אני עוזבת

CibiHeart92

New member
אני עוזבת

כן..טוב... אני פשוט לא מרגישה שייכת יותר... וכבר לא כיף פה. סתם. אמממ האמת שאני מתגייסת מחרתיים ^-^ אז אני רוצה לומר ניייייייייייוווווווווווווווווווווו ;;;;; אני אתגעגע אלייכםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאולי אוכל להגיע למפגשים בכל זאת אבל לך תדע >< בכל מקרה אוהבת את כולכם ותודה על שלוש שנים נפלאות מתוקים שליייייי ^___________________________^ טההטה.

קורורו

New member
הבהלת אותי! ../images/Emo2.gif

איך את כבר מתגייסת לעזאזל!? גיוס נעים
תוציאי למפקדים שלך ת'מיץ

אפשר לחשוב שאת כותבת כאן כל-כך הרבה

ואפשר לחשוב ששולחים אותך למות בלבנון. אבל אל תלכי! זאת אומרת, אני יודע שאת חייבת, אבל נו, תישארי איתנו, מה אכפת לך? קטן עלייך כלא צבאי, לא? בואהאהא. אמ...את עדיין תכתבי כאן, כן? להתראות נאקו! לא נתגעגע, כי בטח תהיי סתם ג'ובניקית מעפנה אז יהיה לך זמן אלינו, כמו שלטלי יש D: אלא אם את הולכת לעתודה, ואז קחי אותי איתך! בייביי ;;

Digi Lista

New member
גיוס נעים!

את בטח כבר בבקו"ם ואני באיחור רק בגלל שאתמול כול האינטרנט קרס בבית שלי...בכול מקרה אני מקווה שמתישהו תיכנסי כדי לשתף במה שעובר עלייך שם ואז גם תקראי את ההודעה הזאת... אני מקווה בשבילך שיהיה לך הכי טוב בצבא מכול הבחינות ושתעברי חוויות שיתנו לך כול מיני כלים לעתיד וכמובן אל תוותרי על היצרתיות

קורורו

New member
אם כבר משהו כזה,

אז אני לא בטוחה אם אוכל להתחבר במועד קרוב יותר לשבוע הבא, אז אני אפרד מראש: ביום רביעי אני נוסעת לחו"ל ולא אהיה במשך 8 ימים...
אתגעגע ^^ ... למרות שבעצם אני פה עד יום רביעי, לפי מה שידוע לי כרגע X_X

Digi Lista

New member
נתגעגע../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בחו"ל,בטוח יותר שקט ורגוע שם...וכמובן אל תשכחי לחזור בשלום ולספר חוויות

strawberrys

New member
תהני!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo160.gif

תחסרי פה נורא, אבל העיקר שתעשי חיים ותשכחי ממה שקורה פה

למעלה