אני עוזבת כאן..

amir haddad

New member
אני עוזבת כאן..

טוב קצת מוזר להגיד את זה פתאום , אבל פשוט אני לא ממש קשורה לכל מה שקורה כאן,או מצליחה לעקוב אחרי ההצלחות שלך יפתי ואני גם לא יוכל לבוא להופעות ודברים כאלו ולהיות מעורבת ממש עד הסוף בכל מה שקשור אליך וקשה לי לאהוב ככה ולעריך אנשים וסתם אני התבאס בסוף חח אני מכירה ת'עצמי אבל שמחתי להכיר ולהתמכר לקול שלך ואתה בנאדם עם אופי ויופי וכישרון מדהימים ואני אשמח לבוא לפה מידי פעם בלילות לצחוקים וכאלו ובאמת שאהבתי את כל מה שקשור אליך אם זה תמונות שלך או קליפים או להתכתב איתך פה.. ואני עדיין ימשיך לעקוב אחרי השירים שלך . ויש פה באמת אנשים מדהימים שאוהבים אותך,אבל המקום שלי הוא יותר בפורום של עמיר חדד שאני מנהלת עליו וכל כולי פשוט רק שם ואני גם בגרויות על הראש עכשיו,אז לא ממש יש לי זמן להכל אבל אני אשמח לשמור איתכם על קשר ויפתי מחכה לך רק באילת:)) אל תפסיק להצליח, אני יבוא לבקר. אוהבת אותךךך,ובהצלחה עם הפורום הזה!!!

../images/Emo10.gifים של דמעות בשתי עיניייי

לא לאאא אלללל תעזבייי גם אם עצובב לך יש לך אותיייי.....(היתי חייבת לתת אותה בחרוזים) נשמההה שליייייייי אלללל תלכיייייייייייייייייייייייייייייי את יכולה להיות בשתי פורומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אם תלכי אאלץ להרוג אותך

amir haddad

New member
כן אבל..

מה זה שווה אם אני לא היה בהופעות? ואני לא יכיר את יפתי מחוץ לפורום,בקטע של מפגשים עם מעריצים או אני יודעת מה? וכל הדיבורים האלו בפורום סתם הכל באוויר, כיאלו אנחנו אפילו לא מכירים אחד ת'שני ואני שונאת לאהוב ככה אנשים חח כי אז אני באמת אוהבת אותם ואז לא יכולה לראות אותם ולא להכיר אותם אישית יותר אבל כמובן שלא תבינו לא נכון עדיין כל הערכה שלי ליפתי היא באמת,אבל באיזשהו שלב אפילו ליפתי ימאס ממני חח ועמיר זה סיפור של חצי שנה כבר,הוא כבר כמו משפחה בשבילי,אין בנינו קשר של מפורסם או ערצה ואני זאת שמנהלת לו הכל ואני כבר מכירה אותו מתחילת דרכו ורואה איך הוא בונה ת'עצמו ונפגשת איתו ובונה לו את המפגשים אז הכל אחרת כזה ושחרררררררררר אני מתה עלייך ,אני יבוא לפה רק בשבילךךךך ובשביל יפתי חח:)

אז את לא עוזבת????!??!?!?!

אז מה אם לא תבואי להופעות... אני גם לא אבוא אם לא יהיו הופעות שיהיו לי גישה אליהםם
יאלהה תשארי פההה וגם אני
מתה עליך

../images/Emo214.gifחבל שתעזבי

באמת. אני נמצאת בפורום פחות ממך, ואני כן רואה שאת חלק מהפורום הזה. חבל

זה מזכיר לי תפרסומת של השיר שלנו

אלו שחשים נגד הסמים.. "חבל" חחחחחחחח זה היה מצחיק מה שעובדי תפוז עשו מהפרסומת הזאת...קליפ כזה....אהבתי

amir haddad

New member
חחח חבלללל

סתם אני יבוא לבקר ,אני מאלו שמציפים אז כל ביקור אתם תראו כמה הצפות לא תרגישו שעזבתי.....חח אבל אתם פורום מקסים:)תתמכו ביפתי.. אני פשוט יתמוך מרחוק כמו שאני תמיד רגילה..

amir haddad

New member
חח שחר שכנעת אותי

פעם ראשונה שאני אומרת שאני עוזבת באיזשהו מקום ואז חוזרת תוך שנייה חחחחח שחר מה את עושה לי?! כיף לי פה ,פשוט אני קצת לא קשור לדברים פה ככה כמוכם אז תבינו..

../images/Emo214.gifתראי מה גרמת לילדה...

כעת היא חושבת שהיא מושכת
[אני הולכת לאכול שוקולד, לפני שאני משתגעת.]

שמעי..בלי להשוויץ

אנשים מתמכרים אלי...אז זה עושה להם חשק לשוקולד... חחח סתם לא נשמה... שוקולד זה פשוט טעים!!!

amir haddad

New member
אנחנו נמשכים אלייך ממש כמו שוקולד

חחחחח יאמי שחר עוד שנייה נוכל אותך -סתם מה אני קשורה? למה שלא תקראי לעצמך שוקולד השחר?....וזה גם השוקולד הכי טעים חח

../images/Emo214.gifמיאווווו, ראסמיייייי!!!

למה קוראים לה שחר?! ולמה היא אוהבת כל כך שוקולד? כי היאאאאאא שוקולד השחררררררררר [איך לא עליתי על זה קודם?
]

amir haddad

New member
../images/Emo25.gifלא עוזבת..!

חחח ומי נלחץ?פשוט לא קשורה פה מידי פעם,אבל צודק זה בגלל שזה ההתחלה. קיצר מצטערת על השירשור הודעות עזיבה הזה...

חחחחחחחחחחחח גנובה

רק עכשיו קולטים? אני אוהבת שוקולד וקרמבו(רואים עלי) יש לי גם כמה ניקים עם המילה קרמבו...כאילו באנגלית בכל מיני אתרים אחרים
אז תזהי אותי

למעלה