אני עובר לארה"ב מעוניין לשמוע הצעות

25תא

New member
אני עובר לארה"ב מעוניין לשמוע הצעות

שלום לכולם אני לקראת סוף נובמבר תחילת דצמבר מתכוון לעבור לארה"ב במטרה להשתקע (כמובן אי אפשר אף פעם לדעת מה יהיה) אני ההיתי רוצה לשמוע הצעות חוויות ועם יש גם אנשים שיכולים לעזור במציאת עבודה אני בחור שיש לו המון מוסר עבודה בעבודה הנוכחית בהשכרת רכב אני כבר עובד שלוש וחצי שנים אני בחור בן 26 ולכל מי שיש מה ואיך או כל דבר כדי להגיד או לעזור אני מאוד אשמח לשמוע ולקרוא בתודה מראש כל המעוניין יכול לפנות אלי לאימייל הפרטי שלי ל [email protected]

jethro1

New member
לידע כללי

לפי מה שכתבת אני מניח שאתה תגיע לארה"ב על ויזת תייר. כדאי שתדע שאין כל אפשרות חוקית לעבוד בארה"ב עם ויזה כזו. זה לא אומר שלא תוכל למצוא עבודה, אך היא תהיה לא חוקית ואתה תסתכן בעונשים כבדים אם תתפס. בכל אופן, הייתי ממליץ לך לעבור על המידע שמספק הפורום על אפשרויות המעבר לכאן כך שלפחות לא תחיה באשליות. ומכיוון שאין לי שום כוונה להניא אותך מלעשות צעד כזה או אחר, אז הנה לך קישור לעבודות, לא חוקיות ברובן, בארה"ב. http://www.yediothusa.com/usa/luch_req.html

doronf65

New member
מנהל
קצת על עובדות החיים

אריק, נשמח לעזור לך. איך אתה מתכוון להגיע (הכוונה באיזה מעמד, תייר? סטודנט? אולי אתה אזרח אמריקאי או שיש לך גרין קארד?). פשוט, כתבת כזו הודעה בטוחה בעצמה, שאולי בשבילך זה ברור שאתה אזרח אמריקאי וזה פשוט בשבילך כמו לעלות על מטוס, או מצד שני אולי אתה לא יודע כלום מהחיים שלך... תתחיל מלענות לנו על זה, ואנחנו נכוון הלאה. רק דע לך שאם אתה על מעמד תייר ואתה מתכוון להגיע ולעבוד, זה בלתי חוקי כמו שאמרו לך פה. במקרה כזה העזרה הכי טובה שתקבל פה זה הצעה להישאר בישראל. דורון

25תא

New member
בתגובה לתשובתך

קודם כל זה לא שאני לא יודע כלום אד דבר ראשון כן אני מגיע ממעמד תייר וכן ידוע לי שאני כנראה יעבוד לא חוקי וכן בררתי אפשרויות וכן ישנם אפשרויות של עבודה חוקית גם שזה מתאפשר עם עמלה מסויימת על ידי חברות כח אדם ולא החרטות שמפרסמים בדרך כלל ישנם חברה או שתים שמסדרים עבודות חוקיות עם ניירות בארצות הברית אבל בן כה וכה אני גם בקשר עם ישראלים בחו"ל שכן יש את האפשרות לעבוד לא חוקי וכן ישנם מליונים של אנשים שעובדים לא חוקית וכן אני יודע שיש סיכון מסויים אבל הסיכון עצמו הוא בעיקר במקומות כמו שדה תעופה וכהנה .

טל ר

New member
דבר אחד שעליך לדעת

ברגע שאתה שוהה ועובד בארה"ב באופן בלתי חוקי אתה חוסם לעצמך כמעט את כל האפשרויות לעבור בעתיד למסלול החוקי, הווה אומר לקבל גרין-קארד. אם בכוונתך להשתקע בארה"ב, קח זאת בחשבון. אני בטוח שתעשה את ההחלטה שלך על סמך המידע המצוי ברשותך - תחליט אשר תחליט, שתהיה לך הרבה הצלחה. טל.

25תא

New member
תשובה

אני לוקח הכל בחשבון ברור אבל אני גם לוקח את זה כאתגר ולא כמשהו שאני מחוייב לו תמיד יש את האפשרות לחזור לארץ אבל כן כמו שכבר כתבתי ישנם אפשרויות לעבוד חוקית וכן יש חברה לפחות אחת שיצא לי להכיר שתמורת עמלה הם מתחייבים למצוא לך עבודה חוקית בארהב זה לא פשוט אבל אפשרי שזו למעשה חברה שחברות ישראליות או אמריקיות מחפשות עובדים ישראלים עכשיו ברור שזה עדיין לא פשוט כי כשאתה מגיע אתה מגיע בתור תייר ואחרי חודש או חודשיים שאתה עובד שם הם רק מסדרים לך את הניירות אני מניח שזה עם קצת יותר פרוצדורה אבל אני יודע שזה אפשרי . ובלי שום קשר לא חייבים לראות את הכל שחור תמיד יש אופציות גם אם הם לא חוקיות אף אחד לא אמר שדוקא אתה זה שתהיה הכבשה השחורה כי אלפים עם לא מיליונים עובדים שעובדים בשחור . ונכון שזו אופציה לפעמים לא כדאית אבל אולי היא כן כדאית לפעמים אם אתה רוצה לנסות דברים אחרים ץ תודה אבישי

טל ר

New member
ודאי שלא חייבים לראות הכל שחור

אבל הרבה יותר מסוכן לראות הכל ורוד. שיהיו לך רק מזל והצלחה. טל.

jethro1

New member
שיהיה בהצלחה

האנשים כאן בפורום, כולל אני, מנסים לתת לך תמונה מציאותית של המתרחש בארה"ב וזה כולל, מה לעשות, גם דברים מבאסים. אנשים לא סתם 'רואים שחורות', אלא מדברים מתוך ניסיון וידע. לי נראה שאתה סגור על הרעיון לנסות את מזלך באמריקה ולא משנה מה יאמרו לך, אתה כבר בדרך לשם. אז שיהיה בהצלחה, רק שלא יתפוס אותך שוטר.

ניתושית

New member
מתגובות של כאלו שהגיעו וניסו כמוך

לעבוד דרך חברות כוח אדם, החברות האלו הן מקסם שווא. להיכנס לארה"ב עם ויזת תייר ולקבל עבודה חוקית זה שקר!

SupermanZW

Well-known member
חבל לך על הזמן

אם אין לך הרבה כסף, מקצוע מבוקש מאוד, ופרוטקציות מכאן ועד הודעה חדשה הסיכוי שלך להשיג רשיון עבודה בארה"ב שואף ל-0, אם אתה סגור על לעזוב את ישראל נסה מדינות קלות יותר, תואר אקדמי עם ניסיון (של 4+ שנים) עוזר מאוד בקנדה אוסטרליה וניו זילנד, אך ע"פ מה שכתבת אין לך את זה, אז מה שנשאר לך זה מדינות מבוקשות פחות כמו איסלנד, יוון (שם אם אתה קומבינטור טוב תסתדר היטב), או תאילנד (מי בכלל רוצה להגר לתאילנד?!).

צודק צודק

לגבי הפרוטקציות. בטוח שכל מי שנמצא היום על אשרה מלפני 9.11 והיה מבקש עכשו לא יקבל! צריך להתחתן עם אזרח אמריקאי ואז אפשר גם למכור בקניונים
למרות שהבנזוג יכול להיות לוזר מכל הבחינות ולא תורם כלום לכלכלה.מין פארדוקס שכזה.

25תא

New member
בתגובה

שמע חבר קודם כל תודה על הכנות אבל כן יש אופציות וכן אחת האופציות היא לעבוד לא חוקית אבל בכל מקרה אם יש עצות קצת יותר אופטימיות ויותר עוזרות אשמח מאוד לקבל

shiraharrison

New member
משהו שראיתי פה בעיתון

לחברת מיזוג אויר דרושים טכנאי שירות ומתקינים. משכורת בין 60,000$100,000-$ בשנה. אפשרות לסידור אישורי עבודה. תנאים טובים. 818-340-7333

למעלה