אני עוזבת את הפורום.. בייוש! אל תדאגו גם לזה אתם לא צריכים להגיב
ש שלוליק 658 New member 19/9/05 #2 למה? למה את עוזבת? רע לך איתנו? עשינו לך משו? אם כן אז סליחה...אבל ככה סתם לעזוב?
ש שירה8 היחידה New member 19/9/05 #5 למה????? למה את עוזבתת???? אני לא מרשה לךךךךךך לא לא על תעזביייייי
R RAMI TA New member 19/9/05 #6 מהתגובה שלה אתן יכולות להבין... את הסיבה לעזיבה: ''אל תדאגו גם לזה אתם לא צריכים להגיב'' במילים אחרות, אתם לא מתייחסים/מגיבים להודעה שלה. רמי
מהתגובה שלה אתן יכולות להבין... את הסיבה לעזיבה: ''אל תדאגו גם לזה אתם לא צריכים להגיב'' במילים אחרות, אתם לא מתייחסים/מגיבים להודעה שלה. רמי
י ירינוששששש New member 19/9/05 #7 תראה אנשים פה לא חיים בפורום.... ובגלל שלפעמיים לא מגיבים על כל הודעה... זה לא אומר שצריך לעזוב את הפורום..
תראה אנשים פה לא חיים בפורום.... ובגלל שלפעמיים לא מגיבים על כל הודעה... זה לא אומר שצריך לעזוב את הפורום..
R RAMI TA New member 19/9/05 #9 אני הוא לא זה ... שטענתי שלא הגיבו לי. אלא 'הד0וש', ולכן רצוי להפנות זאת אליה. רמי
R RAMI TA New member 19/9/05 #14 תגובה להודעתך... ולשאלתה של ירינוששששש, ששאלה באופן פרטי יותר: אני רגיל לכך מ'נענע', זה לא עניין של רשמיות. אני רגיל לחתום את השם שלי בסוף כל הודעה, כמו שנהוג לחתום בסוף כל מכתב. וירינוששששש דתי אני לא, וגם לא חילוני. רמי
תגובה להודעתך... ולשאלתה של ירינוששששש, ששאלה באופן פרטי יותר: אני רגיל לכך מ'נענע', זה לא עניין של רשמיות. אני רגיל לחתום את השם שלי בסוף כל הודעה, כמו שנהוג לחתום בסוף כל מכתב. וירינוששששש דתי אני לא, וגם לא חילוני. רמי
R RiKi היחידה New member 19/9/05 #16 אתה פשוט מסורתי מאמין,נכון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif -RiKuLa- נה נה נה נה
R RAMI TA New member 19/9/05 #18 אמממ... מאמין בטוח שכן. לא יודע איך להגדיר את עצמי. מסורתי , אולי. הדבר החשוב ביותר באמונה זה מה שיש בלב, ולא הגדרות למינהן. -RaMi-
אמממ... מאמין בטוח שכן. לא יודע איך להגדיר את עצמי. מסורתי , אולי. הדבר החשוב ביותר באמונה זה מה שיש בלב, ולא הגדרות למינהן. -RaMi-
R RiKi היחידה New member 19/9/05 #19 ברור שמה שיש בלב הכי חשוב../images/Emo24.gif אגב,מחר זהו יום מאוד מיוחד בשבילי... יש לי יומולדת-13'...
ברור שמה שיש בלב הכי חשוב../images/Emo24.gif אגב,מחר זהו יום מאוד מיוחד בשבילי... יש לי יומולדת-13'...