כי החוק לא מתיר לו. אני הייתי חושב שגם מוח כמו שלך שמחזיק יהוה בין האוזניים היה יכול להבין דבר כזה.החלאה גנב אפוד קרמי יקר מחייל קרבי ויצא כאילו כלום
חלאות השמאל מתחילים להזכיר את אצילי צרפת של לואי ה 16
והחוק מתיר לגנוב אפוד קרמי מלוחם?כי החוק לא מתיר לו. אני הייתי חושב שגם מוח כמו שלך שמחזיק יהוה בין האוזניים היה יכול להבין דבר כזה.
אם אתה יודע על פשע, תתלונן במשטרה.והחוק מתיר לגנוב אפוד קרמי מלוחם?
אפילו הריק שבין אוזנך יודע את זה
בכל מלחמות ישראל היו טפשים שבזזו נשק שלל ונענשו. בתור דוס זה לא יכול לקרות כי אתם לא נלחמים, אז גם לא שמעת על זה.החלאה גנב אפוד קרמי יקר מחייל קרבי ויצא כאילו כלום
חלאות השמאל מתחילים להזכיר את אצילי צרפת של לואי ה 16
נכון, אבל לגנוב אפוד קרמי מלוחם זה סבבהבכל מלחמות ישראל היו טפשים שבזזו נשק שלל ונענשו. בתור דוס זה לא יכול לקרות כי אתם לא נלחמים, אז גם לא שמעת על זה.
לא יודע מי גנב איפוד קרמי. אם זה קרה זה לא סבבה.נכון, אבל לגנוב אפוד קרמי מלוחם זה סבבה
אפילו בתור אידיוט אתה אמור להבין כמה התגובה שלך לא קשורה לעניין
זה צולם, אין מה לא לדעתלא יודע מי גנב איפוד קרמי. אם זה קרה זה לא סבבה.
מה אתה רואה בצילום?זה צולם, אין מה לא לדעת
תראה את כל הכתבה ותקשיב להקלטותמה אתה רואה בצילום?
אין שום אפוד קרמי בצלום שהצעת...ואתה יודע זאת.זה צולם, אין מה לא לדעת
הגנב, ככל שנגנב דבר-מה - אדם עצמאי העומד ברשות עצמו וצריך לדונו בלא קשר לאחרים.נכון, אבל לגנוב אפוד קרמי מלוחם זה סבבה
אפילו בתור אידיוט אתה אמור להבין כמה התגובה שלך לא קשורה לעניין
הוא בחר....כן...כשהבין מי המציעים...הגנב, ככל שנגנב דבר-מה - אדם עצמאי העומד ברשות עצמו וצריך לדונו בלא קשר לאחרים.
הנגנב - זכאי היה להרים קול זעקה ולא להסכים ל"הסדר" כלשהו, אלא לדרוש מִצוי-דין...אלא שבחר לא לעשות כזאת מטעמיו...
אם היה למישהו ספייק ספיקא שהיית כותב בדיוק את אותו משפט על מר יאיר נתניהו אילו היה חשוד בנ"ל, דבריך היו מעניינים (ונכונים). אלא ש... גם אתה כנראה לא מאמין בכך .הגנב, ככל שנגנב דבר-מה - אדם עצמאי העומד ברשות עצמו וצריך לדונו בלא קשר לאחרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.