אני עוד תפוסה כולי מהארובי..

אני עוד תפוסה כולי מהארובי..

ובכל זאת עשיתי אתמול אופנים, מה שהתברר כטעות נוראית שכן היום אני לא יכולה ללכת!! אז היום זה יום חופש מהחדר כושר, הרבה מנוחה הרבה מים ובלי חטיפים. דוקא אתמול חפשתי משהו לחתונה ביום רביעי וגיליתי חצאית ארוכה מהממת בעזרת מוכרת אתיופית יפיפיה ופשוט מותק. היא קלטה את ה"בעיתיות" וממש חיפשה איתי את הדבר הכי מרזה ומחמיא.(כמובן שבלי מחטב אני לא זזה). יש גם כאלה!!! אני יודעת שלא יעזבו אותי לפני שאהיה שיכורה לגמרי, איך להתמודד עם הפצצת קלוריות של אלכוהול?
|

אביטל +

New member
באמת טעות

לא לעשות פעילות גופנית כשכואב לך משהו גם אם זה "רק" שרירים תפוסים מפעילות קודמת שרירים תפוסים זה הדרך של הגוף שלנו להודיע לנו שזה היה קצת יותר מדי בשבילו ועכשיו הוא צריך מנוחה. בקשר לאלכוהול - באמת שאין לי עצות. זה אחד הדברים שאני לא נוגעת בהם.

אביטל ,אני פשוט צוחקת כל כך הרבה..

כשאני קצת שיכורה שאני בטוחה שזה רק בריאות. וזה גם רק באירועים. אני גם לא מערבבת ולכן לא מקיאה ומשתדלת לשתות הרבה מים כי זה מונע חמרמורות. אבל אני יודעת שתוך שניה אני אפסיק לספור את כמות הדרינקים, ובכיף יגיע לאלפי קלוריות. שבוע שעבר הייתי בעצירה, ועל הירידה של השבוע אני לא יכולה לותר. נראה לי שאני פשוט לא יאכל כלום בחתונה עצמה אלא משהו בריא לפני כן ואולי יהיה לי מפלט לקלוריות בריקודים.

אלי ו.

New member
אם אי אפשר להמנע ממאכל מסוים

האופציה הנוספת היא להגביל את הצריכה או את זמן הצריכה. לדוגמא פעם בשבוע כוס אחת. הכרתי פעם אדם מבוגר בארה"ב שהרופאים הגבילו אותו לפחית בירה אחת ביום. מהר מאוד הוא מצא שאפשר למצוא פחיות ענק של בירה בגודל ליטר
(סיפור אמיתי)

ס ו ז א ן

New member
אם לא תאכלי כלום האלכוהול פשוט יגיע

לך כ"כ מהר ואת WILL PASS OUT חשוב לאכול משהו לפני ששותי אני עם אותה בעיה ואני גם בארמנית ושתיה זה פשוט עמוס בקלוריות וגם אי אפשר לא לא לאכול לפני זה תגבילי את עצמך לכמות מסוימת, תשתדלי לא לשתות את האלכוהול המפוצץ בסוכר זה שמגישים בבאר האקטיבי תלכי על משקאות פחות מסוכרי ג´ין וטוניק הוא המשקה הכי דל קלוריות שאני מכירה ויש לו סטלה מגניבה תנסי

עשית מתיחות אחרי הספורט?

בדרך כלל כשמקפידים על מתיחות לא קורה מצב כמו שסיפרת, לפחות לא ברמה כזאת! תעדכני אותנו מה שלומך, או-קי? דליה.

עדיין תפוס לי אז ניסיתי יוגה.

לא יכולתי לשבת בבית עוד יום. החלק התחתון של הרגל(שוק?) תפוס לי מהארובי מדרגה עדיין. דווקא עשיתי מתיחות וגם הייתי בסאונה כמה דקות, אבל כנראה אני ממש לא רגילה להפעיל את השריר הספציפי הזה. היוגה היה יותר קשה פיזית ממה שחשבתי, אבל הקטע שהנשימות האלה הפעילו לי יותר את המוח מאשר את הגוף. יצאתי מהשיעור מהורהרת ופתאום הרגשתי בדידות עצומה, לא הבנתי מאיפה זה בא לי. רק רציתי ללכת לישון בלי לדבר עם איש. השיעור הוא פעם בשבוע ואני עדיין לא סגורה אם בא לי להתמיד ,כי ואללה זה שיעור כבד. זה מרגיש כמו מסע ארוך שלא ברור לאן אני אגיע,אז יש פחד אבל גם הרבה סקרנות.

Happy1

New member
את צריכה ללמוד להקשיב לגוף...

בתור אחת שמתעמלת גם כן, הרבה פעמים אני כן מרגישה את השרירים, אבל אף פעם לא מגיעה למצב של אי יכולת לזוז. תקשיבי לגוף לך ותני לעצמך מנוחה מפעם לפעם.

אביטל +

New member
בסוף היוגה הייתה הרפייה ארוכה ?

אם כן, אז מה שהרגשת זה טבעי ונורמלי יוגה זה באמת יותר קשה ממה שנהוג לחשוב, ולדעתי זה עובד נהדר על הגוף בצורה לא מקובלת. אני רק עצובה שנגמר החוג שאני הלכתי אליו. אני שוקלת לקנות קלטת וידאו כדי לתרגל לבד בבית.

למעלה