אני עומד בפני מבחן אישיות בעבודה שלי

davidaltman

New member
אני עומד בפני מבחן אישיות בעבודה שלי

עשיתי סימולטור של הבחינה ויצא לי התוצאה המבהילה הבאה אשמח לקבל עצות להכנה בבחינה
לחץ על הקישורים למטה על מנת לראות את הפרטים בתוכם
[-] תקציר תכונות אישיות - להלן תקציר המסכם את התכונות השונות שנבדקו. תכונות ציונך משמעות
רגישות ופגיעות 9
רגיש מאוד לביקורת ולוקח אותה באופן אישי גם כשאין צורך. נפגע בקלות.
מבחן האישיות הקצר שביצעת הינו דוגמא למבחן אישיות הבודק תכונה אחת בלבד. במקרה זה בדקנו את מידת רגישותך ופגיעותך. תוצאות המבחן מצביעות על כך שהנך אדם הנפגע בקלות. הנך רגיש מאוד לביקורת ולוקח אותה באופן אישי גם כשאין בכך צורך. פגיעות גבוהה מאוד כפי שמצטיירת במבחן זה מקשה על ההתנהלות ותפקוד יומיומי במסגרת הארגונית. ציונך במבדק מצומצם זה יקשה עליך להתנהל במסגרת ארגונית טיפוסית מאחר והוא מעיד על פגיעות וקושי לקבל ביקורת באופן ענייני. היכולת לקבל ביקורת חשובה מאוד בכל מסגרת תעסוקתית מאחר וממנה לומדים ומתפתחים וארגונים יתקשו לקבל לשורותיהם עובד המתקשה להפנים ביקורת.

עיצת הפסיכולוג: למטה מופיעים מספר שאלות טיפוסיות הבוחנות את מידת רגישותך. התבוננו במשפטים אלה ולימדו להכירם וחישבו היטב עד כמה באמת כל משפט משקף אתכם.

כשמבקרים אותי אני נמנע מלקחת זאת באופן אישי
כאשר מעבירים עליי ביקורת בציבור אני בדרך כלל לא נפגע באופן אישי
אני לא מוטרד מדעתם של אחרים עליי
כשאני מרגיש שמישהו לא אוהב אותי אני חש פגוע
אני חש מאוד שלא בנוח כשאני מרגיש שאנשים אינם מחבבים אותי
יש לי נטייה לקחת דברים ללב
כאשר 'יורדים' עליי אני מגיב בנינוחות
לדעתי אנשים פגיעים ורגישים מדי וזה יהיה לטובתם אם הם יתקשחו
לידיעתך: במבחן האישיות המקיף המוצע באתר, יבדקו למעלה משלושים תכונות בעזרת ארבעה שאלונים שונים המייצגים את מכלול מבחני האישיות הקיימים בשוק. בנוסף, יבדקו דפוסי מתן תשובותיכם. מדפוסים אלו ניתן ללמוד מספר דברים רב כגון האם אישיותכם קיצונית, האם יש לכם קושי להתמודד עם השאלון, האם יש לכם נטייה לרצות את הסביבה ועוד. בנוסף, תקבלו דו"ח אישיותי רחב המותאם לענף המקצועי אליו אתם משתייכים. לדוגמא, אם הנכם מועמדים לתפקיד מנהל מכירות אך כושר ניהול המשא ומתן שלכם ירוד אזי תקבלו משוב על כך.

davidaltman

New member
עשיתי מבחן אישיות קטן של מכון נועם ויצא לי

מבחן אישיות - משוב מסכם : - 16/05/2012
המשוב הבא משקף את תוצאות שאלון האישיות האחרון עליו ענית

לחץ על הקישורים למטה על מנת לראות את הפרטים בתוכם
[-] תקציר תכונות אישיות - להלן תקציר המסכם את התכונות השונות שנבדקו. תכונות ציונך משמעות
רגישות ופגיעות 9
רגיש מאוד לביקורת ולוקח אותה באופן אישי גם כשאין צורך. נפגע בקלות.
מבחן האישיות הקצר שביצעת הינו דוגמא למבחן אישיות הבודק תכונה אחת בלבד. במקרה זה בדקנו את מידת רגישותך ופגיעותך. תוצאות המבחן מצביעות על כך שהנך אדם הנפגע בקלות. הנך רגיש מאוד לביקורת ולוקח אותה באופן אישי גם כשאין בכך צורך. פגיעות גבוהה מאוד כפי שמצטיירת במבחן זה מקשה על ההתנהלות ותפקוד יומיומי במסגרת הארגונית. ציונך במבדק מצומצם זה יקשה עליך להתנהל במסגרת ארגונית טיפוסית מאחר והוא מעיד על פגיעות וקושי לקבל ביקורת באופן ענייני. היכולת לקבל ביקורת חשובה מאוד בכל מסגרת תעסוקתית מאחר וממנה לומדים ומתפתחים וארגונים יתקשו לקבל לשורותיהם עובד המתקשה להפנים ביקורת.

עיצת הפסיכולוג: למטה מופיעים מספר שאלות טיפוסיות הבוחנות את מידת רגישותך. התבוננו במשפטים אלה ולימדו להכירם וחישבו היטב עד כמה באמת כל משפט משקף אתכם.

כשמבקרים אותי אני נמנע מלקחת זאת באופן אישי
כאשר מעבירים עליי ביקורת בציבור אני בדרך כלל לא נפגע באופן אישי
אני לא מוטרד מדעתם של אחרים עליי
כשאני מרגיש שמישהו לא אוהב אותי אני חש פגוע
אני חש מאוד שלא בנוח כשאני מרגיש שאנשים אינם מחבבים אותי
יש לי נטייה לקחת דברים ללב
כאשר 'יורדים' עליי אני מגיב בנינוחות
לדעתי אנשים פגיעים ורגישים מדי וזה יהיה לטובתם אם הם יתקשחו
לידיעתך: במבחן האישיות המקיף המוצע באתר, יבדקו למעלה משלושים תכונות בעזרת ארבעה שאלונים שונים המייצגים את מכלול מבחני האישיות הקיימים בשוק. בנוסף, יבדקו דפוסי מתן תשובותיכם. מדפוסים אלו ניתן ללמוד מספר דברים רב כגון האם אישיותכם קיצונית, האם יש לכם קושי להתמודד עם השאלון, האם יש לכם נטייה לרצות את הסביבה ועוד. בנוסף, תקבלו דו"ח אישיותי רחב המותאם לענף המקצועי אליו אתם משתייכים. לדוגמא, אם הנכם מועמדים לתפקיד מנהל מכירות אך כושר ניהול המשא ומתן שלכם ירוד אזי תקבלו משוב על כך.

אז אשמח לדעת אך עליי להתכונן לבחינת האישיות ומה אומרת הבחינה שעשיתי

sense9

Member
מנהל

אתה יכול להתכונן לבחינה ע"י ספר ההכנה של מכון נעם.
הבחינה שעשית אומרת, שכנראה סימנת ערכים גבוהים/קצוניים מדיי.
מבחינת הארגון, התוצאה הזו יכולה להעיד שאין מספיק התאמה בין דרישותיהם לבין הבצועים שלך במבחן.
כאמור, ספר ההכנה של מכון נעם (או ספרי הכנה אחרים) יכול לעזור.

למעלה