אני עושה חרם על TOTP

13 u S t 3 D

New member
אני עושה חרם על TOTP

קרה כמו שבוע שעבר!!! בנ* ז!נ!ת רצו רייטינג אמרו באסטד באיםםם!!!! כבר שבועיים שמשדרים הופעות שהיווווווווווווווווווווווו אני רוצה הופעה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אקבל הופעה חדשה!!!!!!!!!!!! TOTP ז!נ*ם.......

5cihh

New member
באסטד לא יכולים

לבוא כל פעם פעמיים לשם יש להם הרבה עבודה וTOTP כותבים מה יהיה בתכנית לא בהכרח מי מופיע לייב.. תחשבו על זה שהיה להם משהו יותר חשוב לעשות או שהם יכלו לנוח קצת במקום לבוא ולהופיע שוב, בעיניי זה עדיף..

DesertRose7

New member
מסכימה..

במיוחד עכשיו הלוח זמנים של באסטד עמוס עם כל ארה"ב/יפן/בריטניה ולא חסר להם מה לעשות.. אז הם כנראה לא יכולים להגיע לTOTP ובגלל זה הם משדרים הופעה שכבר הייתה. הם חייבים לשים בגלל שבאסטד מקום 1 וזה מחייב! אז הם כותבים שהם יהיו.. לא שהם יבואו! וכן.. כמה שזה ישמע מטומטם.. יש הבדל!

M o T e K 16

New member
ניצול אשכול...

גם מקפליי טסים ליפן!!! בעעעע היפנים האלה מקבלים הכל! לא פייר שיבואו גם לישראל =( למרות שאני יודעת שזה לא יקרה... =/

DawnR

New member
מקפליי כבר ביפן....

חברה שלי פגשה אותם לפני כמה ימים... שחר.

SurfeR Babe

New member
איזה כיף לההההה

היא מעריצה שלהם? אם כן אז בכלל... די איזה כיף לההההה אבל מה הם עושים ביפן??? סך הכל הוציאו שני סינגלים ודיסק... לא שיש לי שום דבר נגד זה אבל זה לא קצת מוקדם? טוב נו שיהיה להם בהצלחה...

DawnR

New member
כן....

היא מעריצה ענקית שלהם. הם הופיעו...עשו קצת פרומושן (שכחתי......איך אומרים את זה בעברית?) לאלבום שלהם. סה"כ גם באסטד עשו את זה עם האלבום הראשון שלהם. שחר.

5cihh

New member
קידום..

ו"כולה"?! דיסק זה יותר ממספיק כדי לתור בעולם..

DawnR

New member
ד"א -

היפנים מקבלים הכל בגלל שיש 3 מעצמות מוזיקה בעולם: ארה"ב יפן ובריטניה...בגלל זה הן הראשונות שיש בהן סיבובי הופעות. בד"כ גם גרמניה נחשבת למקום טוב להופיע בו כי יש ביקוש עצום למוזיקה. לצערנו ישראל מדינה כל כך קטנה שהביקוש בה הוא מזערי לעומת ארצות אחרות, חוצמזה שפה לא מוכרים סינגלים ----> ביקוש עוד יותר קטן. מה שכן - אנחנו מעצמת הצריבה.
שחר.

13 u S t 3 D

New member
יהודנים טומטומים!!!!

למה אין פה סינגלים??!?!?!?!?!!?.! מה זה!?!?1.1?!?!. איזה מדינה אין סינגלים תגידו ליייייייייייייייייייייייי

למעלה