אני עוזב את הפורום.

asael

New member
אני עוזב את הפורום.

לצערי , הטלפון , או יותר נכון , חשבון הטלפון של אבא שלי משתולל. אני מרגיש מכור ואני לא יכול לחיות מכור , זה מגעיל אותי. באמת. אני נאלץ לפרוש מהפורום , אם כי אני משוכנע שאבקר לעיתים. אני אתמקד באיי סי קיו שבו אני לא מדבר הרבה. לכל מי שנעלב ממני , אני מבקש סליחה. אני לא שונא אף אחד כאן באופן אישי ומקווה שלא שונאים אותי. הומואים , אין לי בעיה אישית אתכם , יש לי בעיה כללית , כמו שיש לי בעיה כללית עם הרבה דברים אחרים. מי יודע , אולי אתם אפילו בסדר. אני מאחל לפורום הזה הצלחה ושגשוג , הנושא כאן חשוב ומי ייתן וירבו משתתפים ושאלות רבות ומעניינות. ינון - היה נחמד להקים אחווה. תודה , ובהצלחה לך עם בר רפאלי. איירון מיידן מלכי היקר - יהיה בסדר. אני לא שונא אותך. אתה בסדר , אומר קצת שטויות לעיתים ומחפש טיפה להפיג את השעמום. בין דר דאן דאת. גם אני הכתרתי עצמי למשיח אפילו. בהצלחה , ומי ייתן שכמו בבדיחה , תתחיל עם נסיכה שבדית ותצטרך לחתוך בשבילה [כמו גם להזיז נהר..]. פינגי - עשית לי את היום עם הכינויים שלך. תהיה בריא. משנה תורן-אתה בנאדם או הומו? תתחיל להבין שאתה קודם בנאדם ואל תבדיל את עצמך לומר אני הומו. תראה שהיחס ישתנה. בנות - אני מצטער שלא הייתי נחמד לעיתים [רחוקות האמנם?]. אני לא מזיק. סקרן , נחמד כשמכירים אותי , נאה [?] , מעניין , מורעל , בעל שכל ולפעמים אפילו משתמש בו. מצטער שקרה מה שקרה , אני נאלץ לפרוש כרגע. לכל מי ששכחתי [ ויש הרבה לצערי ] - תהיו בריאים [ מה אכפת לכם?] , תגיעו לאן שאתם רוצים בצבא ובחיים [ הצבא זה החיים ] ושתמצאו בחורות לעניין , לא כמו אולגה. שלום ולהתראות. עשהאל ארד

just4fun

New member
עשה אל ../images/Emo98.gif

קודם כל,בהצלחה בהמשך הדרך,לאיפה שזה לא יהיה נקווה שתשוב לפורום,להוסיף טעם וידע,כל אחד מוסיף פה ואגב,חשבון טלפון זו לא בעיה בימינו יש מלא עסקות חבילה של בזק למשל חופשי חופשי.....משהו כזה.....אתה יכול להתחבר כמה שאתה רוצה,מתי שאתה רוצה ובסכום קבוע think about it

למעלה