אני עוזב את הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לאני כותב על ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך דרכו
גולשים המעוניינים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה. המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

אני עוזב את הפורום ../images/Emo41.gif

לאור ההתפתחויות האחרונות בעניין הפורומים, נפלה ההחלטה - אני עוזב את ניהול הפורום. הימים האחרונים היו קשים לי, מסכת שקרים איומה שפתח מנהל פורום הליכוד כנגדי, עייפה אותי לחלוטין. כל פעם להביא את ההוכחות כי הוא משקר פעם אחר פעם - זה ממש לא בשבילי.. ולא מכבודי להשתתף במשחקים של ילד בגנון. בהקשר זה וכתגובה אחרונה, מגן ימני טוען כי קראתי לכל תומכי הליכוד בבונים.. ועוד הפעם לא היה ולא נברא כל מה שכתבתי היה כי יש שם חבורת בבונים, בפורום הליכוד.. והם אלה שפוגעים בתומכי הליכוד הנורמלים שעוד יש. ועל כך צר לי יותר מהכל שתומכי ליכוד אמיתיים, בעלי דיעה ולא רק מלאי שנאה, התביישו לכתוב באותו פורום. דבר שאולי ישתנה עכשיו לאור החלטת ההנהלה. מן הראוי, ועל מנת שבאמת יוכלו לפתוח פה דף חדש - הזדמנות אמיתית לפורום הליכוד ולפורום קדימה.. עלי לעזוב את תפקיד המנהל יש פה חבורה נהדרת של אנשים, אשר כל אחד ממנה יוכל לתפוס את התפקיד ולקיים אותו נאמנה. את המלצותי למנהלים כבר העברתי. אבקש כי לא תתמקדו בנושא זה ותמשיכו את כתיבתכם באופן שוטף ורגיל. האירועים האחרונים במדינה קשים וכואבים כל כך, ודווקא בימים כאלה - על כולנו להיות מאוחדים. בהצלחה לכולם
ומי ייתן ונדע רק ימים של שקט, בטחון ושלום.

אשרת

New member
עדיף שתסמתי את הפה שלך.

אם אין לך מושג על מה את מדברת, אז אל תדחפי את האף שלך. תתודה.

Haemek

New member
אכן מילים כדרבנות

בפורום ציבורי, על ידי מנהלת פורום לשעבר. תפוז לא ממש בודקים את מי הם ממנים למנהלי פורומים, נכון?

אשרת

New member
לא ידעתי שעזבתי את ניהול הפורום

אבל תודה שאתה מיידע אותי על כך

אם זה מה שאתה חושב על עצמך..

מי אני שאתווכח
מזל שיש הרבה ליכודניקים שונים וטובים ממך
אולי הם הסיכוי לקול שפוי מהמחנה שלכם..

אשרת

New member
אתה התכוונת לאותם כותבים

שכל הודעתם היתה 'אולמרצ' , ובמקום לדבר לעניין דברו בסיסמאות. הם אלו שהרסו את הפורום.

אתם פשוט מוכיחים לפני כולם

מדוע העם בחר שהמפלגה הזאת תתרסק! לא בגלל שאין בה אנשים טובים ומצויינים - אלא, בגלל כמות התת רמה שבוחרת להשמיע קולה בשם המפלגה. והנה עוד דוגמא לשקרים ועיוותים.

mean girl 16

New member
אתה בן אדם חצוף.

מי אתה שתחליט מיהם אנשים טובים ואנשים רעים? אתה שופט את כולם כאילו אתה מינימום אלוהים, על כל מי שמביע דיעה השונה משלך בפסיק ובאינץ' אתה מדביק תווית של אדיוט, דמגוג, הזוי, בבון. קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים.

למעלה