אני עוד יקפל פה הודעות שומעים אותי!

Yuske

New member
אני עוד יקפל פה הודעות שומעים אותי!

אני יראה לכם שבפורום יפנית למתחילים ההודעות יכולות להתקפל (מעל 35 36 כמה זה?) עכשיו בואו נעשה את השרשור הבא.... בחרו באחת או כמה מהשאלות הבאות לענות עליהן: 1) מה גרר אתכם ליפנית? 2)איזה שיר ביפנית אתם הכי אוהבים? 3) איזה להקה יפנית (או זמר\ת) אתם הכי אוהבים? 4) מה היא המילה האחרונה שלמדתם ביפנית? יאללה אנשים אני עוד ינצח את הפורום הזה! ההודעה הזאת תתקפל! (אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה אחרי ההתפרעויות שלי כאן) טוב אין לי כוח לחזור על מטרתי בחיים...נו טוב אם אתם מבקשים 1) שזה שאחראי על המקהלה יידע שקוראים לי גילעד ולא יפתח! 2) שההודעות שלי יתקפלו בפורום הזה!!

יאללה אני יתחיל...=)

אז קודם כל בהצלחה עם המורה במקהלה...ועכשיו, אני יענה על השאלה הראשונה- מה גרר אותי ליפנית? אוקי אז פשוט תמיד אהבתי את יפן וקראתי כל ספר שיכולתי להשיג שהיה לו קשר ליפן...ולפני כמה חודשים קראתי את הספר יער נורווגי ואז החלטתי שאני מתחילה ללמוד יפנית..בנתיים אני נהנת =) מקווה שתצליח לקפל!!

Saladin

New member
בקשר למוזיקה יפנית...

מה זה החארטה הזה? באמא שלי אייאייאיי! אם אלה הדברים שאתם אוהבים במוזיקה יפנית, כנראה שיש לכם מושג קלוש ביותר לגביה. ואני מדבר בתור אחד שההיכרות הראשונה שלו עם מוזיקה יפנית היא מהורדת הדברים שהבאתם בשרשור. מוזיקת פופ של בריטני ספירס. אם מישהו מכם מכיר דברים קצת יותר מעניינים, למשל בתחום האלקטרוני, אשמח לקבל הצעות. וזה המקום לציין את שמו של מיקסר יפני מאמצע שנות ה-90 בשם KOTO, שעשה כמה קטעים אדירים. אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ על דברים דומים, אזני כרויה.

Yuske

New member
א-מוזיקה יפנית לא חרטה!

ב-מה עדיף אבי ביטר? ג- כשאתה ממש מקשיב לזה אתה אשכרה שומע מילים ד- מוזיקה יפנית שולטת!!! ה- יש מלא מוזיקות יפניות עם מיקסים (ending song of "cyborg009" שיר מעולה) ו- אני לא אנוח עד שלפחות הודעה אחת כאן תתקפל!!! אני עוד אראה לכם מה זה!!!

Kawaii Baka

New member
The Pillows r0ckz!!!!!! XD

וכל מי שיגיד אחרת יקבל מפגש פנים מול פנים אם פאן גירל החמודה מהבי"ס שלי... ^^ It won't be pretty... Promise P=

neko

New member
../images/Emo127.gif בוא נחשוב...

1. אמנויות לחימה, אייקידו ואח"כ קראטה (וקונג פו, אבל סינית אח"כ
) 2. KOIGOKORO של AIKAWA NANASE, מעולה. 3. המממ... לא מכיר כ"כ הרבה, אז אני אאלץ להמנע. 4. MUSHIMUSHI...
(ב"אבודים בטוקיו"). לא שלא הכרתי את הביטוי קודם, אבל פעם ראשונה שראיתי אותו בשימוש.

Yuske

New member
טוב עכשיו תורי לענות...

1) למעשה קטע בפוקימון גרר אותי ליפנית שמישהו אמר matane ועשה כזה שלום עם היד ואז הלך אז הבנתי שזה אומר להתראות וכך זה התגלגל לשיר פתיחה של זה ואז לאנימות ומנגות ואז כולם יודעים את ההמשך... 2) נכון לעכשיו אני אוהב את second flight ושירים של megumi hayashibara עכשיו המטרות שלי בחיים הן: שהמורה שלי למקהלה יקרא לי גילעד יותר מפעם אחת ברציפות! (ולא יפתח) שההודעות שלי יתקפלו. (חסר חיים אני יודע...)

Saladin

New member
חוזר בי לגבי Megumi Hayashibara

וואלה אחי שמעתי עוד כמה פעמים וזה מצוין! Gloria ו- Give A Reason. השיר הראשון אפילו מחרמן, הייתי אומר. אתה יכול לתת לי שמות של עוד שירים ואמנים?

MaNitma

New member
אצלי

1) בעיקרון תמיד הייתי על אש קטנה בעניין של היפנית אבל התחלתי ללמוד אחרי כמה אנימות ו-Kill Bill
... 2) Shiroi Yami no Naka של Shakkazombie נראה לי.. 3) גם לי אין פה יותר מדי ידע. 4) じこ - jiko תאונה/תקרית.

togman

New member
טוב אצלי:

1. אנימות והשגעון הטוטל שהיה לי ליפן מגיל צעיר מאוד.!!!! 2.חייב לומר :anata no ichiban(נכון השם דפוק אבל השיר טוב כאילו מספר אחד שלך) 3.kotoko 4.פיה-otogibanashi

rocket

New member
גם אני פה ^_^

1. מה גרר ? אנימה כמובן =) 2. השיר הכי אהוב ? ... קשה קשה ... יש את eden (שיר הפתיחה של yami no matsuei) ויש את שיר הפתיחה של autsuri Sakon (שאני עדיין לא מצליחה לבטא את השם שלו) ויש את רוב הבלדות של איקס-ג'פן כמובן ! 3. להקה - X-JAPAN!!!!!!! 4. מילה אחרונה שלמדתי ? אני לי מושג... אני אכתוב כאן את צמד המילים שאני שומעת הרבה בימים האחרונים שהוא Hagane no Renkinjutsushi שהפירוש הוא Full metal alchemist . סדרה טובה :) מומלץ

jock

New member
watashi wa ^_^

גרירה - אנימה (כמו כולם). אממ... שיר ביפנית זה קשה... יש די הרבה שאני אוהבת (בעיקר שירי פתיחה של סדרות למיניהן)... ניקח את owari nai yume (אחד משירי הפתיחה של אינויאשה). וכמובן, שאני אוהבת כמעט את כל השירים של Malice Mizer!! (השם בגרמנית, אבל להקה יפנית. מה לעשות, גם יפנים אוהבים שפות אחרות). והמילה האחרונה... נדמה לי שגנקי...

Yuske

New member
עם כל הכבוד למי שרשם ועזר לי (ויש

כבוד אגב...) אתם לא עוזרים לי במשימתי!....

טוב, נו ../images/Emo13.gif

1) אמממ... אני חובב שפות גדול, ומיציתי את הדברים היותר סטנדרטיים, אז החלטתי ללכת על זה
2-3) סורי, לא חובב גדול של מוזיקה יפנית. שלחו לי פעם משהו של איומי האמאסקי, וזה נשמע כמו מין בריטני יפנית. 4) ושוב אממ! אני מגלה כל יום הרבה מילים, אז זה קשה להחליט. אבל נדמה לי ש"Kurushi". יש לי חבר שחושב שהוא לובה, הגרסה היפנית, ולטענתו "Kurushi, kurushi", זה בעצם "קשה, קשה"... לא הלכתי לבדוק במילון עדיין

תרומתי לקיפול:

1) החבר שלי (היום בעלי) 2) לא ממש מתחברת למוזיקה יפנית
3) כנ"ל 4) 展開 tenkai - unfolding, development גם לי יש שאלה: כשתהיו ביפן, מה בדיוק אתם רוצים לעשות שם? אם בא לכם, תשרשרו הנה כדי שסוף סוף יהיה קיפול בפורום!!

Shula19

New member
גם אני אתרום משהו..

יער נורווגי (סםר מדהיייים) משם לאנימות משם לכן אני לא יכול להצביע על שיר ספציפי שאני אוהב....אני מכיר בעיקר שירים מאנימות....אבל ממש אהבתי את הפסקול של גרוויטישיון בגלל שאני עדיין חדש אני לומד מילים חדשות באופן די היסטרי אז אני מאמין שזאת שאלה די מיותרת.... אם אני הגיע ליפן אני פשוט רוצה לעשות פיקניק עם אוכל יפני באמצע יער דובדבנים. וזהו.......

Aozora

New member
סיימתי טירונות...

מחנה 80 שכונה! ולשאלותיך... 1. גרתי שם חמש שנים עם ההורים! לא מספיק? 2-3. הכי אהוב....Grateful Days של Dragon Ash למרות שאני אוהב הרבה שלהם ושל Utada Hikaru וכל מיני אחרים. 4. בטירונות למדתי בעיקר קללות ברוסית ולא כ"כ יפנית...ובכלל לא למדתי מספיק יפנית בזמן האחרון....אז 'אין תגובה' לבינתיים....

Yuske

New member
בהצלחה בהמשך^_^!!!

היום היה לי *עוד* צו... שאלה עכשיו אחרת (אבל להמשיך עם השאלות הקודמות) כמה הודעות צריך כדיי שזה יתקפל?

למעלה