אני עוזב לא אל תדאגו, רק עד יום ראשון חח. אילת קוראת לי . יאלללה באוץ! תתגעעגעוו !
F furtadofanatic New member 19/7/07 #1 אני עוזב ../images/Emo4.gif לא אל תדאגו, רק עד יום ראשון חח. אילת קוראת לי . יאלללה באוץ! תתגעעגעוו !
אני עוזב ../images/Emo4.gif לא אל תדאגו, רק עד יום ראשון חח. אילת קוראת לי . יאלללה באוץ! תתגעעגעוו !
H HaDaRoSh New member 19/7/07 #2 חחחחחחחח אתה חוזר אני נוסעת ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif תהנה
ש שתיקה אחרונה New member 19/7/07 #3 ../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif זבל! הבהלת אותי תהנה מותק
C ComplicatedCutie New member 19/7/07 #5 תהנה ואני עוד חשבתי שאתה עוזב את הפורום אל תעשה את זה יותר , כמעט וקיבלתי התקף לב בגללך אז תהנה באילת ונראה אותך חוזר יותר שזוף ממה שאתה עכשיו ...
תהנה ואני עוד חשבתי שאתה עוזב את הפורום אל תעשה את זה יותר , כמעט וקיבלתי התקף לב בגללך אז תהנה באילת ונראה אותך חוזר יותר שזוף ממה שאתה עכשיו ...
W West Doll New member 20/7/07 #6 וואי איך הייתי בשוק../images/Emo12.gif אני לא מאמינה שנפלתי בפח תהנה באילת!!
ל לפני שהלילה נגמר New member 22/7/07 #7 מה? למה?../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif חחח, סתם תהנה, אחי