אני עדין בבעיה

אני עדין בבעיה../images/Emo54.gif

אני יודעת שכתבתי פה שאני רוצה להכיר חברות מהכיתה שלי ואני לא מצליחה! בחטיבה.. אז כל אחד כבר עם החבר'ה שלו זה כבר לא כולם ביחד... איך אני יכולה להתחבר איתן? או אם ילדות מהשכבה? אני ממש מיואשת אני קמה בבוקר והולכת לישון בידיעה שאין לי באמת חברות... בבקשה תעזרו לי... למשל ראיתי היום שילדה אחת עשתה עגיל באף אז אמרתי לה:"עשית עגיל באף?,וואי יפה לך תתחדשי.." וזהו...

ירדנעע1

New member
קשה למצוא חברים אמיתיים בתוך שבוע

תקחי ת'זמן,תבחני אנשים ואפשרויות,תנסי לפתח שיחה,והכל ברגוע,לא בלחוץ,ולא ביחס של "העיקר תהיה חברה שלי".

Black Jane

New member
בנוסף למה שירדן כתבה

הנה, החמאת למישהי על הגיל וזאת אחלה דרך להתחיל לדבר איתה לאט לאט. איך היא הגיבה לזה, בסדר? אם כן...אז הנה, זאת התחלה!

0miss love0

New member
אייסיקיו/מסנג'ר זאת דרך לא רעה

אם יש מישהי מהכיתה/שכבה שנראת לך חמודה ואת יכולה להתחבר אלייה לדעתך, חפשי אותה באייסיקיו..ותתחילי לדבר איתה. תשאלי אם היו שיעורים או משהו כזה, ככה תתחילו לדבר על אותה מורה, בה"ס..ומפה השיחה תגלוש. בהצלחה:]

../images/Emo54.gifאבל

אני אל מכירה אותם.. אז אין לי מה להוסיף אותם באייסי קיו....

ירדנעע1

New member
חח יש לי משו שיעזור

כשאני הייתי בכתה ז' ונדלקתי על מישהו מהכיתה שלי,התפדחתי לבקש ממנו את המסנג'ר שלו, אז עברתי בין כל הילדים בכתה וביקשתי את המסנג'ר שלהם,כולל הילד,ככה גם הרווחתי את המסנג'ר שלו וגם של עוד 20 ילדים בערך^^ *סתם לידע כללי,אחרי חודש נהיינו חברים
*

למעלה