אני עומדת להשתגע!!!!

אני עומדת להשתגע!!!!

בן הזוג שלי לצוות הודיע לי היום שיש לו דלקת גרון והוא לא יהיה בעבודה כל השבוע (?!) איך לכל הרוחות אני אמורה לעבוד כל יום כל היום מ-7:00 ועד 24:00 ולתמרן בין העבודה לבין המשפחה ולילדים הפרטיים שלי? אלו הדברים שמוציאים לי את הרוח מהמפרשים!!!!!!!!!!!!!!!

my sTar

New member
../images/Emo184.gif

כל יום אתם עובדים מ7:00 עד 24:00???? אין עוד מדריכים? אין לכם משמרות שם או משהו כזה?? זה באמת נשמע קצת לא הגיוני, דברי עם המנהל/ת אולי אפשר שמדריכים מקבוצות אחרות קצת יעזרו לך או משהו - זה אפשרי?? באמת נשמע בלתי אפשרי וקשה מאוד. אוף. איזה מעצבן...

ככה...

זה אני והוא על קב' של 35. ב-7:00 עושים השכמה, ח. אוכל, שולחים לבי"ס, שיחות עם מורים, עו"סיות וכו'.. ביום טוב על נגיד.. 11:00 מ-17:00 עד 24:00 מפגש קבוצתי, ישיבה, ח. אוכל, פעילויות, שיחות, לימודים, פעילות קבוצתית, ניקיון הבניין, כיבוי אורות וכו'... בין לבין אני חייבת להיות זמינה גם טלפונית וגם פיסית להיות באזור לכל מקרה שיהיה. אההה... שכחתי... יש ימים שבהם אני צריכה להיות תורנית בח. אוכל בצהריים וגם להיות מדריכה תורנית למקרה חרום. ועוד אומרים שהחיים יפים..... מילא הייתי רווקה... נגיד... מילא לא היו לי ילדים קטנים... נגיד אבל יש לי גם משפחה שצריך לפעמים לראות שלא לאמר לטפח. לפעמים אני פשוט תוהה.... האם זה שווה את זה?!

אני תמיד אמרתי שזו עבודה קשה לזוג

נשוי עם ילדים.. אני רואה אצלנו שזו פנימיה קהילתית שאנחנו לא כל היום שם כמה קשה לאנשים אז בסוג אחר של פנימיות אללי

אללי

מה ? אתם עובדים רק 2 במשמרת של מליון וחצי שעות ? זה לא הגיוני לי .. או שכללת לנו את השעות של הבית בתוך השעות של העבודה.?

אכן אללייייייי

אמרתי שמבערך 11:00 ועד 17:00 אני כביכול פנויה אבל אם בן הזוג לצוות אינו זמין (חולה במקרה זה) אז זה אומר שאני חייבת להיות זמינה. וליתר דיוק: זה 2 מיליון ושלושה רבעים

my sTar

New member
../images/Emo15.gif

כתומית, כמו שכבר אמרתי, הרבה כוחות צריך, גם כוחות נפש וגם כוחות פיזיים. אני מקווה שיעבור שבוע קל ופשוט. שיהיה החלמה מהירה לכל מי שצריך [
] לילה טוב

joyjoy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואו נשמע מטורף לגמרי, שולחת לך המון כוחות לעבור את התקופה הקרובה, וחבל שככה לא דואגים במקומות כאלו לצוות מחליף זה באמת נשמע כמעט בלתי אפשרי , מקווה שהחופש נתן לך קצת זמן עם המשפחה ,ולא נשאר אלא לספור ימים לאחור לקראת פורים
מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה של שותפך לצוות.

וכדי לסגור לכם את העניין.....

לצערי הבת הקטנה שלי פיתחה היום בגן חום וגם הגדולה לא ממש בריאה אז הודעתי לבוסי שבצר לי לא אוכל להגיע לעבודה. אחרי הכל יש דברים שקודמים לעבודה. לא?!

joyjoy

New member
ברור שיש !

במיוחד כשזה הילדים -איחולי החלמה מהירה לשתיהן
ולאור כל מה שסיפרת עולה השאלה, מה הם עושים במצב כזה במקום עבודתך ?

מה שקורה...

זה שכרגע מדריך של קב' אחרת שם שם עין ואני בקשר טלפוני איתו. מזל שהחניכים שלנו מגיעים מהבית רק עכשיו אז אין הרבה מה לעשות. חבל לי שאני לא שם כדי לקבל את פניהם אחרי החופשה. יהיה טוב........ מתישהו!

my sTar

New member
רפואה שלמה ../images/Emo101.gif

ברור שיש דברים [ואנשים!] שקודמים לעבודה!! מאחלת רפואה מהירה ושלמה ! [גם לבן זוג לעבודה, אם כבר אז כבר..
]

למעלה