אני עומדת להתחרפן

מעין26

New member
אני עומדת להתחרפן../images/Emo5.gif

כבר חודשיים אני בבית בחופשת לידה וכל החודשים האלה קודחים לי בקירות מכל הכיוונים, משפצים פה סביבנו את הבתים לא נותנים לי לישון כמו שצריך ועד כה לא אמרתי מילה אבל היום זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב, על הבוקר קדחו לי ממש בתוך הקיר בנוסף החליטו דווקא עכשיו להוריד עם מסור חשמלי את הענפים בעץ פה ליד( לכבוד סוכות) ועד שאני מוצאת זמן להיכנס להתקלח סגרו לי באמצע המקלחת את המים כי מתקנים למישהיא בבית ליד את הביוב. הרגשתי איך אני עוד שנייה מתפוצצת. בקיבוץ הזה אין טיפת התחשבות באף אחד, למה שיזיז להם שיש אישה עם תינוקת קטנה בבית במשך היום? אם אפשר לא להתחשב ולעשות מה שבא להם? ובנוסף על הכול התקשרתי לבעל לפלפון והוא לא ענה לי כמה פעמים וישר רצו לי סרטים בראש בסוף התקשרתי לטלפון אחר ומסתבר שהוא שכח את הפלפון באוטו. אוף אני שונאת את הימים האלה.

גבינייה

New member
אויש! ../images/Emo46.gif מסכנה...מבינה אותך מאוד

כשהייתי בבית יולדות בעלי בא לבשר לי חדשות טובות ורעות: הטובות הן שהשכנים הסמוכים אלינו שהיו "לא טובים בעיני" עזבו! החדשות הרעות הן שנכנסו דיירים חדשים שקנו את הדירה והם מתחילים שיפוצים. אז כל החודש וחצי הראשון של חופשת הלידה הזו קדחו לי בראש (ולתינוקי!) ודפקו וכו'. באמת אפשר להתגע במצבך. העצה היחידה לי אלייך היא לנסות לברוח מהבית למקומות יותר נעימים - יש לך חברה בבית? משפחה? בית קפה...טיולים קצת (מתחילה תקופה נעימה, לא חם מידי). מקווה שיגמרו מהר! תחזיקי מעמד

daldan

New member
אוי זה כל כך מעצבן

את לא יכולה לדבר עם מישהו על זה, לפחות שבשעות מסוימות יתנו לך לישון (ואז בטח יבוא זה שאחראי על הנוי ויכסח את הדשא...)

מעיןבר

New member
גם לי יש יום כזה ../images/Emo122.gif

בקר של מרפי - כל מה שיכול היה להשתבש - השתבש. יש לי ריאיון עבודה = לצאת מוקדם מהאוניברסיטה. ברור שהלילה היא צרחה ולא נתנה לנו לישון. בסוף נרדמה עלי
- איזה כיף לישון יחד. אחרי לילה כזה - קמתי באיחור של רבע שעה... בדיקה זריזה לפני שיצאתי - גיליתי שזו כנראה משרה שלא תתאים לי (מחפשת חלקית - זאת מלאה). הגעתי למעבדה - אין מים - איך עובדים בלי מים המעבדה? מעמידה משהו שאמור לקחת שעה - בינתיים - המערכת לא זזה ואני כבר שעתיים מחכה
. הבוס כינס פגישת קבוצה - והבקר התחיל בצעקות ואנשים ממורמרים. גיליתי שהיום דהועדה דנה בהצעות המחקר ותוכניות הלימודים - את שלי לא הגשתי כי לא תפסתי את המנחה השני שלי
. מה עוד אמור להשתבש?

אפרת12

New member
../images/Emo12.gif מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

משהו ב
ים את יכולה לעדכן לגבי המשך היום
(בהנחה שמשהו הלך בסדר, כמובן..........)

תומרלי

New member
מבינה אותך מאד

כשילדתי היינו בעיצומם של שיפוצים וגרנו אצל הוריי מעל וזה היה קטסטרופלי וקשה, אבל זה נגמר וזה נראה לי מאוד רחוק. אני מאד מזדהה איתך בעניין המקלחת - אותי זה היה מפותץ. אבל גם זה יעבור קחי בקלות עד כמה שאפשר ושמחר יהיה לך יום טוב יותר.

נועה ו

New member
../images/Emo24.gifאת מוזמנת אלי../images/Emo24.gif

ודוקא היום חשבתי לקפוץ לבקר אותך בקיבוץ

אפרת12

New member
ווויייי איזה יום ואיזו חופשת לידה

אני מאוד יכולה להזדהות איתך בנושא השיפוצים. גם אני משתגעת מדברים כאלה.

משוש30

New member
איזה סיוט! אם יש משהו שאני שונאת

זה רעש ועוד שיפוצים ובחופשת לידה! כמה זמן זה עוד יימשך?? שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שתצליחי להשיג קצת שקט

isidora

New member
אז אולי תבואי אלי?../images/Emo24.gif

למה את סובלת לבד כשאפשר לבלות ביחד? מתי רואים אתכן?

אנידס

New member
מרגיז ביותר, אולי ישנה אפשרות

שיתריעו לפני שעומדים לסגור את המים? מה שטוב בימים הללו שהם עוברים.

למעלה