אני עומדת להרוס לכם את היום

אור2221

New member
אני עומדת להרוס לכם את היום

איזה אידיוט ב MYSOAPSONLINE - איזה פורום שאני משתתפת בו, פרסם הודעה על היכולת המדהימה החדשה לראות פרקים בחינם (בניגוד לSOAPCITY, שלא זמינה לאנשים מחוץ לארה"ב גם ככה). הלינק הורד מהאתר כי זה לא חוקי, אבל איזו כלבה אמריקאית הזדרזה לספר לי שהיא דיווחה על כך לSONY ולCBS. חברה, אני נותנת לאתר שבועיים, וגם זה הרבה, לפני שסוני יתישבו עליהם חזק. לא רק שהם מפרסמים פרקים, הם גם מפרסמים את הפרקים הקנדים, שהם כידוע לכולנו - יום קודם. כמו לנפנף בסדין אדום בפני שור זועם. אפשר להכין את ההספדים כבר עכשיו. ידעתי שלא הייתי צריכה לומר לחברה האמריקאית שלי שתפסיק לשלוח קלטות ולקטוע מסורת של 7 שנים.

מישהו יודע מה קורה עם אפרת../images/Emo7.gif

מי יודע מה קורה עם אפרת ואיתי היא ממש נעלמה?

אני כאן!!!!!!

לימור, שלחתי לך מסר.... וגם ציינתי באחד השרשורים למטה, שלא הזדמן לי כמעט שבועיים להיכנס לפורום (לצערי הרב)! ושאפילו לא ראיתי פרק אחד בשבועיים האלה! אני הרוסה! מזלי שיש תקצירים אחרת....זה היה כבר באמת עניין של חיים ומוות! מ ה ש ל ו ם כ ו ל ם ?!?!?!?!

איזה עצבים!

אוי ויי, אוי ויי.... אני כבר התמכרתי לפרקים האמריקאיים, אי אפשר בלעדיהם... אני שונא את כל הצדיקים האלה שחייבים להרתיע (כאילו מה, הרייטינג יצנח עד כדי כך שישקלו לבטל את צח"מ כי כולם רואים דרך המחשב את הפרק ומוותרים על הצפייה ברשת CBS?) אין, חייבים להשאיר את זה איכשהו... לגבי להרוס את היום, לא לגמרי... בכל זאת, ואלנטיינז היום, חג האוהבים(למי שיש)

soapsfan

New member
לא ממש נראה לי

אז יגיעו לאתר הזה,והיא יכולה בקלות לפרסם את הקבצים באתר אחר כמו שהיא עשתה שלאתר הראשון היו בעיות

זהו, גם אני חשבתי על זה...

מצד שני אם יאיימו בתביעות או משהו, אז לך תדע... כי אם יתפסו אותה שוב, לא יסתפקו הפעם רק באזהרה חמורה....

למעלה