אני עושה השוואת מחירים בין חנויות

TheRedEye

New member
אני עושה השוואת מחירים בין חנויות

אשמח לדעת אם יש חנויות שמוכרות דיסקים דרך האינטרנט [של איירון כמובן] במחיר טוב.. מצאתי עד עכשיו את Disc Club יש עוד כמה כאלו?

barlevy

New member
חנויות און ליין

אין גם ככה הרבה ואל תשכח שיש גם דמי משלוח כפי שאמרתי ממליץ ללכת לדיסק סנטר ולעשות קנייה מרוכזת - 39 ש"ח רוב הדיסקים

to the future

New member
אכן בועז צודק

הייתי לפני פחות מחודשיים בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. כל הדיסקים של מיידן היו ב- 39 ש"ח. כפולים היו 69 ש"ח (הופעות חיות). זה מחיר מטורף כי מיידן הם באמת קלאסיקה. מבין מה שהחלטת לקנות רק Live After Death הוא כפול. אבל אם אתה רחוק מדיזינגוף ויותר קרוב לתו השמיני, אז גם שם המחירים טובים, אבל לא אחידים. למשל בקיץ האחרון הייתי בירושלים וכל דיסק עלה אחרת- הם מתמחרים לפי מדד ביקוש או משהו- אחד עלה 45 ש"ח (Dance of Death), אחר 69 ש"ח (לדיסק לא כפול,כמו למשל Piece of Mind) וכו'. ראיתי שאנשים בפורום מושכים אותך לקנות כל אחד מה שהוא הכי אוהב (גם אני ביניהם). תבין שמיידן מאוד מגוונים וכל אחד מוכן להישבע שאלבום אחר הוא ההכי טוב. פשוט תקנה 2 או 3 שהכי נראים לך (אף אחד שאני מכיר לא הולך וקונה 10 שלהם במכה אחת), תטחן אותם ותמשיך עוד חודשיים שלושה לבאים.

TheRedEye

New member
טוב תודה על המידע..

אני לא אוהב את הטחינה בגלל זה אני קונה מגוון ברגע שאתה טוחן את הדיסק במשך חודשיים אז הוא מאבד את זה.. לכן אני קונה כל חודש 4-5 דיסקים.. כרגע יש לי 12 דיסקים בינהם מטאליקה, לד זפלין, גאנס ודומהים.. הרוב של מטאליקה 5-6..

למעלה