אני עושה הפסקה קטנה מהבלוג... כל הפרטים אצלי באתר....
ק קופידונית New member 16/1/03 #1 אני עושה הפסקה קטנה מהבלוג... ../images/Emo10.gif כל הפרטים אצלי באתר....
ש שלינקה New member 16/1/03 #2 הדר ../images/Emo10.gif אני מקווה שההפסקה תיטיב איתך ותתן לך יותר מרץ לחזור לכתוב (רק תקחי בחשבון שלפעמים כשמתרחקים יותר מדיי - קשה לחזור...). כתבתי לך תגובה באתר, ואני כותבת גם פה: אני מבינה אותך מאוד, ומקווה שתחזרי בקרוב!
הדר ../images/Emo10.gif אני מקווה שההפסקה תיטיב איתך ותתן לך יותר מרץ לחזור לכתוב (רק תקחי בחשבון שלפעמים כשמתרחקים יותר מדיי - קשה לחזור...). כתבתי לך תגובה באתר, ואני כותבת גם פה: אני מבינה אותך מאוד, ומקווה שתחזרי בקרוב!
ק קופידונית New member 16/1/03 #3 אני אחזור בטוח.... ../images/Emo13.gif אבל בינתיים אני באמת צריכה קצת זמן לעצמי... אבל אני עדיין פה לפעמים! הדר
אני אחזור בטוח.... ../images/Emo13.gif אבל בינתיים אני באמת צריכה קצת זמן לעצמי... אבל אני עדיין פה לפעמים! הדר
א איה@ New member 19/1/03 #4 קופידונית - אל תלכי רחוק מדי....... והכי חשוב שתשארי כאן בסביבה כל אחד זקוק למנוחה מדי פעם, זה משבר חולף, ואני מקווה שתחזרי במהרה. איה.
קופידונית - אל תלכי רחוק מדי....... והכי חשוב שתשארי כאן בסביבה כל אחד זקוק למנוחה מדי פעם, זה משבר חולף, ואני מקווה שתחזרי במהרה. איה.