אני עוברת עכשיו שנוי גדול בחיים שלי

ש לולית

New member
היי קוסמת ../images/Emo50.gif

קראתי חלקים מהבלוג שלך. זהו שינוי ענקי בחיים! מאחלת לך המון המון הצלחה במשימה הגדולה הזו!!! אל תבהלי אם יהיו הרבה נפילות בדרך. ככל שעובר הזמן יותר קל לשלוט בתגובות מרעילות (שלפעמים באות גם מתוכינו, בגלל שלפעמים לוקח לנפש המון זמן להתרגל לכך שצריך לשנות את התקליט הפנימי), פחות זמן להלחם ולדשדש בהם ויותר זמן להשקיע בלהתקדם הלאה.

צודקת בהחלט!

יש הרבה נפילות בדרך...בגלל זה חשוב לעשות 'התעמלות לנפש'. מפני שלנפש, כמו לגוף, יש נטיה ל'חזור לסורה' והרגלי חשיבה רעים נוטים לחזור < חוסר בטחון, העדר הערכה עצמית וכו' >.

ניאו30

New member
קרן,כתבתי לך תגובה בבלוג ../images/Emo39.gif

לא עברנו דברים זהים,אבל בהחלט דברים דומים. על כל אחד זה משפיע בצורה אחרת.אומרים שמודעות היא חצי דרך,אני לא יאמר לך את הדבר הזה כי כשאומרים לי את זה אני לא תמיד מצליח להבין את זה או להסכים,אבל זה בהחלט צעד בכיוון הנכון. כמישהו שעובר התמודדות דומה,אני יכול לתפוס כמה קשה,וכמה מתסכל,וכמה מעצורים יש בדרך,אבל חייבים לעשות את זה,ולא חשוב מתי...פשוט חייבים,אחרת החיים שלנו הולכים לאיבוד בלי להרגיש,השנים עוברות ללא שום פתרון,ואולי חשוב יותר ללא שום מעשה בדרך אליו...אז להגיד טוב זה אולי יהיה מוגזם, אבל חשוב שמתחילים מתישהו,ולא חשוב מכמה נמוך מתחילים,העיקר לנסות לצאת מהבור הזה,העיקר לנסות להחלץ ממנו. שיהיה לך המון

קוסקוס בובית שלי ../images/Emo24.gif

כמאמינה גדולה בשינויים אני קוראת פה בפורום. גם אני עברתי על בשרי דברים לא קלים < בלשון המעטה מעטה מעטה > שגרמו להעדר הערכה עצמית ואהבה עצמית. הייתי צריכה להגיע לקרקעית- לשאול תחתיות של שאול התחתיות בשביל לגלות את עצמי מחדש ולהבין מי אני באמת. שולחת לך מיליון חיבוקים אהבה וכוח, דודה נטשה

תודה מאמוש

עכשיו נזכרתי מי זו היתה שחקנית של החיים עשיתי רשומה כזו ורציתי להזכיר של מי היה בלוג שחקנית של החיים וזו את היית פעם לפחות עכשיו השם שלךהרבה יותר יפה
אוהבתותך }{

The big man

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo39.gifקוסמת מהקונסוליה

כל הכבוד לך על השינוי שאת עוברת בחיים שלך. קראתי את הבלוג שלך וזה יפה מאוד,ומעניין מאוד.שיהיה לך בהצלחה

רק מהפחד להפסיד, נכנסתי והוקסמתי

את בהחלט קוסמת מקונסוליה של מדינת הרגשות הכי שווים שיש. יש לך את זה יקירתי, יש לך את הכוח של המילה ואת יכולה להזיז מבחינתי הרים ואולי אפילו לשרוף שדות (כמעשי עיניו של שמעון בר יוחאי) ועכשיו, כשאת יודעת למה את שווה אין מי שיעצור אותך בדרך שבחרת אני פה רק למחוא לך כפים ולאחל לך בהצלחה

למעלה