אני עובר דירה

אסי29

New member
אני עובר דירה

בשבוע האחרון אני מלא מלא אדרנלין חיובי. ביום ראשון הקרוב אני עובר דירה עם החברה שלי אחרי שנתיים ושלושה חודשי חברות. אני אחרי 3 שנים בדירה שכורה עם שני שותפים. מה שמוזר או לא זה שלא מפחיד אותי כלום. לא עניין כלכלי, לא עניין תחזוק דירה וכו' אלא רק ההיבטים החברתיים שמאחורי הצעד הזה. לארח אנשים בדירה, חברות של חברה שלי שיבואו לבקר ועוד כל מיני סיטואציות חברתיות שמלחיצות אותי. אשמח לתגובות ענייניות. שבת שלום וסופשבוע נעים לכולם.

אסי שלום לך ../images/Emo13.gif

מכיוון שכבר התנסיתי במה שאתה הולך להתנסות אז הנה כמה הצעות ברשותך .. בגלל שאני חרד חברתי היתה לי בעיה גדולה לעבור לגור עם החברה שלי לשעבר בגלל הלחץ של מה יהיה , הרי פתאום כבר לא אהיה רק אני והחברים שלי אלא פתאום אני מתרחב להכיר אנשים חדשים כמו החברים שלה שמידיי פעם יבואו לישון אצלינו והמשפחה שלה בעיקר. בהתחלה נורא הלחיץ אותי והיא ידעה שזה מלחיץ אז היא התחשבה בי וכמות האנשים שבאו לבקר היתה מועטה בתקופה הראשונה ולאט לאט עם הזמן חששתי פחות ופחות וראיתי שהשד לא כל כך נורא..הריי בכל מקרה אם אתם רציניים ואתם יחד כבר מלא זמן אז ברור שאתה תצטרך להיות מתארח או לארח את החברים או משפחה שלה ולהכיר אותם כי הרי הם חלק ממנה ולכן הם גם חלק ממך. לפעמים כשאבא שלה היה בא לבקר הייתי מסתתר בחדר ועושה את עצמי ישן או לא מרגיש טוב כדיי שלא אצטרך לעמוד מולו מהחשש שלי. אבל זה מהר מאד נעלם לו ואפילו הייתי אני זה שמבקש ממנו להגיע, אז הייתי מעסיק את עצמי בזמן שהותו בדירה על מנת להיות פחות לחוץ, הייתי לדוגמא מתנדב להכין את האוכל וכך הייתי שקוע בהכנת האוכל ואט אט אתה מתרגל לאוירה ולא יושב כמו איזה חפץ דומם בצד.. תעשה איזו פעילות אם אינך חש בנוח ודבר איתה על כך ואני משוכנע שהיא תתחשב בך ולאט לאט תעבור את זה וכל החששות האלה יהיו מאחוריך. מאחל לכם המון הצלחה ומזל טוב! בטוח שתעמוד בזה. אריה

sh kk

New member
אני מצטרפת לדבריו של אריה,

ראשית ברכות על המעבר ושיהיה לכם רק כייף, שנית גם אני עאברתי חוייה דומה כאשר עברתי לחיות עם בן זוגי וחששתי מכל האורחים שיפלו עלינו והאירוח אבל הכייף שבעצמאות, הכייף של הלהיות לבד עם האיש שאני אוהבת מאוד דירבן אותי. מה שהכי עזר לי באמת זה להיות עסוקה בזמן אירוח, להעסיק את עצמי במטבח או בכל דבר אחר. אני מודה שלפעמים אפילו הרשתי לעצמי להיכנס לחדר עם ספר ולקחת מרחק כשהרגשתי לחוצה או ללכת לחברה טובה ולהגיע לקראת סוף המפגש שלו עם החברים שלו במידה וזה התאפשר. לא תמיד צריך לחשוב על ההשלכות, או על מה יגידו, עשה מה שטוב לך, קח את הקצב שלך, ושתף את הבת זוג שלך בכל מה שעובר עליך כי זה מאוד יקל עליך את ההתמודדות. בהצלחה ש'. וכמובן

ותוספת קטנטנה ../images/Emo13.gif

מה ש - ch kk כתבה לך הוא מצויין , ורציתי להוסיף שגם אם אתה למשל הולך לחדר אחר תדע לך שלפעמים זה דווקא נחמד ומועיל כי אתה נותן לה זמן להיות עם החברים שלה או המשפחה.....וזה מראה על ריספקט מסויים ושאתה מכבד את חבריה ... אם יש לכם כלב למשל אז אתה יכול בהתחלה לצאת איתו לטייל למשל, ואם אין לכם כלב אז אני ממליץ בחום רב מאד !
אריה

sh kk

New member
זה בסדר ארי,ה

בכלל רציתי להחליף את הניק הוא קשה לי מידי מה דעתכם על גוונים? או צבעים?

למעלה