אני עוזב

adiko

New member
אני עוזב

שלום לכל חברי הפורום היקרים במשך זמן לא מעט לקחתי חלק בגאווה צעירה בכל חלק שהוא וכמובן תרמתי מכישרוני לעיצוב הלוגו של הפורם שיה כמו בית שני בשבילי. כמו שלכל סוף י שגם התחלה אז יש גם התחלה שלי בתור אדם חדש. תודה לכם על שנה שלמה של גאווה צעירה. אני עוזב ועוזב את קהילית הפורומים בישראל למען עיסוקי האחרים *גרפיקה* היה לי נעים להיות כאן ואיתכם ואני לא יתחיל למנות את התודות שלי לאנשים כאן. ביי ונתראה אולי בעתיד שלכם ADIKO בפעם האחרונה.

LeeCooper69

New member
ביי עדי ../images/Emo7.gif מקווה שנמשיך להתכתב...

יש לך את האייסיקיו שלי, את המייל, מסנג´ר, אודיגו ומספר טלפון... אתה מוזמן ליצור קשר בכל שעה... אם אתה רוצה לדבר או סתם לשפוך את הלב אתה יכול להתקשר אליי גם ב4 בבוקר (ואני ער, לא לדאוג)... אני אשמח לשמוע ממך ודווקא בשעות האלו... מקקוה שייסתדר לך עם המשפחה ומקווה שתצליח בגרפיקה, כי יש לך כשרון... כל מה שאתה צריך לדעת זה איפה לממש אותו והיכן לחפש את ההצלחה. ומשפט אחרון לסיום: המילון הוא המקום היחיד בו מופיעה "הצלחה" לפני "עבודה". באהבה
לי.

שׁזִיף

New member
../images/Emo10.gif

למה
אולי תשאר ותנסה פחות להיכנס.. לפחות אם לא תכנס, תראה.. תרחרח
תעדכן
בכל אופן, גרפיקה זה טוב
תשקיע, ובהצלחה לך בכל

resputin

New member
אם תחזור הנה מתישהו לביקור,

ותמצא איזה כלשהי התמחות בנושא הגרפיקה או התחום העבודה (אנחנו מדברים על הידנית או הממוחשבת.?) תשלח לי מסר, גם לי יש עיניין בתחום. תודה מראש, רספיוטין.

p o l i

New member
למה כולם עוזבים אותנו......

בהתחלה פייד ועכשיו זה זהו אני מרגישה מקופחת..... אבל בכל מקרה שתצליח ותהנה ואל תשכח אותנו

resputin

New member
לאלוני היו בעיות אישיות, זה לא קשור

לפורום אלא לאינטרנט בכלל שנותק.

LeeCooper69

New member
זה היה בצחוק.....

דההה... אבל כן, אני חולה עלייך וממך!
אנחנו גם מתכתבים בICQ לא?

LeeCooper69

New member
המפף... אישרתי אותך אבל לא שלחת

הודעה.... תשלחי... אני לא הוספתי אותך לרשימה...

למעלה