אני עדיין ער!!!!

כןןן אני קמתי בשש וחצייי כמו איזה לא יודעת מה

בשביל להספיק הכללל ולהיות בתשע בבצפר..

איך לא ראיתי אותך חח...פי מוזרות אנחנו

כאילו... רק פעם אחת ראיתי אותך בבית ספר.. כמה פעמים לא בבית ספר..אבל בבית ספר רק פעם אחת..זה מפחיד!!!חחח ועוד את בבית ספר שלי ואני לא רואה אותך... מוזר

חח כן משהו מוזר וכל הפסקה אני מחפשת אותך כזה

בודקת אולי את באופק אבל כלוםםם איפה את נמצאת בדרך כלל בהפסקות?

תמאמת?עושה שעורי בית חח...

של השיעור של אחרי... אני לומדת באגף שלך בימי שלישי שעור לשון..ביב' 3.. וגם בימי שני...
ואמ..לפעמים אני בלובי כזה או בספריה סתם יושבת עם חברים..

מוזרר אז אני בכיתה ליד איך אני לא רואה אותך!?

יום שלישי מילא כי יש לי אנגלית בי"ב 7 אבל שני זה מוזר.. את יכולה לקפוץ ולבקר בכיתה שלי תראי את השולחנות יש בהם דברים מצחיקים חחח עשו לכם את השאלון הזה על המלחמה ואחריה? זה היה ספררר איזה צחוקים זה היה חחח

אבל איזה חננות השכבה שלך..כנסי

בירידה מהמדרגות כתוב כזה: י יש לכם עוד *** ימים ללמוד(לא זוכרת מה היה המספר) יא יש לכם עוד *** ימים ללמוד יב' 0 ימים ללמוד.. וכתבו משו כמו נה נה בננה בסוף חחח...מעפנים

חחחחח כן איזה מעפנים זה רק ההיא המגעילה הזו

מורן שבח רשמה את זה עזבי איזה מסיבה מגעילה הם מתכננים לנו חבל"ז על שאול מופז

שווה ללכת לשם רק בשביל הצחוקים

ביום שישי ואיייי איזה מצחיק היה כשרקדו פתחו שמפניות והתיזו על ילדים (כל הרגל שלי התמלאה
) איזו אחת התקלחה עם זה חחח העיפו מים ומה לא היה יורם האידיוט עמד והכין פופקורן אז חברה שלי משכה אותנו לרקוד ואני לא רוקדתת חח אז הלכנו לידו והוא אמר לאיזו אחת "את רוצה אני אכניס אותך לכאן אני אשזף אותך? את נורא לבנה.."

חחחחח יורם המורה למתמטיקה?שונאת אותו

העבירו אותי אליו כי חילקו להקבצות ויורם הוא הרבצה א'.. סעמק איתו... סידרתי את זה שהוא יתן לי מגן 100.. פחות מ-100 אני מזה יתבאס....חייבת 100 בבגרות הראשונה..

חחח למה הוא דווקא מה זה חמוד..

הכי כיף לצאת איתו לטיולים חבל על הזמן במסע של י"א ביום הראשון הכיתה שלו הייתה עם שלנו וכל הדרך הוא רק מצחיק אותי ואמרתי לו דיי כי כאבה לי הבטן ויצאו לי דמעות ואיןן הוא לא נורמלי הוא צחק על כל הילדים של הכיתה שלו (חחח איך זה נשמע כאילו הוא לומד איתם) מאז הוא תמיד אומר לי שלום חחח אבל מהה הוא לא יודע ללמד בגרוש הוא לימד גם אותי מתמטיקה וממש הוא לא ידע ללמד כל הזמן הוא היה מתעצבן כי יש לנו ילדים חיותתתת חחח בחיים אני לא אשכח איזו תלמידה שהוא שונא התעלפה באמצע שיעור והאידיוט הזה ראה שהיא התעלפה אבל הוא לא הגיב חחח רק אחרי שצעקו לו אז הוא נזכר איזה מפחיד זה היה היא ישבה מלפני פתאום אני רואה אותה נופלת על הרצפה ולא הבנתי חשבתי היא נפלה או משהו כי היא אוהבת לעשות הצגות ועניינים ואז כולם באו אליה

הוא השאה אותי הבן אלף הזה

כי לא יצאתי מהכיתה כי הוא ביקש...ולמה הוא ביקש את יודעת?כי הוא רצה את הפון שלי ולא נתתי לו!!! קיצור התפללתי שלא יפגע לי בציון מגן ופניתי למחנכת שלי...קיצר היא פנתה אליו והוא אמר שזה תלוי במבחן שאעשה עכשיו.. קיצר הוא כמו כל שאר המבחנים שלי במתמטיקה...100 100 100 97 ומה שיהיה עכשיו זה יהיה 100 על בטוח

אני מקווה..בסך הכל הוא סבבה קצת מטומטם וסוטה

איזה יום ילדה מהכיתה שלי אמרה לו יורמיון (חח ככה קראו לו) אני יכולה לרדת לשתות אז הוא אמר לה לא קיצ' כל השיעור היא שיגעה אותו לרדת לשתות ואז היא אמרה לו "נו יורםם תן לי לרדת" אז הוא ענה לה "יאללה רדי ורדי גם לי..." חחח

למעלה