אני עדיין מחפש...

Pixy led

New member
www.wicca.com - כל מה שאתה צריך

מידע, הסברים, פירוט, והכל בשפה ידידותית (אנגלית) ובנושא הוויקה.

Darkness Within

New member
יש אתר מאוד נחמד

שנקרא ספיריט און ליין יש שם חלק שלם שמוקדש לוויקה- כמעט כל האינפורמציה הדרושה

morning star

New member
גם לדעתי מדובר

עם אתר עם הרבה אינפורמציה איכותית (לפחות יותר מאתרים שונים אחרים שכבר נתקלתי בהם). ווריית´ : אתה לא מצפה מכל אתר להכנס ישר לתוך עובי הקורה ולתת מידע ברמה אקדמאית או קונספטים "מסובכים" למתחילים ומתעניינים. לאט לאט, תוך עידוד לחשיבה עצמאית - זו לדעתי הדרך. חוץ מזה שבוויקה לדוגמא, קשה מאוד להגיד על דעות מסויימות "לא נכון". שלך הנווד

The Wraith

New member
?

באתר כתוב "וויקה דת של כישוף, אור ואהבה".... תגיד לי, כל הוויקאנים הם מכשפים?

FullTimeSpirit

New member
שוב תודה

על כל הלינקים... בכולם ביקרתי. באמת יש מידע מועיל, אבל אני מחפש להכיר אנשים ממש... תודה לכולם!!!!11

morning star

New member
אנחנו אנשים ממש

לפחות ככה אני חושב... אתה מוזמן לשלוח לי הודעה או אי-מייל, מאחר ואיני נוהג לתת מספר אי-סי-קיו ברשת. שלך הנווד

FullTimeSpirit

New member
*התנצלות*

מצטער אם פגעתי במישהו... התכוונתי אנשים לדבר איתם FACE 2 FACE

אתר וויקה ישראלי

אתר עם מידע על הוויקה ועל האנשים בארץ שהקימו את האתר. מקווה שיענה על צרכיך ליה

morning star

New member
שלום ליה

ובכן, האתר הזה כבר בבנייה המון זמן, וכנראה כבר לא ייבנה... המפתחת אותו שייכת (או הייתה שייכת) לקבוצת עץ רענן וכרגע נמצאת בצבא. האתר הזה היה האתר הראשון של ISRAWICCA, אשר במשך הזמן שינתה את שמה ל-"עץ רענן". קישור לעץ רענן (שגם האתר הנוכחי שלהם נמצא בבנייה) נמצא תחת "קישורים". ישנו אתר נוסף של מפתחת האתר שהזכרת. זה אתר ב-GEOCITIES הנקרא DOLPHINEYE אם איני טועה. לצערי, המחשב שלי עבר מספר גלגולים מאז ביקרתי בו ואין לי את כתובת האתר. אני אברר בתכתובת של ISRAWICCA מה קורה עם האתר של עץ רענן. שלך הנווד

כרמית.

New member
אגב נווד שלחתי לך

הודעה אישית. אני לא יודעת אם הגיע כיוון שהמחשב שלי לא כל כך מסתדר עם תפוז בכלל ועם מערכת המסרים האישיים של תפוז בפרט.

morning star

New member
הגיעה

אל תדאגי... קיבלתי את ההודעה... פשוט יקח לי קצת זמן לענות (זה מדהים. הודעה שלא קשורה אלי אישית אני יכול לענות עליה בטווח של מספר דקות... בעוד הודעה שכן, מספר ימים... הגיון מעוות). שלך הנווד

כרמית.

New member
אה בסדר העיקר שהגיע ../images/Emo66.gif

הרי זה לא שיש לי זכות להתלונן על הזמן שלוקח לך בהתחשב בחודשים שלי לוקח לענות על דברים...

נווד,

לא הגיע הזמן לעשות דף קישורים כמו שצריך? (גם בפורום מאגיה) במיוחד צריך קישורים שיעזרו לחדשים.

נווד,

לא הגיע הזמן לעשות דף קישורים כמו שצריך? (גם בפורום מאגיה) במיוחד צריך קישורים שיעזרו לחדשים.

למעלה