אני עושה מילואים 12 שנה

ronron99

New member
אני עושה מילואים 12 שנה

בשנים האחרונות אני עושה כ 40 יום! כל שנה המילואים משבשים לי את החיים ומפריעים לי קשות בעבודה נמאס לי להיות פראייר!! רציתי לדעת אם אני מתייצב ביום גיוס ומבקש קב"ן תוך כמה זמן אני אראה אותו. המ"פ שלי היא קבני"ת!!(למרות שבפועל לא רואים אותה כלל) ואני לא רוצה שהיא תטפל בבעייתי...

אל תלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחי רק ככה תחנך אותה... תקדיש שנתיים מחייך לעריקויות ונפקדויות ... והופה.... אתה בחוץ!!!!!!!!!!!

ronron99

New member
למתלבט מאוד...

לדפוק נפקדות? ואז מה? להסגיר את עצמי? יצא שבמקום לעשות מילואים אני אבלה בכלא זמן דומה...

אל תסגיר ואל תעשה כלום!!!

פשוט אל תבוא!!!! אני בן 22 ואחרי 3 ימי מילואים הבנתי שהצבא משתין עליי בקשת... לצערם(ולשמחתי..) אני כבר לא בסדיר.... אף קצינת קישור פוסטמה לא תנהל לי את החיים...ותתיחס אליי כאילו אני חייב לה משהו!!! מי היא בכלל??? אני אדון לעצמי... ואני לא הולך למקומות שרע לי בהם.... אז בסדר... אני לא יכול לצאת מהארץ.... ביג דיל...(גם ככה בגלל עיראק יסגרו את המרחב האוירי....) תפסיקו לפחד... אל תהיו סמרטוטים...!!! למה אנחנו צריכים לסבול בעוד כל החרדים לא עשו אפילו יום אחד???בסדיר??? תתעורר רון רון.... במקרה הכי גרוע תשב בכלא שבועיים.... תקדיש 3 שנים של בעיות (עריקויות וכו'...) ואז הם לא יקראו לך.... יותר לעולם....!!!!!

למעלה