אני עושה סרט על המסע שעשיתי השנה

roey1r

New member
אני עושה סרט על המסע שעשיתי השנה

ואני צריך שתתנו לי כל מני רעיונות מה לשים בסרט. בנתיים יש לי כמויות של וידיאו שצילמתי. צילמתי את הטקסים, את המקומות, וכמעט את כל מה שהיה, מצד שני יש לי גם מלא שטויות וצחוקים מהמסע, ואני לא יודע אם זה מתאים להכניס את זה... בין השאר אני מכניס גם תמונות שאנשים צילמו בסטילס. אני חושב שאני אשלב מוזיקה בסרט חוץ מהקטעים שבהם יש דיבור(טקסים וכדמ"ה) אז תנו לי המלצות למוזיקה שאתם חושבים שתתאים. ובכלל תנו עוד רעיונות תודה מראש רועי

רועי

אם אתה מחליט לא להוסיף את "הצחוקים", אז אתה מוזמן להעלות את הסרט כשהוא יהיה מוכן גם בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד". בהצלחה.

חייםלוי

Member
מנהל
לדעתי אפשר להוסיף גם את "הצחוקים"

שהיו במסע. הרי לא נסעתם שמונה ימים ורק הייתם עצובים. זה בלתי אפשרי וגם לא רצוי. הצחוקים הם הרי חלק מן המסע ויש מקום להביאם בסרט כזה. אם יש שם דברים גסים אפשר להשמיטם בשקט אבל הומור ובדיחות שאנשים מספרים זה לזה למה לא. כשתגמור תוכל להעלות לפורום או לשלוח לי ואני אשים אותו בשרת של תפוז.

אנחנו(אני וחברה שלי)

שמנו את כל מה שצולם גם את הצחוקים והבלאגנים שבאוטובוס וחברה שלי צילמה גם שעלינו למטוס אז למשל שמנו את "כל הנוסעים" של מוקי.. ושמנו שירים שקשורים לשואה ששמענו במסע אני יראה שוב את הסרט ויעלה לכאן את השירים

dandobin

New member
אנסה לעזור,

שלום רועי, אני בעצמי אצא למסע רק באמצע החודש אבל יצא לי לראות כבר 2-3 סרטים של משלחות לפולין של הבית ספר שלי. ממשאני ראיתי כדי: *לשים צחוקים. אבל רק דברים נחמדים. לא בדיחות שואה ולא את רכז השכבה בתתתונים. שיהיה דברים שנעים לראות ולא משהו שיגרום אי נעימות וגם שיב לב שהמעברים לא יהיו חדים מדי. בדיחות סבון למיניהן ורגע אח"כ הקרימטוריום זה פשוט לא זה. * אני לא יודע אם צילמת אבל אם כן חשוב להראות מעין ראיונות קטנים עם אנשים. לבטח שאלתם אנשים איך הם מרגישים לפני תוך כדי ואחרי המסע. יהיה נחמד לשלב כמה מילים פה ושם וככה גם תוכל 'לחשוף' יותר משתתפים בסרט. אתה יכול אולי אפילו לראיין עכשיו בארץ כמה אנשים לגבי הרגשות שלהם ולשלב בסרט. * נאומים ארוכים ומרגשים זה בהחלט זה בפולין אבל בסרט, ה'יזכור' בן ב3 וחצי דקות זה פשוט לא זה. אני לא אומר אל תשלב קטעים- ההפך אבל לא הרבה זה לא כזה עושה את זה בסרט וזה יוצר מעין קטעים משעממים כאלו שלא בדיוק משתלבים. *חשוב שיהיה כל הזמן מוזיקת קרע וכאן אתה יכול לעשות מעברים חדים למדי, תלו מה אתה מראה באותו הרגע. אתה בהחלט יכול לשים את 'רוצה בנות' כשמראים איך מתגעים באוטובוס ואת 'שריפה' כשאתה מראה את טיקוצ'ין וכל זה באותו סרט. רק שוב לא מעברים חדים מדי, אלא לאט לאט.. מקווה שעזרתי במשהו, דן.

N B I

New member
מוסיפה לדן

דן צודק במה שהוא אומר..באמת הכי חשוב זה שהמעברים לא יהיו חדים מדי ויותם מ"צחוקים" צריך לפי דעתי להראות את הגיבוש של המשלחת? יש לך אולי צילומים של כולם אוכלים ביחד או שרים באוטובוס? ערב פולקלור ושכאלה? זה יכול ממש להתאים. טיפ קטן לכל סוג של עריכת סרט מסע: צילומי נוף. חשוב ביותר. אם יש לך שוטים של נוף או אפילו תמונות סטילס (למרות שזה פחות מוצלח) הם יכולים להוות עבורך קטעי מעבר נהדרים. ובאופן כללי כל מי שמצלם מסע צריך לתת לעצמו כמה שניות "ביטחון" (כמו שאבא שלי מתעקש לקרוא לזה) של מעבר בין מקום למקום.

Pukipsey007

New member
רועי ../images/Emo24.gif

נשמע שכבר תכננת הכל ממש טוב, אפשר לשלב את השיר של אביב גפן אולי ["בואו נצעד לחלום".. וזה] וכמו שחיים אמר- זה באמת יהיה נפלא אם תעלה לפה את הסרט כשהוא יהיה מוכן
בהצלחה

למעלה