אני עוד לא מעכל את מה שהיה...

אני עוד לא מעכל את מה שהיה...

אנשים אהובים! הפעם באמת, אבל באמת, אין לי מילים לתאר את עצמת ההתרגשות שלי בערב הבלתי נתפס הזה. הרגשתי כל כך יקר ונאהב כמו שהרבה זמן לא הרגשתי. אתם מ ד ה י מ י ם , כל הברכות, המתנות (החולצה יפיפיה), האלבום זהב הפרטי, העזרה שלכם, והתמיכה האינסופית שלכם! באמת שאין לי מילים, אני לא מבין למה כל זה מגיע לי... קראתי את כל התגובות, וכל מה שציינתי כרגע, כל אלו גורמים לכל אמצעי תקשורת, פעור כזה או אחר להיות לא רלוונטי! בבקשה לא לקחת את זה אישית, לשם כך נועדו מדורי הרכילות! אנחנו כמו תמיד ממשיכים בשלנו, ומי שירצה שיצטרף מי שלא, בהצלחה בדרכו שלו! מה שחשוב הוא שיש לנו אחד את השני ושאנחנו ממשיכים לגדול. אני פשוט מת עליכם! הנוכחות שלכם והמאמץ שכולכם עשיתם כדי להגיע, לא יישכחו ממני אף פעם. אוהב בלי סוף! עכשיו כבר צריך להתחיל חשוב על התקליט הבא!!!

1מאיוש

New member
יוסיייייייייי מקסיםםםם ../images/Emo140.gif

אילו מילים מרגשותתתת
מגיע לך כל האהבה הזאת וכל הזמן !.. ואתה בן אדם, זמר, יוצר וכל השאר באמת יקר שמגיעה לו הערכה הזאת בלי סוף! עכשיו, אחרי שקראת את כל התגובות אולי באמת תבין למה מגיע לך כל זה!, זה ועוד הרבה! גם אני מתהה עליך! אתה ענקקקקקקק מלךך ניפגש גם בפלטינה!! ובזהבב הבא! וכל אלו שאחרי.....[אלבומים נוספים]

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifאופסס..בטעות לחצתי שלח

יוסיי איזה כיף שנכנסתתת לא יכלתי לבוא כי אבא שלי לא הסכים לי אבל לפי התמונות והכלל נראה שזה היה אירועע ממש מהמם!! וחבל שלא באתי =[

orianush

New member
יוסקהההה ../images/Emo13.gif

איזה כייף שנכנסת.. אני באמת שמחה שנהנת ושהפורום היה שם בשבילך קצת חבל לי שלא יכלתי להגיע {שלחתי לך גם מסר} אבל בע"ה יהיו עוד הזדמנויות :)

sarit lang

New member
יוסססססססססססססססססססססי..!! ../images/Emo9.gif

אנחנו תמיד פה בישבילך... אוהבים אותך תמיד!!

יוווווווווסי ../images/Emo24.gif

וואי איזה יופי שנכנסת לכתוב.. אני שמחה שהתרגשת... כ"כ מגיע לך... ומ'זה "אני לא מבין למה כל זה מגיע לי..." למה? כי אתה בן אדם מדהים! מגיע לך את זה ואפילו יותר...! וכולם פה מסכימים איתי...

יוסיייייי../images/Emo24.gif

אני מזה שמחה שנכנסת...ואני שמחה שנהנית במסיבה ומאוד מאוד חבל לי שלא יכולתי להגיע...אבל בעזרת ה' יהיו עוד הזדמנויות רבות (אני מקווה!!!) ותדע שלמרות שלא באתי אני מאוד אוהבת אותך ומעריצה אותך בתור בנאדם ובתור אמן מזל טובב

ניר86

New member
פשוט נשמה !!!

אין עליך מותק אוהבים מפרגנים מעריכים בלי סוף!!! נלך איתך תמיד לאורך כל הדרך!!!!וכמובן שמחכים לאלבום הבא

liat ny

New member
יוסי אחי היקר-מניויורק

בס"ד אז מגיע לך מזל טוב אח שלי על האלבום זהב מגיע לך ובגדול וזה רק ההתחלה תמשיך להיות מקסים כאדם ומוכשר בטירוף כאמן כמו שאתה. מקווה שנזכה לראות את זיו פניך בזמן הקרוב מתגעגעים אלייך. ואם כן יש ביקור או הופעה בקרוב אשמח להיתעדכן. כול טוב ליאת ניו-יורק

יוסייי......

איזה כיף שנכנסת... היה פשוט מדהים באותו הערב.. ומה זה אתה לא מבין למה כל זה מגיע לך??? מגיע לך זה ועוד יותר הרבה. אתה בן אדם אדם ענק , מדהים, זמר ויוצר גדול .. אתה נותן לקהל שלך המון אהבה (כמובן שגם אנחנו לך) והמון תשומת לב.. (מה שהמון מפורסמים לא נותנים) ! אני כל כךם אוהבתתתת אותךךך.... בע"ה ניפגש בפלטינה.. ובעוד אלבומים אחרים............. א=מ=ן........ שיהיה סוףף שבוע נעים..!!

lir2004

New member
סוף סוף!!!

אהלן יוסי, מה קורה?!, רק תדע לך, אני חולה עליך... ואפשר להגיד שאתה הזמר שאני הכי אוהב... ותאמין לי שאני אוהב הרבה אחרים... חבל שהצטרפתי רק אחרי שכל הטקס התרחש... אבל אולי ייצא לי לבוא פעם אחרת... ונבצע איזה דואט ביחד, כי אני גם זמר וכותב... רק שאתה גם מלחין... ומלחין מצויין, אגב... בקיצור, יוסי, גבר, תמשיך ככה, ותרגש את כל כולנו כל פעם מחדש!

liat ny

New member
יוסף אחי היקר

בס"ד שלום לך איש מוכשר ויקר! ראשית מגיע לך המון המון מזל טוב על האלבום זהב מגיע לך וזה רק ההתחלה עכשיו מתחילים לקטוף את הפירות אז תהנה מכול רגע כי זה מגיע לך ובגדול. תמשיך להפיץ את הכישרון שבך ולהיות לא רק אמן מוכשר מעל הכול בן אדם מדהים. אז רק שתדע שמתגעגעים אלייך פה היתרגלנו לראות את פרצופך אז ברגע שאתה בניויורק תעדכן נישב בביסלה או באוליפיק פיתה חחחחחחחחחחח שיהיה רק בשורות טובות ליאת ניו-יורק

9B9

New member
הכל וגם יותר מזה!

לא זכיתי עדיין לפגוש אותך אך מכל התגובות שכתבו כאן בפורום ומהמפגש שנערך איתך ומראינות שנערכו איתך אפשר להבין מיד כמה אתה שווה, אתה בן אדם מדהים! כל הפירגון והערכה הזו מגיעה לך ועוד יותר מזה! אתה המלאך שלנו!!!

יואוווו יוסייי

אני אומנם חדש כאן בפורום אך אני מעריץ שלך כבר המון זמן! אתה בן אדם מדהים עם קול עוד יותר מדהים! אני כל הזמן נדהם מטוב הלב שלך ואתה פשוט אדם זהב והוכחת לי את זה בהמון פעמים! הזהב מגיע לך הכי בעולם ומי יתן ובע"ה תקבל פלטינה בעתיד!!! אוהב תמיד, ותמיד מאחוריך, נועם!

כוכבה 27

New member
יוסי היקר../images/Emo70.gif

איזה כיף שנכנסת..היה פשוט מדהים באותו ערב,אני מאוד נהנתי. מגיע לך את כל האהבה הזאת,ואתה בן אדם יקר שמגיע לך הערכה בלי סוף! אוהבים אותך,כוכבה.

actress

New member
ועל זה נאמר יוסי ילד שלי מוצלח../images/Emo23.gif

עלה והצלח יוסקה ורכילות זה סתם, אז סימן שאתה בעניין.

למעלה