קצת זמן אבל זה עובד. ולא - לא מדובר בריגול אחרי אנשים אלא אחרי עצם דומם...

LiranTheWizard

New member
לא בכלים

שאתה חושב. אני לא מעוניין להרוס את הקסם אז לא אפרסם את מה שמאפשר לעשות את זה. אין לי מושג אם מדובר באותה שיטה אבל אם כן, אז מדובר בדבר מאוד חביב (וגם די יקר).

ofer1973

New member
ציוד ריגול

האביזר הזה עולה כ- 400 ש"ח ועם שילובו עם הציוד המתאים ,אפשר בין היתר לדעת מה רשות בצ'ק . נ"ב: זה מתבצע עם אדם נוסף . עופר.י

donlondon

New member
יום אחד

זה מאד פשוט הוא השתמש בשפת גוף קל להבחין לפי שפת הגוף כמה יהיה רשום זה גם קצת שימוש בפסחכולגיה וכמובן גם קצת NLP לפי תנועת העיינים ברור אין כאן שום קסם ושום טריק אין כאן שום עריכה ואין שום קאט אין שום ציוד קסמים כמו קליפ בורד בשביל מה להשתמשמ בכל הטריקים הזולים הללו אם אפשר לעשות את הכל עם NLP ואת הקסם עם העפר של צופית גרנט מצאתי בספר של ליאור מנור אבל שם זה בלי NLP אני אחזור עוד 3 שנים אני הולך ללמוד קסמים בקלפים ואז אוכל להשתפר ברמת שפת הגוף וה NLP גם לי תיהיה תכנית טליויזיה גם אני אעביר מסרים תת הכרתיים גם אני אלעג לצופים גם אני אתפקע מצחוק מכל הדבילים שחושבים שיש לי משהו מעבר לתעלולוי עריכת מצלמה וקאטים זה יהיה ממש בידור גם אני אגיד שאורי גלר שקרן ונוכל איזה כיף אני מקוה שאף אחד לא יחשוף את התרמית לא המאפרת ולא המפיק לא הצלם ולא העורך לא לוסטיג ולא הקוסמים האחרים איזה אכזבה תיהיה לכל אלו שבאמת הלכו ללמוד NLP בגלל שהם חשבו שזה יעזור להם חבל על אותם טמבלים שהלכו לכל מיני מרפאים כי הם ראו אותי עושה דברים מופלאים עוד מעט אני אשכנע גם את איגוד המהפנטים שיש כזה דבר FTH הם ממש קלים לשכנוע גם את הקוסמים הצלחתי לשכנע שאני משתמש בפסיכולגיה יש כאלה שם שממש מאימנים לי איזה בידור

למעלה