אני עוד שניה מתייבשת!!!! תתעוררו:)

shanyz

New member
אני עוד שניה מתייבשת!!!! תתעוררו:)

שלום לכולם!! אז...מה אתם עושים בפורים???? עשינו את זה בשרשור לפני כמה זמן, אבל לכבוד פורים שמממש בפתח, בואו נמשיך את השרשור תחפושות...:) אממ זו שתבמונה שאין לי משוג מה השם שלה התחפשה לזינה:)

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo4.gif

היי כולם... טוב אני יודעת שלא הייתי פה הרבה זמן וזה פשוט כי לא הייתי בבית ועברו עלי השבועיים הכי עמוסים שהיו לי בחיים ואני רוצה להתנצל על זה שלא החזרתי טלפונים לאנשים מסויימים... באמת שאני מצטערת. עכשיו, אני אצל ידיד שלי בבית ובאתי אליו במיוחד כדי שאני אוכל לכתוב לכם כי המחשב שלי, כמובן, נהרס- שוב. מחר אני נוסעת לפולין לשבוע ואני אפסיד את אנדריאן ואת המפגש ואני שיא המבואסת מזה... בכל מיקרה, אני אתגעגע אליכם- מאוד:) באהבה, ירדן. * אפילו תמונה אין לי להוסיף פה *.

ירדני...

תשמרי על עצמך חמודה
ואל תדאגי, יהיו עוד מפגשים!

shanyz

New member
ירדנוש!

תהניייייייי!!! תאמיני לי, פולין הרבה יותר חשוב לדעתי מאדריאן ומהמפגש. אל תכעסו שנאי אומרת את זה, אבל באמת, לדעתי פולין זה דבר מממממש חשוב וגם במקומות שצריך זה היה ממש כיף. לי יש רק דברים טובים להגיד על זה. אז, תעשי חיים, (כמובן כשצריך ולא במחנות...
) תחזרי בשלום!! ואני אתגעגע אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*neta*

New member
../images/Emo160.gif נסיעה טובה ירדן !!

ושטויות יהיו עוד מפגשים, 2 בפסח
!!

shiri_b

New member
טיסה נעימה!

זה יהיה חזרה לטיסה הבאה שלך (לא, לא ליוון וצרפת
)

ארגו המגונדרת../images/Emo68.gif

מה יש?? לה לא מגיע להיות יפה?? הערה: העיוות הנ"ל נעשה מתוך תסכול מוחלט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אביב!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!! ד"א - ארגו תמיד תמיד תמידדדדדדדדדדדדדד יפה!!!

למעלה