אני עוברת שינוי מגבר לאישה

kod deff

New member
אני עוברת שינוי מגבר לאישה

לפני שנה וחודש יצאתי מהארון בלית ברירה בגלל ניתוח שהיה "שקוף" ובגלל שאחרי הניתוח הרגשתי מצוקה נפשית לעזרה בהתאוששות אחרי הניתוח.
מאז פתאום כולם משכנעים אותי שאני קורבן לניצול מיני שמעולם לא גילה, ומביאים אותי בפני נוער כדוגמה לאדם שהוריו התרשלו בדאגה הורית מה מנצלים עשו לי ומביאים אותי כקריקטורה לבן אדם שהסתיר שנוצל מינית בחדרי שירותים בידי גברים. פתאום אני קורבן, דבר שבכלל לא ידעתי או לא הבנתי.
פתאום ההסכמה שלי ליחסי המין כאישה עם גברים מבוגרים היא הסכמה של בן אדם שלא יכול לעמוד על שלו ולמעשה אני חסר ישע.

בהתחלה, לפני שנה עוד לא הבנתי את המסרים האלה. לאט לאט, ככל שחולף הזמן, פתאום באות דודות ומספרות לי על מקרים "מזעזעים", אחרי שהן יודעות כבר שעבדתי בזנות כאישה בתחנה המרכזית בת"א מאז שאני נער כנערה. ופתאום גם בתקשורת אותה הסכמה של הקטינה שהיתה של אבא של אייל גולן מייחסים לי בדיוק את אותה החולשה הנפשית כשאני נותנת את ההסכמה שלי ליחסי מין עם גברים. פתאום, ההורים שלי אסרו על אנשים שההורים שלי הציגו את עצמם כחברים שלי, לבוא הביתה כמו כל הזמן כי הם יודעים כבר שהם היו באים לעשות איתי סקס כשאני אישה שלהם.
פסיכיאטר וצוות פסיכולוגים עשו לי מבדקים ופתאום גם הם נותנים לי אבחנות של קורבן לניצול מיני, ואימא שלי מאיימת עלי שהיא תהיה אפוטרופוס עלי ואז אסור לגברים לבוא עלי.

האם אתם עוברים את מה שאני עוברת ?

בת כמה את?

אם את באמת בת 22 כמו שכתוב, אז אין לך מה לדאוג. פשוט אל תתייחסי להורים ולמשפחה שלך, תתעלמי ממה שהם אומרים.
במידה ואת אוהבת לשכב עם גברים או לעבוד בזנות - זו החלטה אישית שלך ואף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות (גם לא איזה פסיכיאטר או פסיכולוג).
דרך אגב פסיכיאטרים ופסיכולוגים נותנים אבחנות על ימין ועל שמאל, ככה שאת באמת לא צריכה להתרגש.

orald

New member
"אוהבת לעבוד בזנות"? יש כזה דבר? לא בלי בעיות

קשות של ניצול וכדומה, מצטערת לומר. זנות היא לא משהו שאוהבים, לא משנה כמה חברות זונות מסויימת תקרא כך בקול כדי שלא יפגעו להן ב"עבודה".
הדרך לזנות תמיד נובעת מחוסר ברירה/פגיעה/ניצול. אף פעם לא מהחלטה שפויה לחלוטין.

לגבי כאלו דברים כן צריך לדבר עם מטפלים, ולנסות למצוא דרכים חלופיות להשתכר.

חולקת לגמרי. יש הרבה שאוהבים לזנות

מכירה לא מעט מתלבשות ,וחלק טרנסיות שכן מרגש אותן , אוהבות סקס ,ואף , שומו שמיים יוצאות למקומות של זנות בתל אביב - ו"נותנות "בחינם...

לא כדי להתווכח, רק אומרת את דעתי, כפי שאמרת את דעתך, הראייה שלך בנושא נובעת מרגשות כלשהן, לדעתי שיש לך כלפי גברים.

אדבר פתוח , יש הרבה שרלילות בחוץ מקרב ההומואים, המתלבשות , הטרנסיות , וגם נשים ביולוגיות. ואין בזה שום דבר רע.

מכירה כאלה שעובדות בכביש בשמחה ובששון , לפעמים לא בשביל הכסף , לפעמים בנוסף לעבודה בבוקר שמרוויחות בה טוב.

כמו כן - גם נשים שמשתתפות בסרטים כחולים , בניגוד למה שיעל דיין טוענת, הן לא מאוימות באקדח לעשות את זה ... (רובן לפחות) , וחלקן "חולות" סקס ונהנות מכל ההתרחשות בסרט .
את ההנאה שהן מראות בסרטים האלו - אי אפשר לזייף.

להגיד לך שאין ניצול, אונס, מין עם קטינות בעולם ? יש הרבה.
להגיד שאין בנות שאוהבות סקס ואף מפנטזות על זנות ? בודאות יש , ומהקהילות שלנו בודאי שיש.

לא מעט ידידות מתלבשות או טרנסיות מתחילות אני מכירה שמתות לפנטזיה "לעבוד"בתל ברוך , גם בחינם .

אם לדבר פתוח , דוגרי, בלי להתייפיף.

orald

New member
דוגרי, פתוח. ה"זונות" מרצון הם נשלטים קרוס.

יצא לי לקבל הרבה הצעות ובקשות מקרוסים למיניהם שרוצים להיות זונות, סמרטוטים ונשלטים לרגליי.
זה מתוך ראייה שלהיות אישה זו השפלה, זו הזנייה.
זו אגב הרתיעה שלי מקרוסים, כי יצא לי לשמוע יותר מדי מהדפוקים שבהם, בניגוד לאחרות פה שפוחדות שהן לא יהיו מספיק נשים אם הן יגיבו בחיוב על תופעת הקרוסדרסינג.

אני שמעתי מצויין על כל מיני ש"אוהבות" זנות...אוהבות את הכסף מספיק בשביל להבליג על העיסוק, אולי.

למעלה