אני עומד לעשות היסטוריה אישית

אורD

New member
אני עומד לעשות היסטוריה אישית

לעלות שתי ליגות בשתי עונות. אולי כמה כבר עשו את זה, אבל אני עוד לא.... כזכור אני עם האדספילד, מחזור 40, מקום 3 ומרוחק שלוש נקודות בלבד מהמקום השני.

ליטן א

New member
מצטער לאכזב אותך..

אני כבר עשיתי את זה... עם אוקספורד.. עונה 1, ליגה 4, מקום שלישי סופי. עונה 2, ליגה 3, מקום שני סופי.. עונה 3, ליגה 2, מקום שני סופי.. עונה 4, ליגה 1, מקום 16

talking heads

New member
תנסה את זה....

לקחתי את אליפות אנגליה עם york city..... אבל זה היה קל יחסית למשימה הבאה: אני מנסה לקחת אליפות עם אודינסה...{תקציב של 130 אלף מול עשרות מליונים של הגדולות...}

tomash11

New member
זה לא נדיר בכלל אבל לי קרה משהו...

לי קרה משהו דומה אבל עם תוספת לא שגרתית. בCM3 לקחתי את הארטפול מהליגה השלישית באנגלית, ותוך 3 שנים הצלחתי להביא אותה לפריימר ליג. אבל לא זו הנקודה. ראיתי פעם שהעלו פה שאלה אם קרו דברים נדירים למישהו במנג´ר כמו למשל ששחקן שלא קיבל את הציון הכי גבוה כן נבחר לשחקן מצטיין וכולי, מה שקרה לי אולי יכול להחשב נדיר ותגידו אם זה קרה לכם גם מתישהו. שוב, אני לא מדבר על העובדה שעליתי תוך 3 שנים שלוש ליגות, אלא על העובדה שיחד איתי תמיד עלתה בדיוק אותה קבוצה! אני לא זוכר את שמה אבל בעונה הראשונה, סיימתי ראשון והיא שנייה, בעונה אחר כך, שוב אני סיימתי ראשון והם סיימו מקום שני, בעונה השלישית הם כבר היו קצת יותר טובים וסיימו מקום ראשון ואני מקום שני. ככה יצא שתוך 3 שנים אותן שתי קבוצות בדיוק עלו יחד 3 ליגות והגיעו לפריימר ליג... למישהו קרה משהו כזה?

ליטן א

New member
קרה לי, באיחור של שנתיים..

כלומר, שנתיים אחרי שאני עליתי לפריימיר ליג, עלתה קבוצה ששיחקה איתי בליגה השלישית... ויותר מזה, אני אימנתי את הקבוצה הזאת (Hull), ולא הצלחתי איתה (בלשון המעטה.. ההנהלה ביקשה ממני לתת עונה טובה, והייתי בערך מקום 20 אחרי 20 מחזורים..), ואז בדיוק פוטר המאמן של אוקספורד, והצעתי את עצמי לשם, ולקחו אותי.. ואז אני עליתי עם אוקספורד, וHULL עלתה גם כן, אחריי... זה היה באותה שנה שבה ליברפול הייתה מתחת לקו האדום של הדיוויז´ן השני!! (אפשר לראות את התמונה בגלריה, באגף "תמונות משעשעות")

אורD

New member
לא אמרתי שמה שעשיתי זה דבר נדיר

רק אמרתי שאני מתלהב מזה כי זו פעם ראשונה שלי

tomash11

New member
התכוונתי אלי אור..:)

התכוונתי שזה שאני הצלחתי לעלות עם קבוצה אחת ליגה פעמיי רצוף זה לא נדיר, לא היהלי כוונה לזלזל או משהו, ובכל מקרה, מברוק בן אדם:)) אני תמיד מעדיף לקחת קטנות ולעלות איתן כמו שאתה עשית:)

ליטן א

New member
תנסה, עכשיו, אתגר חדש..

לקחת קבוצה בפשיטת רגל ולעלות אותה לדרגות הגבוהות ביותר בליגה (ובאירופה).. כי באפשרות הזאת, לא תהיה לך אפשרות לקנות שחקנים חזקים במיוחד, אלא לקחת רק צעירים מאוד, שעולים ממש גרושים (ולא, חצי מיליון דולר זה לא גרושים.. הכוונה היא 30,000 דולר עד 100,000 דולר לשחקן)

tomash11

New member
ניסיתי...:))

האמת שניסיתי כמה פעמים לקחת קבוצות כאלה, לרוב בלי כוונה, פשוט הייתי בלי עבודה ולקחתי כל מה שזז בלי לראות...ולפעמים נפלתי על קבוצות...אלוהים ישמור, לא מאחל לאף אחד. לא מספיק שהם בחובות של מליונים, עם שחקן ורבע, עוד ההנהלה לא מרוצה מזה שאני לא מנצח חמש אפס כל משחק...חוסר הערכה טוטאלי...:) זה קשה לאללה, מנסיון לעשות את זה. כי כמו שאמרת, צריך לגרד שחקנים בגג מאה אלף דולר, צריך לשים עין בוחנת חזק חזק על כל שחקן מבוגר שהיה לו פעם עבר מפואר ולנסות לפתות אותו במשרה של מאמן במקביל להיותו שחקן, כדי לבוא לשחק אצלך. גם העובדה שאתה בחובות, הרבה פעמים גורמת לזה שההנהלה פשוט מפקיעה מידיך את הזכות לסרב להצעות על שחקנים ואז אתה חייב להסכים לכל הצעה כספית על כל שחקן (ומיותר לציין איזה חרא זה עד שיש לך שחקן אחד נורמלי שלוקחים לך אותו בגרושים...). אני לא זוכר הצלחות מרשימות במיוחד שהיו לי עם קבוצות פושטות רגל, הכי הרבה שהצלחתי, אני חושב שזה היה בהרטפול שהיה להם תקציב מתנדנד בין חובה של כמה מליונים לזכות של כמה מאות אלפים..ואיתה הגעתי מאד רחוק בשביל כזה מועדון (אליפות אנגליה ושתי סגנויות מתוך ארבע שנים בפרמייר ליג, וגם רבע גמר האלופות וגביע אופ"א פעם, משהו כזה...). אני חושב שזו הרמה הכי קשה במשחק, לקחת קבוצה פושטת רגל מהמיץ של הזבל ולעשות ממנה, יודע מה, עזוב אירופה, רק לעשות ממנה קבוצה לגטימית בליגה הראשונה של המדינה שלה, זה כבר ראוי להערכה.

לי קרה משהו מבדר אחר

אני הייתי ראשדן, בעונה מסויימת עליתי מדיויז´ן 2 לדיויז´ן 1 (מהמקום הראשון), בזמן שסוואנסי, שעונה לפני כן עלו מהמקום הראשון, ירדו. עונה אחר כך, אני ירדתי בחזרה (יחד עם שתי הקבוצות האחרות שעלו איתי) וסוואנסי עלו שוב, מהמקום הראשון. עונה אחר כך, שוב עליתי מהמקום הראשון, וסוואנסי שוב ירדו. ועונה אחר כך, סוואנסי שוב עלו מהמקום הראשון. נראה לי שההסבר שלי היה די מבלבל...

למעלה