אני עוד מעט חוזרת הביתה מהעבודה

דגנילי

New member
אני עוד מעט חוזרת הביתה מהעבודה

ולמרות שרק יום חמישי אחרי הצהרים, אני כבר מריחה את ריח השבת שבפתח ואני רוצה לאחל לכל החברים שלי פה שבת שלום, מנוחה, להרגיש טוב, תהיו אופטימיים, תושיטו יד ותקטפו את היופי שבחיים. אם רע לכם, נישמו עמוק, זה יעבור - היו סבלניים, יהיה בסדר. תנו חיבוק דוב לחבר/בן משפחה/אהוב שלידכם. וקבלו נשיקה גם ממני.

24 ברבלה

New member
סופ"ש נפלא לכולם

דגנילי... משחבה מקסימה, תודה על הברכות ולא יכולת לאחל אותם בזמן הכי מתאים.. אני אחרי מבחן ענקי שסחבתי עוד משנה שעברה בגלל המחלה הארורה הזאת אז עכשיו אני הולכת הכי להתפנק, ולנוח בסופשבוע הזה.. רק חבל שעוד אין איזה בן זוג לחבק
ובהתחשב בזה שאני נשארת בדירה שלי אני גם לא יכולה לחבק את המשפחה הנפלאה שלי .. מצד שני שטויות כבר התרגלתי... ולכול האנשים שהם בזמן הטיפולים, נכון שהשבתות הופכות להיות חלק מהשגרה המוזרה הזאת אבל יש בהם ערך מוסף כי זה באמת הזמן הכי לפינוקים, חיבוקים ואהבה מכול הסביבה שפנויה עכשיו יותר... (איזה פלסף)

rubber duck

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אישית אני עובד גם עכשיו וגם מחר בבוקר עד הצהריים ובכל זאת מחר בשעה 16:00 תמצו אותי יושב במרפיס שבקניון ארנה נהנה מבירה של סופש סופש מקסים לכולם
ובמיוחד לאלו שכרגע נמצאים במאבק שרון

שבת נהדרת ובריאות לכולם

אתמול כתבתי הודעה ארוכה לשרשרת הזו והיא נעלמה לי אבל מבקשת לאחל בריאות למבריאים ולבריאים תהנו מהחיים שעל פני האדמה הזו כל יום ספרו לעצמכם בדיחה אחת טובה חבקו את האוהבים אתכם והאהובים שלכם תראו את החיים ישתפרו שהאהבה תעטוף ותתעטפו בה

למעלה