אני עדין ישנה עם מוצץ מרוקאית-כנסי

אני עדין ישנה עם מוצץ מרוקאית-כנסי../images/Emo95.gif

תראי שאנ ילא משקרת ממש עכשיו יצאתי לתוכנה של המצלמה לצלם לך אותי עם המוצץ למרות שאני לא הולכת לישון אכשיו בכל אופן ככה אני נירדמת בלילה ויש לי עוד מוצץ יותר יפה הזוהר באולטרה גם כן מסילקון אבל אני לא ממש מוצאת אותו אני מבטיחה לך להביא לך תמונה של פנים עם מוצץ זו סתם תמונה רק שתאמיני לי נשמה אוהבת את כולםםםםםםםםםם ואת המוצצייייייייייי שלי >>>>> ילדת חופים>>>>>>>>>> אלין ילדה או לא ילדה?

לינלין ......

למה את לא אומרת להם מי קנה לך את המוצץ היפה הזה ... טוב נו זה היה במיבצע 2 ב-5 שקל אז החלטתי לקנות לה .. אגב איך הוא יפה ... כי אני נדלקתי עליו אבל היא חטפה לי אותו מהפה ... ופשוט שמה בפה שלה ... לא נורא מקסימום אני יקנה לי גם אחד כזה ... בכל מקרה לינלין אהבתי את התמונה ... מצטער שרק עכשיו אני מגיב כי תאמת היה לי מה לעשות ... חולה עלייך מאושפז עלייך ... אחותי בדם ובנשמה ...

איזה אחות כוסיתתתתתת

עם מוצצי כוסוןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!! אני גם אוצה מוצצי... קבלי מותקקקקק
! :) מתה עליק... סאלאמתתתתתתתתתתתת ד"א, יש לך אי סי קיו?
אין מזרחית אין חיים-ומרוקאים שולטים!

../images/Emo26.gif " לא נעלבת"../images/Emo36.gif..

מה עם האשכנזים אה???????? ========אני אשכנזיה ששומעת מזרחית============== למה העלבות...

דודו מאמי איזה מגינב תביא עוד כאלו../images/Emo102.gif

אני נהניתי לקרוא מקווה שתביא לנו קצת תמונות יפות ומצוייירות כי אין לי בכלל- הכל נימחק לי מהמחשב איזה באסההההההההההההההההה. אוהבת תמיד ושבת שלום לך - לא ענית לי על השאלה הקודמת ושוב אני אשאל" איפה אתה גר בחיפה" אני יודע תשאני נודניקית חטטנית ועלוקה לא מהעולם הזה-א בל בתור חיאית מותר לי לדעת לא? אני מהקריות אם אתה שואל או שמא כבר יודע -אל תשכח שבזכותך הגעתי לפורום הזה- אתה זוכר מאיזה פורום נכון? יש משהו אחד כאן שאתה יודע עליי וחוץ מנכנע לאהבה וציפי אף אחד לא יודע עליי- אז איתך הפתיחות שלי חופשי אז מותר לי לשאול איפה אתה גר בחיפה לא??? ולמה לא תשים לנו תמונה שלך פעם????.? אוהבת תמיד תמיד תמיד ושבת שלום נשמה <<<<<< ילדת חופים<<<<<אלין

מרוקאית נשמה תודה רבה- אבל ../images/Emo5.gif

אין לי אי סי קיו לא יודעת למה אני ממש אף פעם לא אהבתיאת התוכנה הזאת- אני יודדעת שחצי מכאן אולי רובכם עם אי סי קיו - לפני חודש וחצי בערך הרדתי רק בשביל הפורום וממש לא הסתדרתי איתו עד שמחקתי אותויצאה לי הנשמה אבל יש לי מסינג´ר- ואם יש לך תתחבר יאלי יש כתובת בכרטיס ואם אין לך ותא רוצה להוריד תגידי לי אני יעזור לך ויגיד לך מאיפה זה ממש משחק ילדים תאמיני לי, ותודה על המחמאה תגידי נו תגידי שאני לא ניראית בת 24 וחצי- עו ד חודשיים כבר בת 25 איך שהזמן עובר אלוהים אני קצת לחוצה מהקטע של "ליגדול" לא אוהבת שכל שנה נוסף לי עוד מספר לגיל שלי אני שונאת את זה - כשהייתי בת 16 - 17 בערך אני הייתי בחורה שונה לגמריי לא הייתי עושה חשבון לכלום (לא שהיום כן) האשיות שלי היתה שונה ,ה תפיסת עולם שלי, הראש שלי נשאר אותו הדבר -אבל אז תמיד אהבתי להיראות יותר ואף פע לא אמרו לי את זה. אבל כשעוברים את המגעל של גיל 20 תמיד רוצים קצת לחזור אחורה ,בת כמה את? לא ענית לי נשמה... העיקר סחטת ממני מידע מודיעיני!!!
אוהבת חולה עלייך ושתהיה לך אחלה של שבת מקסימה! >>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין

יאא איזה מאמי..

את! חחח מי חשבת? אני? לההההה כפרה עליך... אני בת 14 וחצי נשמהההה אין לי מסינג´ר, לא נורא מותק, נתכתב פה..ותמיד יש תמסרים אם בא לך :) אמרתי לך שאת יכולה להיות אחותי הגדולה חחחח 10 שנים הפרש... אה ואני מראשון! :) שבת שלום שתהייה לך ותיהני אם את יוצאת מאמייי (לך ולכולם!) סאלאמת בובה אין מזרחית אין חיים ומרוקאים שולטים

למעלה