אני עוזב!!!

oy my godnes

New member
אני עוזב!!!

אני עוזב את הפורום לזמן מה, כי קשה לי, גם הפורום כיום לא מתקדם ומדברים רק על העונה שנייה ושלישית, ולא ראיתי אותה בכלל, אז אני עוזב, יבקר מדי פעם... בי בי!

sprqy

New member
מה הבעיה ?

דבר איתנו על העונה הראשונה - אני זוכר אותה טוב..

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמה יהיה עם פליצי "פליצתי

" בריסטול

inbal145

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

אל תעזוב! מה יהיה פה בלי פליצי? ואם הבעיה היא הספוילרים וכל הקטע של העונות הבאות מה הבעיה? דבר איתנו חופשי גם על העונה הראשונה!

varty

New member
אפשר לעזור לך לראות את העונות

האחרות עם תרצה ואז תוכל לדבר איתנו ...מה אתה אומר?

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אל תעזוב!!!!!!! אתה ממש חשוב לפורום ואתה חלק בילתי נפרד (שלא נדבר על פליצי בריסטול!!!!!
)

Moreiro

New member
כנס.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

קודם כל ההחלטה היא שלך, ולא שלי, אבל בכל זאת, אם הסיבה היחידה היא שמדברים פה בעיקר על עונות 2 ו3, לא נראה לי שאתה צריך לעזוב (ושוב, זו דעתי, ומותר לך להתחשב בה ומותר לך לא). לא מדברים כאן רק על העונות הבאות, ותמיד אתה (או מישהו אחר) מוזמן לפתוח טופיקים בנושאים הנוגעים לעונה הראשונה. בכל מקרה כמו שאמרתי זו החלטה שלך, אבל אם בכל זאת תחליט לעזוב, אז שיהיה לך להתראות, ותבוא מדי פעם לבקר אותנו

oy my godnes

New member
ווואי תודה!!! אתם חברים טובים(חברו)

תודה, החלטתי להישאר, כי נכון באמת אני יכול לפתוח טופיקים וכ'ו על העונה הראשונה, ועם פליצי חשובה לכם כל כך אני הישאר, ובגלל מה שאמרת אני נישאר!

למעלה