אני עוזבת...

אני עוזבת...

טוב תקשיבו הייתי תקופה מדהימה איתכם... אבל הפורום נה]ף לשיקרי לסתם אוויר אין פה כלום..! אני לא יודעת מה לומר לכם יותר מי שרוצה לדבר איתי אני יביא לו תאיסי שלי או תמסן.. עכשיו הגעתי למסקנה הזאת!! הפורום ריק אין פה במילא אף אחד הפורום ריק מבולגן אין הודעות אין כלום. גם את הראל אני כבר לא אוהבת אני מאוכזבת ממנו מכל מיני סיבות והכל השתנה שכל אחד יחשוב על זה אם באמת כדי שהפורום ימשיך להיות ככה עדיף לסגור אותו אני לא מאמינה שאני אומרת לכםם כל כך הרבה אבל זה מה שאני מרגישה!!! קיצרר חברים היה לי כיףף אבל נהיה קצת ההפך מכיףף אז מצטערת מאוד אבל הגיע הזמן לפקוח לכם את העיניים!!! ועוד משהו אחד היום ה-1 באפריל חחחחחחחחח נראה לכם שאני אעזוב??? ושאני לא אוהבת את הראל יותר פחחחח בחיים לא הוא בנאדם מדהים עם כישרון ענק
אני אוהבת אתכם וצריכים ביחד להחזיר תפוורם לימים הטובים שלו!! ואל תכתבו בכותרת ההודעה "חחחח" כי זה יהרוס תכתבו כאילו באמת זו הודעת פרידה ובפנים תכתבו את הצחוקים אבל שיחשבו שזה רציי אשר גם לפתח ריב רק לפי כותרות וכל מי שיכנס יבהל חחחחח.. אז לא להרוס!!!!!!!!!!!!!!!

אלינה מ

New member
../images/Emo10.gif מסכימה איתך מילה במילה.

טוב רציתי לפתוח את השירשור הזה אבל באמת אני לא עובדת עליכם או משהו.. תקשיבו התלבטתי דיי הרבה אבל החלטתי לרשום את זה בסוף אני מאודשמה שהייתי חלק מהפורום הזה.. עברתי פה חתיכת תקופה. במשך התקופה הזאת הכרתי מלא אנשים: ואני רוצה להודות להם- מאי, טל, שירן, שני, דרור, בת אל, מיכל, ליאת, מיטל עבד, אסף, חן בריגה, אוריין, אופק, יעקוב המלך [זוכרים אותו?! אללההה בית"ר חחח] ועוד מלאאא אנשים.. אוהבת אותכם!
אז החלטתי לעזוב בגלל שאני כבר פחות מעריכה את הראל אני חושבת שהוא סתם עוד אחד בלי כישרון שיצא מכוכב נולד עכשיו אני יותר בקטע של צביקה פיקק אחחחחח איזה מדהים הוא יאאאאו!!! אני מתה עליו!!!!!!~~!!!11111 צביקהההההה תעשה לי ילד!!!!!
תעשה לי שזיפים!! אז החלטתי להישאר רק בפורום של צביקה כי שם לא שומם כמו פה מה זה?! והוא כותב לנו מידי פעם, הוא פותח לנו כל יום אשכולות אפילו לא משרשר..! כפרעליו!!! נכון שהוא מדהים?! נשמההה טוב אז זהו החלטתי שאני עוזבתת בגלל שאף אחד לא זורם פה שומם פה רצחח, נשבר לייי!!! אוף וגם הראל מה זה השירים האלו?! כל כך שירים מעפנים אני לא מבינה איך הייתי שומעת אותם פעם!
טוב זהו נראה לי שחפרתי מספיק אני עוזבת ואשמח לתגובות.. וזה בשיא הרצינות!! רוצים תאמינו לא רוצים אל תאמינו! מה אתם עושים טובות!?

אלינה מ

New member
אני לא מאמינה שהגענו למצב כזה

לא נכון, צביקה הוא חיים!!!!!11
בעע חס ושלום

1 shiran 1

New member
לאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חחחחחחחחח מאיוש כפרה זה היה הכי לא אמין בשבילי בכל אופן סורי מאמי הכותרת עוד איכשו לא מסגירה מהתחלה אולי את עוזבת לכמה ימים או משו בזה שאת עוזבת בגלל שהפורום נהיה יבש כבר התחלתי לחשוד ואז שאמרת שאת כבר לא אוהבת את הראל זה כבר הייתי סגורה לגמרי כאילו זה המשפט הכי לא אמין ממך חחחחחח פתאום כבר את לא אוהבת אותו אין סיכוי אז נשמה אולי על אחרים תצליחי לעבווד אבל עליי הכי לא הצלחת חחחחח
ועוד דבר אחד מזה הרווח הזה של העמוד שעשית נסחפנו קצת לא?חחחחחחחחחחחח

לאא אני ארצח אותך../images/Emo7.gif

אני באמת ארצח אותך
איזה רווח עשית!!?!? חחחח ואי חשבתי את רצינית . *טיפשה*
ואלינה חחחח הרגת אותי.

תמיד נוכל לשמור על קשר../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

איזה כייף לפחות על מישהו אחד הצלחתי לעבוד

למעלה