אני עדיין מתלבטת

איב 1

New member
אני עדיין מתלבטת

למרות שהכול טוב בחיים שלי (למי שלא מעודכן אני בהריון) אני לא בטוחה שאני רוצה ללדת עכשיו. אני רק בחודש השני וזה כבר משפיע על החיים שלי - אני מפחדת לצאת לדיסקוטקים כדי שבטעות לא ידחפו אותי או משהו, אני יודעת שאצטרך להפסיק ללמוד באוניברסיטה כדי לטפל בילד/ה, חיי הבילוי שלי נגמרו טוטאלית אבל אני אזכה באושר של להיות אמא. מצד אחד אמא אני עוד אזכה להיות וללמוד באוניברסיטה ולבלות זה משהו שבתקופה הזאת של החיים שלי שונה מאם אני אבלה בגיל 30+ (לא שבגיל הזה לא מבלים פשוט אחרת). מה לעשות??!!??!!!! איב

may may

New member
מאמא לאמא לעתיד

אני בת 30, אמא לשניים, הבנים שלי , אושר חיי, אם יש צורך מוותרת על הכל בשבילם... אבל יקירתי... אחרי הלידה.. חודש חודשיים (במידה ולוקחים הכל בכייף-ולא ברוגז עם אלוהים שאת דוקא צריכה להניק...אגב...זה כייף לא נורמאלי) אחרי חודשיים הכל חוזר לסדר שהיית בו... ההבדל היחיד שכשאת יוצאת לדיסקוטק את צריכה בייביסיטר...זה הכל. והאוניברסיטה... אני מקווה שיש לך משפחה תומכת שיעזרו לך לשמור על המלאך הקטן כשאת לא לידו ואם לא... מטפלת או פעוטון.. מפי נשמע הכל פשוט... ובעיניך סוף העולם. אבל... אחרי הלידה... תראי שזה יותר פשוט משחשבת... מאחלת לך הריון קל שבקלים... לידה הכי טבעית והכי יפה שיש...ובבוא הזמן אאחל לך נחת מהמלאך או מלאכית...

קרני

New member
איב שלי! חזרת! :)

הרגשתי בתוכי שאת מתנדנדת עם ההחלטות שלך... אני חושבת שכבר אמרתי לך את זה... מתוקה שלי, החלטת מהר מדי, ואל תחשבי שלא מותר לך לשנות את הדיעה שלך... מותר לך לשנות אותה עד שתגיעי למקום הנכון בו תרגישי בטוחה. יש לך עוד חודש להחליט לאן את רוצה להגיע... תחשבי על זה, תתנדנדי... תדאגי שרק את תעשי את הבחירה הזאת עבורך ולא אף אחד אחר.... התחלת ללמוד כבר? זה מה שגרם לך לזוז שוב? אולי אם תנסי להבין למה את זזה כל הזמן, מהם הגורמים, החוטים שמושכים אותך, תגלי לאן הבטן שלך מובילה אותך (תרתי משמע...) יקירה, אין ספק שלהיות אמא צריך להיות אחד הדברים המרגשים והמדהימים יותר שיקרו לך אי פעם, ושאלת ספק אמרת שאת לא יודעת אם זה משהו שאת רוצה שיקרה לך עכשיו... למרות המשפט האחרון, אני מקווה שלא התשמע בקולי נסיונות שכנוע לכאן או לכאן. אני חושבת שכל החלטה שתגיעי אליה היא ההחלטה הנכונה עבורך כי את בחרת אותה ולא אף אחד אחר, ומכיוון שכך, אני עומדת אחרייך! את יודעת, נכון? זהו. שיהיה לך יום נהדר!!! שלך, קרני. נ.ב. קיבלתי סוף סוף סימן חיים באימייל... ואת?!?

למעלה