אני עושה סרט גמר על גאים וגאות...

reutd

New member
אני עושה סרט גמר על גאים וגאות...

שלום לכולכם ולכולכן, שמי רעות ואני בת 17 וחצי מאזור הקריות (חיפה). אני במגמת תקשורת ועלי להכין סרט גמר שיהווה 3 יחידות מהבגרות שלי, הסרט יהיה עליכם ועליכן, על החיים שלכם/ן, אם יש לכם/ן סיפורים מעניינים או יוצאי דופן אני אשמח אם תיפנו אליי דרך האימייל או האייסיקיו שלי. לסרט לא יהיה פרסום או חשיפה, ניתן לעוות קולות ותמונות אם אינכם/ן רוצים/ות להצטלם בבירור. כולם מוזמנים, רק בואו בהמוניכם!!! בתודה מראש, רעות

קודם בקולנוע ובטלויזיה ועכשיו

חצי עולם עושה עבודות על הומוסקסואליות. ואני לא מדבר על עבודות בפסיכולוגיה ועוד שבודקות עמדות...אלא על אופנה שכזו. אני יודע על אחד בבית הספר שלי שיצא מהארון, כיום הוא בכתה יב´ במגמת מנהל. כמה חברה ממגמת התקשורת(שבה אני למדתי) עושים סרט עליו ועל היציאה מהארון ועל הנושא...רעיון נחמד, ככה נראה לי, כי היציאה שלו עשתה גלים. אישית אני לא אהבתי את הדרך שהוא יצא בה ואיך שהוא נתן לאנשים להתייחס אליו כקודם הומו, אחר כך אדם, אחר כך ....(השם שלו). הוא הפך להומו, כלומר, אפשר לומר שהוא איבד את הזהות שלו. אני אמרתי לו שאני רואה את זה לא כמשהו טוב....והוא אמר לי שזה בסדר ולא מפריע לו, ואפילו זרק לעברי הערה "שנה את המספר פלאפון שלי בספר טלפונים שלך ל´הומו´". אותו אחד סובל היום מהומופוביה בבית הספר, זריקת בקבוקים עליו ועוד... אבל למרות כמה שזה נורא ועל זה הסרט הוא ידע שזה מה שיקרה, ומהתשומת לב הוא נהנה...רק חבל לי שהוא לא נזהר, אמרתי לו שדברים כאלו עלולים לקרות. חזרה לנושא. זה הפך להיות אופנה, גם בטלויזיה, גם בקולנוע וגם בעבודות בגרות וסרטים של נוער וילדים לעסוק דווקא בנושא ההומוסקסואליות. מה דעתכם על זה, האם זה בסדר? אחרי הכל זה לגיטימי לעסוק בנושא הזה, אבל אתם לא מוצאים את כל תשומת הלב אפילו מוגזמת, כלומר, בסופו של עניין מדובר בנטייה מינית אומנם ובאורך חיים אבל לא בהרבה יותר מזה. זה לא שמי שהוא הומו הוא חייזר עם נצנצים על המחושים. איפשהו אני חושב שהרצון להיות פוליטיקלי קורקט גורם לאנשים להתאמץ יותר מידי, כמו למשל עם השחורים בארה"ב, לא מעט סרטים קומים היום עוסקים למשל בשחור שנורא עצבני, ולמה?!- כי את השכן הלבן עצרו ואותו לא, ולמה זה?- זה כי הלבנים חושבים שזה יכפר על העבדות בארה"ב... אני מתכוון, אם לא הבנתם שזה נראה כאילו מתאמצים יותר מידי, וזה הפך להיות אופנה, גם בקרב צעירים.....מה דעתכם על הנושא

resputin

New member
זה רק אני..

או ש|הגדש|כל סרטי סיום המגמה של תק´ השנה יהיו על גאים\גאות.? נראה לי שיהיה משעשע שנה הבאה בדימונה אם יחליטו לשדר חלק מהזוכים הגדולים של התחרויות השנה..

למעלה