אני עוזבת...

arden20

New member
אני עוזבת...

טוב לא ממש כתבתי בפורום, אבל אני קוראת כל יום והייתי בפיקניק הקודם (ושלחתי נציגה לאחרון...), והנה, אני עוד מעט עוזבת את הארץ (טוב, עוד שבוע - שבועיים...) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מרכזים / חנויות / קהילות פגאניות באמסטרדם? אני ממש אשמח לעזרה... ואני אתגעגע!

Tatu4Taty

New member
וואו!

איך שהשאלה הגיעה בדיוק בזמן D: אני גם טס ביום ראשון להולנד וכמובן שגם לאמסטרדם אז גם אני אשמח לתשובה :) (אולי גם כמה חנויות מאגיה? :p)

Sfahmnoon

New member
וויצווקס

בוויצווקס יש רשימה של חנויות בהולנד, ושל אנשים. יכול להיות לפחות התחלה.

arden20

New member
אני יודעת...

אבל הדברים שם לא תמיד מעודכנים ומדוייקים...

Sfahmnoon

New member
אכן.

אבל יש שם רשימה של אנשים הולנדים לשאול. כמו שאמרתי, מקום שאפשר להתחיל לחפש בו.

חלק היופי באינטרנט הוא שהוא נגיש

מכל מקום בעולם - כך שאין מניעה שתכתבי לנו מהולנד, או לפחות תקראי. חוץ מזה - המון בהצלחה בארץ החדשה. אני באמת מקווה שתיהני כי הולנד היא ארץ מגניבה, עם סוציאליזם נאור, שפה מדהימה וחנויות קומיקס מגניבות פלוס.
-רובין עוטה המגבת.

arden20

New member
האינטרנט נגיש... אבל הפונטים?

בהודו יש על כל מחשב פונטים עבריים (מה הפלא, עם כמות הישראלים שם...) אבל באירופה היתה לי בעייה בעבר... וחוצמזה - המון תודה... זו החלטה ספונטנית לגמרי, ואין לי מושג אם זה יהיה פיאסקו מהדהד או חוויה מדהימה... אבל צריך להמשיך לנוע ולא להסתכל אחורה... זו הדרך היחידה.

kitiara 6

New member
אם יהיה לך מחשב משלך.

את יכולה להוריד תוכנת עיברית ואז להמשיך ולהיות בפורום.

arden20

New member
בואי נגיד...

שאם תהיה לי מיטה משלי (או עם שותפים נבחרים...) זה יהיה הישג... כרגע עוד אין לי דירה, אז אין על מה לדבר - לא מיטה ולא מחשב...

Justin Angel

New member
להית' :)

מה גרם לרצון לשינוי גיאוגרפי הזה? בכל מקרה, ברכה מצרית עתיקה: מי ייתן והאלים יהיו ייתך בכל המקומות הריקים שבהם את עתידה לדרוך.

Justin Angel

New member
בבילון 5 :)

הברכה המקורית היא: מי ייתן והבורא יעמוד בינך לבין פגעים בכל המקומות הריקים אליהם אתה מוכרח ללכת.

arden20

New member
האופציות הן...

לעבוד בשכר מינימום מושפל ולהדחק בטרוף בארץ... או לעשות את זה בבירה אירופאית... ואני לא יודעת על האלים המיצריים, אבל האלה הגדולה תמיד איתי (ועם כולנו...)

למעלה