שמי אני מבקש שתטפלי בעניין הטרולים שמציקים לי. אני לא יודע מה הם רוצים ממני.  
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 17/2/18 #3 שמי אני מבקש שתטפלי בעניין הטרולים שמציקים לי. אני לא יודע מה הם רוצים ממני.  
S Shamy New member 16/2/18 #1 אני עובדת על עניין הטרולים אני מקווה שהבקשה שלי תענה בהקדם וניפטר מהם. הם מייאשים גם אותי במיוחד. סה"כ זה פורום לאנשים בוגרים ואין לי כוח או רצון יותר מדי להתעסק בבריוני מקלדת ולהוות שוטר בגן ילדים.
אני עובדת על עניין הטרולים אני מקווה שהבקשה שלי תענה בהקדם וניפטר מהם. הם מייאשים גם אותי במיוחד. סה"כ זה פורום לאנשים בוגרים ואין לי כוח או רצון יותר מדי להתעסק בבריוני מקלדת ולהוות שוטר בגן ילדים.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 16/2/18 #2 תודה שמי הם ממש נטפלים אליי בזמן האחרון ואני לא יודע למה, אולי הבחינו שאני מתייחס אליהם מדי ואשתדל להתעלם מהם. אני מקווה שתצליחי לעזור להיפטר מהם.  
תודה שמי הם ממש נטפלים אליי בזמן האחרון ואני לא יודע למה, אולי הבחינו שאני מתייחס אליהם מדי ואשתדל להתעלם מהם. אני מקווה שתצליחי לעזור להיפטר מהם.  
S Shamy New member 19/2/18 #4 אני שמחה להודיע שמהיום הפורום סגור לאורחים, רק גולשים קבועים יגיבו פה, כך שגם אם יסתנן טרול כגולש יהיה אפשר לבודד את האדם הספציפי ולהרחיקו.
אני שמחה להודיע שמהיום הפורום סגור לאורחים, רק גולשים קבועים יגיבו פה, כך שגם אם יסתנן טרול כגולש יהיה אפשר לבודד את האדם הספציפי ולהרחיקו.