אני עדין בחיפוש אחרי תחליפים

אני עדין בחיפוש אחרי תחליפים

ל MEMORIT . האם יש תרופה שמרכיביה זהים והיא נקראת אחרת? היות ולא קבלנו אישור לתרופה (השד יודע למה) אני מחפשת עוד אפשרויות כדי לא לותר. מי שיש לו עצה עבורי, אשמח לקבל. תודה

ידידים

New member
ממוריט

שלום רב, כפי שמופרסם באתרים שונים התרופות הזהות ACENTA ו ARICEPT מחירם לא נמוך מהממוריט. כדאי לך לפנות למרפאת זכרון מוכרת ולהביא בקשה מנומקת לגבי החולה הזקוק לתרופה. עם זה לגשת לרופא המשפחה. הוא מעביר את הבקשה למרכז הקופה ולאחר מספר ימים מגיע האישור. אנו משלמים כ 100 ש"ח לקופסא של 30 גלולות. כך הנסיון שלנו במכבי. אלכם להתקש.

1פנטזי

New member
תחליף לתרופה

כדאי לך להיכנס לאתר של העמותה יש שם הסברים על התרופות וכן שמות כל התרופות הכלולות בסל .תבדקי אם יש תרופה מקבילה.אין שום סיבה שחולה אלצהיימר שאובחן לא יקבל תרופה שנמצאת בסל התרופות.אבא שלי מקבל אריספט דרך קופ"ח מאוחדת מיום שהתרופה נכנסה לסל.אל תוותרי! בהצלחה.

Sharon F

New member
תרופות

תרופות אשר עובדות באותו המנגנון אך הן מבוסות על מוליקולה השונה מזו של MWMORIT הן: DONEZEPIL ו RIVASTIGMINE השמות הללו הם גינריים אבל כל רוקח או רופא ידע לעשות את ההמרה.

ronen1230

New member
תשובה לאם המשפחה

קיימת תרופה נוספת בשם אקסלון שגם בשבילה צריך אישור ואל תוותרי. תלחמי עד שתקבלי בהצלחה

למעלה