אני עוד כאן

אני עוד כאן ../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד שלא ברחתי עדיין, אני בקושי עם גישה למחשב וכאשר אני יכולה אני רצה לפורום הנקה וייעוץ הנקה, כי יש לי המון בעיות. את סיפור הלידה כתבתי רק בחלקו ועוד לא יצא לי לגמור אותו. אבל ככל שהזמן עובר, אני מגלה פרופורציות חדשות לגבי הלידה, ואם אחרי הלידה הרגשתי שלא אהיה מסוגלת להכנס שוב לסרט האימים של הלידה שלי, היום אני חושבת קצת אחרת. אני ממש רוצה לשתף אתכן בסיפור, אבל זה יהיה רק בשבועות הבאים. אנחנו עוד שבוע עוברים דירה ועד שנתארגן והכל יקח קצת זמן, מקווה בכל זאת למצוא את הזמן לכתוב את הסיפור. ועוד משהו קטן - אני לא מתכוונת לעזוב את הפורום. חלק מהתובנות החדשות שהגעתי אליהן הוא שלמרות שהלידה שלי היתה קשה נורא, ולמרות ש"החלטתי" שלידה הבאה תהיה בבית חולים (לא בגלל שזה יותר טוב, אלא בגלל שאני פוחדת מעצמי), אז עכשיו אני כבר פחות פוחדת מעצמי ורואה את עצמי יותר ויותר חושבת שוב על לידת בית (כן, אני יודעת, אני רק שלושה שבועות מהלידה וכבר חושבת על לידה הבאה, זה מצחיק ואולי לא הגיוני, אבל מי אמר שנשים אחרי לידה הן סופר הגיוניות?
). אז זהו, מקווה שתחכו בסבלנות לסיפור ושזה בכלל עוד יעניין אתכן... נשיקות!

tookmy

New member
אני יכולה לשתף אותך

שאחרי שילדתי בבית חולים (מה שהתחיל כלידת בית) היו לי מחשבות כאלה, מכל מיני סיבות שפעם הבאה תהיה בבית חולים. אני כמובן מאד בעד לידות בית, אבל ככה חשבתי לגבי עצמי. ככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מקווה שהלידה הבאה כן תתרחש בבית מתחילתה עד סופה. לא רוצה להגיד תיקון כי היתה לידה טובה בסך הכל ולא קשה גם אם ארוכה, אבל בהחלט חושבת שמגיע לי בפעם הבאה ללדת במקום הראוי ביותר לכך.

debby12

New member
מנהל
ברור שלא תברחי

דיר באלאק אם את הולכת לאנשהו... מחכה בסבלנות לסיפור המלא.

למעלה