אני עומד להשתגע !!!

אני עומד להשתגע !!!

מי יודע למה בפרימייר, DV500 אני הפכתי את הסרט לAV והוא עושה לי דילהיי (אין התאמה בין השפתים למילים) זה קורה אחרי איזה חמש דק' מאז שזה מתחיל, יש מקומות שזה עושה לי את זה קבוע, בכלל בקטע הערוך הוא עושה לי בעיות עם הסאונד, וזורק מלאאא פריימים, אלוהיםםםםםםםם אני צריך להוציא את העבודה !!!! אה.... זה עריכה של מלא קטעים עם המוך כיתוביות, (השתמשתי בטייטל דקו) והיא באורך של 18 דק' בערך.... תודה מראש... עשיתי ריסט עשיתי הכל... וזה לא עזר....

pinoki

New member
נסה...

בוא תראה את הדרך הכי פשוטה, אולי זזו לך כמה פרמים , תראה בטיים ליין תוך כדי שהסרט רץ האם הסאונד נמצא בהתאם לוידיאו המבוקש, סביף להניח שלא, שים לב גם כן שיש לך חיבור של הסאונד והוידיאו , כלומר שכל תזוזה של הוידיאו שותף גם הסאונד. מקווה שהבנתי את השאלה שלך ונתתי תשובה .

גילית משהו חדש,

יש לפעמים בעיה במסך מחשב, כנראה בגלל שזה יותר מידיי איכותי, שהוא זורק פריימים אבל באמת המחשב ממשיך הלאה בלי לעשות בעיות (על המסך טלבזיה, וככה בעצם הוא מקליט בלי בעיות) ועוד דבר גיליתי כשהמעבד או האר דיסק חם (רותח... תלוי לפי עד כמה עצבנת אותו ....) הוא גם עושה את זה, מסקנה, אל תעצבנו משהו שיכול לעזור לכם, ביי שבוע טוב

למעלה