אני עושה שרשור תירגומים של האלבום החדש,,

• פותח הנושא tsofa
  • פורסם בתאריך

tsofa

New member
אני עושה שרשור תירגומים של האלבום החדש,,

אל תשלחו כלוום עד שאני יגמוורר,, טנקסס

tsofa

New member
FutureSex / LoveSound

FutureSex / LoveSound - סקס עתידי/צלילי אהבה סקס עתידי, צלילי אהבה כן את יודעת מה את רוצה וזה גורם לך בדיוק כמוני לראות את כולם אומרים שאת חמה, מותק אבל את יכולה להיות חמה בשבילי? אמרתי, אם את חושבת על לעצור אל תדאגי, ילדה כי אני הולך לגרום לזה להיות כל כך קל אז תגלשי קצת יותר קרוב אליי, ילדה קטנה אבא במשימה לרצות חכי שנייה, היא דילגה עליי יש לי אותה באיזור שלי הגוף שלה לחוץ עליי אני חושב שהיא מוכנה לנשוף חייבת להיות סקס עתידי, צלילי אהבה וכשזה ידעך מותק, כל מה שתצטרכי לעשות זה.. רק תגידי לי באיזו דרך את אוהבת את זה כל מה שאת צריכה לעשות זה להגיד באיזה דרך את אוהבת את זה את אוהבת את זה ככה? את אוהבת את זה ככה? תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה את לא יכולה לעצור, מותק את לא יכולה לעצור ברגע שהדלקת אותי והאוייבים שלך הם המחשבות, מותק אז פשוט תני להם לעזוב כי כל מה שאני צריך זה רגע לבד כדי לתת לך את הלשון שלי ולהוציא אותך משליטה ואחרי שתתני לזה להכנס נהיה עור בעור זה פשוט כל כך טבעי חכי שנייה, היא דילגה עליי יש לי אותה באיזור שלי הגוף שלה לחוץ עליי אני חושב שהיא מוכנה לנשוף חייבת להיות סקס עתידי, צלילי אהבה וכשזה ידעך מותק, כל מה שתצטרכי לעשות זה.. רק תגידי לי באיזו דרך את אוהבת את זה כל מה שאת צריכה לעשות זה להגיד באיזה דרך את אוהבת את זה את אוהבת את זה ככה? את אוהבת את זה ככה? תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה סקס עתידי, צלילי אהבה סקס עתידי, צלילי אהבה סקס עתידי, צלילי אהבה סקס עתידי, צלילי אהבה חכי שנייה, היא דילגה עליי יש לי אותה באיזור שלי הגוף שלה לחוץ עליי אני חושב שהיא מוכנה לנשוף חייבת להיות סקס עתידי, צלילי אהבה וכשזה ידעך מותק, כל מה שתצטרכי לעשות זה.. רק תגידי לי באיזו דרך את אוהבת את זה כל מה שאת צריכה לעשות זה להגיד באיזה דרך את אוהבת את זה את אוהבת את זה ככה? את אוהבת את זה ככה? תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה תגידי לי באיזה דרך את אוהבת את זה

tsofa

New member
SexyBack

SexyBack - גב סקסי אני מביא גב סקסי, בחורים אחרים לא יודעים מה לעשות, אני חושב שזה מיוחד,מה מאחורי הגב שלך? אז תסתובבי ואני ארים את מה שרפוי. נערה שווה,את רואה את האזיקים האלה מותק,אני העבד שלך. אני אתן לך לצלוף בי אם אני לא מתנהג כמו שצריך זה פשוט בגלל שאף אחת לא גורמת לי להרגיש כך. בואי לכאן ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי אחורה,תתקדמי,תלכי עם זה. אח"מים,תתקדמו,תלכו עם זה. תשתי על חשבוני,תתקדמי,תלכי עם זה. את רואה עם מי את משחקת,תתקדמי,תלכי עם זה. תסתכלי על הירכיים האלה,תתקדמי,תלכי עם זה. את גורמת לי לחייך,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי לכאן,ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך! אני מביא גב סקסי. בחורים אחרים לא יודעים איך להתנהג, תני לי לפצות אותך על הדברים שחסר לך, כי את רותחת,אני חייב להשיג את זה מהר. נערה שווה,את רואה את האזיקים האלה מותק,אני העבד שלך. אני אתן לך לצלוף בי אם אני לא מתנהג כמו שצריך זה פשוט בגלל שאף אחת לא גורמת לי להרגיש כך. בואי לכאן ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי אחורה,תתקדמי,תלכי עם זה. אח"מים,תתקדמו,תלכו עם זה. תשתי על חשבוני,תתקדמי,תלכי עם זה. את רואה עם מי את משחקת,תתקדמי,תלכי עם זה. תסתכלי על הירכיים האלה,תתקדמי,תלכי עם זה. את גורמת לי לחייך,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי לכאן,ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך!

tsofa

New member
Sexy Ladies / Let Me Talk To You Prelude

Sexy Ladies / Let Me Talk To You Prelude - בחורות סקסיות\תני לי לדבר איתך - מבוא אני יכול להגיד שאת רוצה, ילדה את לא תצטרכי לדאוג יותר את שומרת על הבקבוקים שלי קרים ואת מנפצת אותם במקביל לכך שאני עובר בדלת האנשים האלה לא מכירים אותי מאדם ואיב זה למה הם לא יכולים לבלגן את הזרימה שלי וכשהקצב הזה יטפח, לבי יפסיק את מרגישה את זה מהראש שלך עד לאצבעות רגלייך אם את יודעת על מה אני מדברת תני לי לראות את זה קורה בחורה, על זה אני מדבר יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה אני מכיר בחורה קטנה מעיר גדולה פשוט מחכה לספק אותי אני מכיר בחורה קטנה מעיר קטנה שתעשה הכל כדי לרצות אותי כל האנשים האחרים שלי שרוקדים מסביב כשהם שומעים אותי עושה את הגרוב עכשיו, זה יכול להשמע שחצני אבל האם זה באמת שחצני אם אתה יודע שזו האמת? אם את יודעת על מה אני מדברת תני לי לראות את זה קורה בחורה, על זה אני מדבר יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה עכשיו תפסיקי את זה, עכשיו תזוזי קצת לשמאל עכשיו תחזרי לכאן לימין עכשיו תני לי לראות אותך הולכת, הולכת, כן תני לי לראות אותך הולכת הנה בא החלק שלך, ילדה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה [תני לי לדבר איתך - מבוא] היי, היי, היי, היי, היי, היי [אני עייף מויכוחים, ילדה] היי, היי, היי [אני עייף מויכוחים, ילדה] היי, היי, היי אהובתי, אה הא, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי אהובתי אני אוהב את הדרך שאת עומדת שפתיים נראות כה מתוקות, כמו ממתק [אהובתי] זה לא אומר שאת צריכה להפסיק לרקוד כי הדרך שאת מזיזה את זה כל כך דורש [אהובתי] בואי נשים את זה במצב זרימה תני לי לקחת אותך הביתה, תני לי להקל על נשמתך [אהובתי] אני צריך לקחת את זה ברצינות, בנחמדות ואיטיות אבל לפני זה תני לי, תני לי, תני לי לדבר איתה אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי אהובתי כנסי לתוך הדירה האינטימית אני שמח שבאת, בואי נרים כוסית [אהובתי] תני לי לתת הצעה מגונה תני לי לקחת אותך לאחור ולעשות את מה שאנחנו אמורים לעשות [אהובתי] בואי נעשה טיול אל תוך האגם את תוכלי להיות החוקת, אני האישי שלך, אני [אהובתי] את יודעת שאני רוצה חתיכה מהעוגה הזו אבל ראשית, תני לי, תני לי, תני לי לדבר איתה אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי

tsofa

New member
my love

My Love - אהובתי אין אישה אחרת שתתפוס את מקומך אהוב.. אם אכתוב לך סימפוניה, רק בשביל להגיד כמה את חשובה לי [מה תעשי?] אם אני אומר לך שאת יפה האם תצאי איתי בפשטות [תגידי לי, האם?] וובכן, מותק, הייתי מסביב לעולם אבל לא ראיתי את עצמי עם בחורה אחרת [כמוך] הטבעת הזו מציגה את לבי אבל יש רק דברים אחד שאני צריך ממך [שתגידי "כן"] כן, בגלל ש אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים צועדים בים, אצבעותינו בחול אני יכול לראות אותנו בכפר יושבים על הדשא, שוכבים זה לצד זו את יכולה להיות המותק שלי, תני לי לעשות אותך הליידי שלי ילדה, את מדהימה אותי לא עומד לעשות משהו משוגע מבינה, כל מה שאני רוצה ממך לעשות זה להיות אהובתי אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] הווו, ילדה אהובתי אהובתי עכשיו, אם אכתוב לך מכתב אהבה ואגרום לך לחייך עם כל מילה שאכתוב [מה תעשי?] האם זה יגרום לך לשנות דעה ותרצי להיות אחת מהקבוצה שלי [תגידי לי, האם?] מבינה, מה הטעם לחכות עוד? כי ילדה, מעולם לא הייתי יותר בטוח [שמותק, זו את] הטבעת הזו מציגה את לבי ואת כל מה שחיכית לו [פשוט תגידי "כן"] כן, בגלל ש אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים צועדים בים, אצבעותינו בחול אני יכול לראות אותנו בכפר יושבים על הדשא, שוכבים זה לצד זו את יכולה להיות המותק שלי, תני לי לעשות אותך הליידי שלי ילדה, את מדהימה אותי לא עומד לעשות משהו משוגע מבינה, כל מה שאני רוצה ממך לעשות זה להיות אהובתי אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] הווו, ילדה אהובתי אהובתי [T.I בקטע ראפ:] בסדר, זה הזמן לקבל את זה ג'יי טי אני לא יודע למה היא מהססת לבחור שורטי, מגניבה כמעריצה על חדש, שוב אבל עדיין יש מעריצים מפרו עד יפן תקשיבי מותק, אני לא רוצה לדפוק לך את התוכניות אם יש לך גבר, תנסי לאבד אותו אם את יכולה כי הבנות פרועות, זורקות את ידיהן חזק באוויר כשהן רוצות לבוא לדפוק את זה עם בחור שעומד [תסמכי עליי] את לא באמת רוצה לתת לשינוי לחלוף כי לא נראית עם בחור כל כך שווה מותק, חברים עפים כדי שאוכל לעוף פרטיות, כי אני משתלט על ה - B.I שלי הן יכולות לקרוא לי בחור של נרות, פשוט בגלל שאני לוהט אני שונא לבטל את החופשות שלי אז את לא יכולה להכחיש אני סובלני, אבל לא עומד לנסות לא תבואי, אני לא אמות תעצרי שנייה, מה זאת אומרת את לא יכולה ללכת? אני וחבר שלך לא משקרים את רוצה שאת רוצה לעשות את זה כשאני לא שווה? וובכן, מותק, זה שקוף שאני לא הגבר שלך לא אשקר, אני מרגיש את המרחק אבל שוכח את פנייך, אני נשבע שאשכח רחוב בארט, רחוב בולה, בכל מקום אנוח רק אביא איתי צמיד, אני אביא כן, בגלל ש אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים צועדים בים, אצבעותינו בחול אני יכול לראות אותנו בכפר יושבים על הדשא, שוכבים זה לצד זו את יכולה להיות המותק שלי, תני לי לעשות אותך הליידי שלי ילדה, את מדהימה אותי לא עומד לעשות משהו משוגע מבינה, כל מה שאני רוצה ממך לעשות זה להיות אהובתי אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אהובתי] אז אל תנטשי [אין אישה אחרת שתקח את מקומך, אהובתי] הווו, ילדה אהובתי אהובתי

tsofa

New member
Lovestoned / I Think She Knows Interlude

Lovestoned / I Think She Knows Interlude - מהופנט מאהבה\אני חושב שהיא יודעת - מבוא היא משוגעת והיא יודעת את זה היא משוגעת ואני אוהב את זה תקשיבי היא תופסת את הבקבוק הצהוב היא אוהבת את הדרך שזה מכה בשפתיים שלה היא מגיעה לתחתית זה מביא אותה לטריפ כל כך טוב היא עלולה לבוא איתי הביתה הלילה היא נראית כמו דוגמנית חוץ מזה שיש לה קצת יותר תחת אפילו לא טורח אלא אם כן יש לך את הדבר הזה שהיא אוהבת אני מקווה שהיא באה איתי הביתה הלילה האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת היא משוגעת והיא יודעת את זה היא משוגעת, אבל אני אוהב את זה היא משתיקה את כל החדר הדרך שהיא הולכת וגורמת למהומה הרעה ביותר בעיר היא ללא שליטה, כמו קרח אני מקווה שהיא באה איתי הביתה הלילה וכל מה שהיא רוצה זה לרקוד זו הסיבה שבגללה תמצאו אותה על הרצפה אבל אין לך הזדמנות אלא אם כן אתה זז בדרך שהיא אוהבת זו הסיבה שהיא באה איתי הביתה הלילה האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת היא משוגעת והיא יודעת את זה היא משוגעת, אבל אני אוהב את זה האורות הבוהקים האלה כנראה נוקבים הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת עכשיו תרקדי ילדה קטנה את משוגעת, אבל אני אוהב את זה לעזאזל! חמה! תני לי לשים את הפאנק שלי הפעם [מנגינה] האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת האורות הבוהקים האלה כנראה נוקבים הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת [מנגינה] האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת, חושב שהיא יודעת, הו, הו אני חושב שהיא יודעת, חושב שהיא יודעת, הו, הו אני חושב שהיא יודעת, חושב שהיא יודעת, הו, הו האורות הבוהקים האלה מגיעים מכל מקום הדרך שהם פוגעים בה, אני פשוט עוצר ובוהה היא הפכה אותי למהופנט מאהבה בחיי, אני נשבע שהיא רעה ושהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת חושב שהיא יודעת, הו, הו ועכשיו אני הולך מסביב ללא התעניינות היא תפסה אותי לכוד זה פשוט לא פייר, אבל אני אני מהופנט מאהבה ואני יכול להשבע שהיא יודעת חושב שהיא יודעת, הו, הו היא יודעת, היא יודעת, הו, הו

tsofa

New member
What Goes Around... / ...Comes Around

What Goes Around... / ...Comes Around - כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה היי ילדה, האם הוא כל מה שרצית בגבר? את יודעת שנתתי לך את כל העולם, היה לך אותי בכף היד. אז למה אהבתך נעלמה? אני פשוט לא יכול להבין, חשבתי שזה רק אני ואת,מותק אני ואת עד הסוף, אבל כנראה שטעיתי. לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר כך, פשוט מבולבל מזה, מדוכא בגלל זה, אני לא יכול בלעדייך. תגידי לי,האם זה הוגן? זו הדרך בה הדברים באמת הולכים? זו הדרך בה אנחנו נפרדים? הייתי צריך לדעת טוב טוב שמתי שתבואי, את זו שתגרום לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מסתובבת במעגלים, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי מתישהוא תגלי ש.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כן.. עכשיו ילדה, אני זוכר את כל מה שאמרת, את אמרת שאת ממשיכה הלאה, ושאולי אני צריך לעשות את אותו הדבר הקטע האירוני בזה היה, שהייתי ממש מוכן לתת לך את שמי, חשבתי שזה היה אני ואת,מותק ועכשיו זה הכל רק בושה, וכנראה שאני טעיתי. לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר כך, פשוט מבולבל מזה, מדוכא בגלל זה, אני לא יכול בלעדייך. תגידי לי,האם זה הוגן? זו הדרך בה הדברים באמת הולכים? זו הדרך בה אנחנו נפרדים? הייתי צריך לדעת טוב טוב שמתי שתבואי, את זו שתגרום לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מסתובבת במעגלים, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי מתישהוא תגלי ש.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כן.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כן.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה! לא רוצה לחשוב על זה(לא), לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר כך, פשוט מבולבל מזה, מדוכא בגלל זה(כן), אני לא יכול בלעדייך. תגידי לי,האם זה הוגן? זו הדרך בה הדברים באמת הולכים? זו הדרך בה אנחנו נפרדים? הייתי צריך לדעת טוב טוב שמתי שתבואי, את זו שתגרום לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מסתובבת במעגלים, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי מתישהוא תגלי ש.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כן.. כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כל מה שמגיע,חוזר כל הדרך בחזרה כן.. יאפ,יאפ יאפ(תני לי לצייר בשבילך את התמונה,מותק) יאפ. את בילית את הלילות לבד, והוא אף פעם לא בא הביתה, כל פעם שהתקשרת אליו, כל מה שקיבלת היה טון עסוק. אני שמעתי שגילית, שהוא עושה לך בדיוק מה שעשית לי, זאת לא הדרך שבה זה הולך? את בגדת בי,ילדה הלב שלי מדמם, ילדה וזה המשיך הלאה מבלי להגיד שהשארת אותי פגוע. עוד מקרה קלאסי, תסריט ישן. ילדה,קיבלת את מה שהגיע לך. ועכשיו את רוצה מישהו, לרפא את הלילות הבודדים, את חולמת שהיה לך מישהו שיבוא ויעשה את זה כמו שצריך. אבל ילדה, אני כבר לא הוא זה שתהיה בו סימפטיה. את עוד תראי.. מה שמגיע אליי,חוזר אלייך כל הדרך בחזרה חשבתי שאמרתי לך, היי היי מה שמגיע אליי,חוזר אלייך כל הדרך בחזרה חשבתי שאמרתי לך, היי היי מה שמגיע אליי,חוזר אלייך כל הדרך בחזרה חשבתי שאמרתי לך, היי היי מה שמגיע אליי,חוזר אלייך כל הדרך בחזרה חשבתי שאמרתי לך, היי היי רואה? היית צריכה להקשיב בקולי,מותק כן,כן,כן,כן בגלל ש.. מה שמגיע אליי,חוזר אלייך כל הדרך בחזרה.

tsofa

New member
CHOP ME UP

Chop Me Up - מקצצת אותי [עם Three 6 Mafiaו - Timbaland] אני יורד למטה טנסי ג'סטין טימברלייק טימבלנד טרי 6 מא מא מאפיה טנסי VA דרום מלוכלך דרום מלוכלך ככה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים, גבר, כשאנחנו עושים את מה שאנחנו עושים [ג'סטין:] אני יודע שאת רואה אותי מסתכלת, ילדה, קדימה ותתנהגי כמו שצריך קצת יותר קרוב, תני לי לראות אותך במרכז עכשיו תסתובבי ותני לי לראות איך את מסתובבת לכי תתפסי את החברים שלך ותוכלו לבוא לאחור, הו הו למה שלא תקחי שלוק מהשמפניה הזו תרגעי, תורידי את המעיל שלך ותני לי לדעת מה שמך אני אוהב את צורת שעון החול שיש לגופך אני אוהב את הדרך שאת מדברת, המשחק שלך, אנחנו יכולים להיות אחדים וזהים עכשיו, אני יודע שיש לך זמזום מהאלכוהול הזה יש לי בית שיכול לשעשע אותכם אולי מאוחר יותר אני אתן לך צלצול טלפון אני בעד לגלוש החוצה, אבל אני אחזור אלייך, הו הו וכשאני אתקשר אל תברחי לי אני לא אצטרך לסבול אותך מנסה לשחק איתי כמו ליצן טיפש אל תנחשי שוב, ילדה אין עוד על מה לחשוב כי העמדת פנים, אבל ילדה, את לא מקשיבה לי בחורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש בחורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש [טימבלנד:] את די חמודה חמודה, את חדשה בעיר? השם שלי הוא טים הידוע גם כתומאס קראון שמעתי שאת אבודה את יודעת את דרכך מסביב? אם יש לך בעיה, מותק, אני יכול לעזור לך אני יכול להיות המנווט שלך או המצפן שלך יותר טוב משדון, מותק, תני את המשאלה הראשונה שלך את המסיבה, מותק אני רק רשימת אורחים אני חושב שאני צריך איזה טיילנול את הפכת אותי לחסר מנוחה אז תתפסי את חברים שלי ובואי נקח אותם אל הבית שלי בואי נראה "סקס והעיר הגדולה" או "עקרות בית נואשות" סיימון אומר לגעת בשלך בזמן שאת נוגעת בשלי הו הו כולכם תוכלו להיות הכוכב במקום שלי סטודיו 54 אם תהיה לנו תמיכה נכונה כל מה שאנחנו צריכים עכשיו זה קצת... קצת התנהגות טובה אתן נראות ביישניות, אבל את מתנהגת כאילו את לא שומעת אותי בחורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש בחורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש [Three 6 Mafia:] מבינה ילדה, את חזקה יותר מכל סם חזק שלקחתי אי פעם את יכולה לערבב אותם ביחד, אבל עדיין תהיי רעה כפליים כי את החברה הכי גרועה שאי פעם היתה לי יותר קשה לגמילה מסיגריות ושק ירוק [סמים] קשה מבריחה יותר מתאי כלא וחשבונות אני אבוד בגללך מאז.... כמו מייקל ג'קסון, "איך תעשי אותי בדרך הזו?" גרמת לי לבכות נהרות כמו טימבלנד וטימברלייק, כן הם קוראים לי עסיסי ג'יי ישר, שייך לטרי 6 מאפיה גטו נפלא מתנגן ברחובות, אני מנסה להשתטות בך תפסיקי לשחק משחקים ילדה, את גרמת לראש שלי להסתובב אני לא מתכוון לצייץ לך בטלפון הסלולרי ולרדוף אחרייך בכל העיר אני רק רוצה לאסוף אותך ולקחת אותך לזירת אגרוף זה טוב? זה טוב? ולקחת קצת הרואין מהיר אז אם לעולם לא תקראי לי, אני אהיה איפשהו למטה בטנסי מעיף את הצער שלי לגביע קפוא של טנסי חורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש בחורה קטנה את גרמת לי רק [הרסת] להתרחק מהמלודיה שלך בחורה קטנה בואי ואל [תקצצי אותי] בבקשה אל תעשי ממני טיפש הורסת מקצצת אותי הורסת להתרחק מהמלודיה שלך מקצצת אותי בבקשה אל תעשי ממני טיפש

tsofa

New member
Damn Girl

Damn Girl - ילדה ארורה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל תקשיבו לי הייתי מסביב לעולם ראיתי מיליון בחורות מתוקות, בחורות ממש מיוחדות. נתתי להן את כל זמני וכספי, אבל, יש בך משהו משהו שהוא די מצחיק זה מה שאת עושה לי את לא צריכה שום "מייבילין" כי את מלכת יופי. את לא צריכה שום "לוריאל" כי את רעה כמו הגיהנום. אם אני קזנובה, אז את סופר-נובה. ילדה, זה מה שאת עושה לי זה גורם לי להגיד: לעזאזל ילדה.....את כ"כ טובה הדרך שבה את נותנת לי לשים את זה, ילדה מפוצצת את המחשבה שלי. אני מניח שאני צריך לשים את זה הלילה, אני צריך לשים את זה. לעזאזל לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל תני לי משהו לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל אני אומר שיש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו אני אומר שיש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו אני אומר, את לא צריכה שום "מייבילין" כי את מלכת יופי. את לא צריכה שום "לוריאל" כי את רעה כמו הגיהנום. אם אני קזנובה, אז את סופר-נובה. ילדה, זה מה שאת עושה לי, זה גורם לי להגיד: לעזאזל, ילדה...את כ"כ טובה. הדרך שבה את נותנת לי לשים את זה, ילדה פשוט מפוצצת את המחשבה שלי. אני מניח שאני צריך לשים את זה הלילה, אני צריך לשים את זה. Wil.I.Am בייבי, תני לי משהו מהטעם שלך. קינמון שנותן לי משהו מהצד הנשי שלך, כי אם יש לך קינמון - אתה משתגע. היי בייבי את האחת שלה אני חיכיתי. כשאני חולם - אני חולם עלייך, כשאת לא נמצאת - אני צועק בשבילך כדי שתחזרי. אז למה שלא תהיי הבחורה שלי, וכאלה, אני ייקח אותך לארוחת - ערב ויתפוס את הצד הפאנקי שלך. אם נבלה ביחד, אף פעם לא יימאס לי. את כ"כ טובה עד כדי כך שאת גורמת להסמיק. את גורמת לי להיראות כמו ענב שחור, וכאלה. בפעם הראשונה, אני אומר, את גרמת לי להידלק עלייך. ואם אי פעם את תתני לי, תני לי את זה קשה. את גורמת לי להגיד... (את גורמת לי להגיד) גורמת לי להגיד. ג'סטין: את גורמת לי להגיד: לעזאזל ילדה.....את כ"כ טובה. הדרך שבה את נותנת לי לשים את זה, ילדה, מפוצצת את המחשבה שלי. אני מניח שאני צריך לשים את זה הלילה, אני צריך לשים את זה. הוו הוו הווו אני אומר: לעזאזל, ילדה......את כ"כ טובה (טובה) הדרך שבה את נותנת לי לשים את זה, ילדה, (הדרך שבה את שמה את זה, ילדה) מפוצצת את המחשבה שלי (בייבי). אני מניח שאני צריך לשים את זה הלילה, אני צריך לשים את זה. הוו הוו הווו אני אומר שיש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו אני אומר שיש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו תשירו איתי....קדימה יש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו תשירו בשבילי...קדימה אני אומר שיש משהו בדרך שאת עושה את הדברים שאת עושה, כשאת עושה את הדברים שאת עושה. זה גורם לי: הוו הוו הוו לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל, ילדה לעזאזל

tsofa

New member
Summer Love / Set The Mood Prelude

Summer Love / Set The Mood Prelude - אהבת קיץ\תכיני את המצב רוח - מבוא דוהר בפסגה עם השיאים הנמוכים ראיית אותך מחליף נתיב, ילדה נגררת אל האור האדום, נראית טוב בואי לכאן, תני לי להשיג את השם שלך ילדה תגידי לי מאיפה את, מה את עושה, מה את אוהבת תני לי לדעת מה במוחך, ילדה ותגידי לי איך הם משיגים את הפנים הקטנות היפות האלה בתצוגה הקטנה והיפה שלהם, ילדה אבל תני לי להראות לך מסביב, תני לי להוציא אותך החוצה מתערב איתך שאנחנו יכולים לעשות כיף, ילדה כי אנחנו יכולים לעשות את זה מהר [מהר], לאט, איך שתרצי ילדה אבל תני לי לקנות לך משקאות, יותר טוב מטבעות תעשי את זה כמו שאת רוצה שזה יעשה, ילדה ומי היה חושב שאת יכולת להיות האחת כי אני.. אני לא יכול לחכות בשביל להתאהב בך את לא יכולה לחכות בשביל להתאהב בי זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ, מבינה זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ [א-ה-ב-ה] בואי ותני לי להראות לך מסביב תני לי להוציא אותך החוצה מתערב איתך שאנחנו יכולים לעשות כיף, ילדה כי אנחנו יכולים להלביש את זה, אנחנו יכולים להפשיט את זה בכל מקרה את רוצה שזה יקרה, ילדה או שנוכל להשאר בבית, לדבר בטלפון נדבר עד שנראה את השמש, ילדה אעשה את מה שאצטרך לעשות, פשוט צריך להראות לך שאני האחד, ילדה וובכן, אני אשגע אותך כמו שצריך, בכל אחד מהלילות אני יודע איך לשגע את זה, ילדה כי אני יכול לעשות את זה חם, אעשה שזה יפסיק אגרום לך לרצות להגיד את השם שלי, ילדה בואי בבקשה מותק, כי אני על הברכיים לא יכול להוציא אותך מהראש, ילדה אבל מי היה חושב שאת יכולה להיות האחת כי אני אני לא יכול לחכות בשביל להתאהב בך את לא יכולה לחכות בשביל להתאהב בי זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ, מבינה זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ [א-ה-ב-ה] אני לא יכול לחכות בשביל להתאהב בך את לא יכולה לחכות בשביל להתאהב בי זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ, מבינה זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ [א-ה-ב-ה] הקיץ נגמר לשנינו אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להכנע לאהבה את האחת שאני חושב עליה וידעתי שביום שאפגוד אותך את תהיי האחת אני לא יכול לחכות בשביל להתאהב בך את לא יכולה לחכות בשביל להתאהב בי זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ, מבינה זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ [א-ה-ב-ה] אני לא יכול לחכות בשביל להתאהב בך את לא יכולה לחכות בשביל להתאהב בי זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ, מבינה זה פשוט לא יכול להיות אהבת קיץ [א-ה-ב-ה] [תכיני את המצב רוח - מבוא] תני לי להכין את המצב רוח כמו שצריך כי אני עומד לגרום לך להרגיש טוב תני לי להכין את המצב רוח כמו שצריך כי אני עומד לגרום לך להרגיש טוב צריך להכין את המצב רוח כמו שצריך כי אני עומד לגרום לך להרגיש טוב אני עומד להכין את המצב רוח כמו שצריך אני מבטיח מותק, אגרום לך להרגיש טוב רק תני לי להכין את המצב רוח וזה יכול לגרום לך להרגיש טוב אני עומד להכין את המצב רוח כמו שצריך ואת תגידי את השם שלי הלילה אם אכין את המצב רוח כמו שצריך מבטיח ילדה, את תרגישי טוב אם תתני לי להכין את המצב רוח כמו שצריך אני אגרום לך להרגיש כל כך טוב הלילה אם זה מרגיש טוב בשבילך, אז זה ירגיש טוב בשבילי תני לי להכין את המצב רוח כמו שצריך

tsofa

New member
Until The End Of Time

Until The End Of Time - עד סוף הזמן תקשיבי, התעוררתי הבוקר שמעתי שמדברים בטלויזיה על משהו על אסון בעולם וזה גרם לי לתהות לאן אני הולך יש כל כך הרבה אופל בעולם אבל אני רואה שיופי נשאר בך, ילדה ומה שאת נותנת לי גורם לי לדעת שאני אהיה בסדר כי אם אהבתך כל מה שהיה לי בחיים וובכן, זה היה מספיק עד סוף הזמן אז תניחי לליבך התשוש ותרגיעי את דעתך כי אני מתכוון לאהוב אותך ילדה עד סוף הזמן יש לך אותי שר הו, הווו, כן הו, הווו, כן כולם, תשירו הו, הווו, כן כולם שרים הו, הווו, כן עכשיו, אם אי פעם תהית על איך שאני מרגיש וובכן, מותק, אין שאלה רק להיות לידך זו ברכה עייף וחולה מלנסות להציל את העולם אני רק רוצה לבלות את הזמן שלי איתך ילדה ומה שאת נותנת לי נותן לי להבין שאנחנו נהיה בסדר כי אם אהבתך כל מה שהיה לי בחיים וובכן, זה היה מספיק עד סוף הזמן אז תניחי לליבך התשוש ותרגיעי את דעתך כי אני מתכוון לאהוב אותך ילדה עד סוף הזמן יש לך אותי שר הו, הווו, כן הו, הווו, כן כולם, תשירו הו, הווו, כן כולם שרים הו, הווו, כן זה בשביל האוהבים אם אתם שם, תנו לי לשמוע אותכם אומרים כן, כן, כן [כן, כן, כן] זה בשביל האוהבים אם אתם שם, תנו לי לשמוע אותכם אומרים כן, כן, כן [כן, כן, כן] זה בשביל האוהבים אם אתם שם, תנו לי לשמוע אותכם אומרים כן, כן, כן [כן, כן, כן] זה בשביל האוהבים אם אתם שם, תנו לי לשמוע אותכם אומרים כן, כן, כן [כן, כן, כן] כן הווו כן כן הווו כן כן הווו כן כן הווו כן כי אם אהבתך כל מה שהיה לי בחיים וובכן, זה היה מספיק עד סוף הזמן

tsofa

New member
Losing My Way

Losing My Way - מאבד את הדרך היי,קוראים לי בוב,ואני עובד במקצוע שלי אני מרוויח ארבעים דולרים ביום אחד הייתי רגיל להיות הגבר בשכונה שלי עד שהתחלתי לאבד את הדרך. הכל חוזר אחורה לרגע שנשרתי מבית הספר נהנה ומכייף,הייתי עושה חיים אבל עכשיו יש לי בעיה עם הסלעים הלבנים והקטנים האלה וזה מדכא אותי, צופה בעולם מסתובב כשבאותו הזמן החלומות שלי מתנפצים האם יש שם מישהו בחוץ? חברים מסביבי,לא יותר וכל החלומות שלי מתנפצים, האם יש שם מישהו בחוץ? מאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך האם את יכולה לעזור לי למצוא את דרכי? מאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך האם את יכולה לעזור לי למצוא את דרכי? עכשיו את חייבת להבין, הייתי איש משפחה, הייתי עושה הכל לבדי אבל לא יכולתי להשיג אחיזה לאדם החדש שנהיה ממני,העשיר אז,נשארתי לבד בסוף. אני זוכר איפה הייתי כשקיבלתי את השמועה הראשונה שלי. תראי,חשבתי שאני עושה חיים והדבר הכי משוגע כנראה לא נדע צבע עינייה של הילדה שלי. וזה מדכא אותי, צופה בעולם מסתובב כשבאותו הזמן החלומות שלי מתנפצים האם יש שם מישהו בחוץ? חברים מסביבי,לא יותר וכל החלומות שלי מתנפצים, האם יש שם מישהו בחוץ? האם מישהו שם בחוץ יכול לשמוע אותי? כי נדמה לי שאני לא שומע את עצמי האם מישהו שם בחוץ יכול לשמוע אותי? כי נדמה לי שאני לא רואה את עצמי חייב להיות גן-עדן איפשהוא, האם את יכולה להציל אותי מהגיהנום הזה? האם מישהו שם בחוץ יכול להרגיש אותי? כי נדמה לי שאני לא מרגיש את עצמי. (הו,אלוהים שלי,בבקשה סלח לי(אבא,שמע את תפילתי)) כי אני יודע שעשיתי משהו מוטעה בחיים, אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה, אם היה לי עוד הזדמנות הייתי לוקח את כל אותן שגיאות ומתקן אותן. האם מישהו שם בחוץ יכול לשמוע אותי? כי נדמה לי שאני לא שומע את עצמי האם מישהו שם בחוץ יכול לשמוע אותי? כי נדמה לי שאני לא רואה את עצמי חייב להיות גן-עדן איפשהוא, האם את יכולה להציל אותי מהגיהנום הזה? האם מישהו שם בחוץ יכול להרגיש אותי? כי נדמה לי שאני לא מרגיש את עצמי. X2 מאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך האם את יכולה לעזור לי למצוא את דרכי? מאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך ממשיך לאבד את הדרך האם את יכולה לעזור לי למצוא את דרכי?

tsofa

New member
Another Song) All Over Again

Another Song) All Over Again - [עוד שיר] שוב מחדש היית לבד, פחדת אני הייתי טיפש בכל כך הרבה בחינות אבל אני אשנה את חיי אם חשבת שאת יכולה לנסות לאהוב אותי אז בבקשה תני לי עוד הזדמנות לכתוב לך עוד שיר ולקחת חזרה את כל הדברים שעשיתי כי אני אתן לך את ליבי אם תתני לי להתחיל שוב מחדש שוב אני לא קדוש אני רק בחור שהיה לו גן עדן על האדמה בכף ידו אבל זרקתי את זה אז עכשיו אני עומד כאן היום ומבקש מחילה ואם את יכולה בבקשה תני לי עוד הזדמנות לכתוב לך עוד שיר ולקחת חזרה את כל הדברים שעשיתי כי אני אתן לך את ליבי אם תתני לי להתחיל שוב מחדש שוב ילדה קטנה, את כל מה שיש לי אל תעזבי אותי לעמוד כאן שוב כי אני אתן לך את חיי כן, אני אתן אם תתני לי לנסות לאהוב אותך אז בבקשה תני לי עוד הזדמנות לכתוב לך שיר אחר ולקחת את הדברים שעשיתי כי אני אתן לך את ליבי אם תתני לי להתחיל שוב מחדש שוב שוב, הו, לא לא, הו את יודעת שאני אוהב אותך, כן תני לי עוד הזדמנות לא לא, לא לא לא לא

tsofa

New member
POSE

Pose - פוזה ראיתי אותך לילה שעבר(משתגע,משתגע) בחדר האיפור,מדברת לחברותייך(חברותייך) הבטת במראה(משתגע משתגע) נראית כה נהדר נוגעת במייבלין,אולי מאוחר יותר תתני לי את הזמן ותתני לי לצלם אותך(הו) תתני לי לקחת את התמונה שלך תתני לי לקחת את התמונה שלך קדימה מותק,האם תתני פוזה בשביל המצלמה שלי? נראית כמו דוגמנית,נראית כמו כוכבת את מחוץ לעין. ראיתי אותך לילה שעבר(היי ילדה) בדיסקו,רוקדת עם חברותייך(חברותייך) כולכן רקדתן נורא כמו זה נענעי את מותנייך,אולי אוכל לצלם אותך ולקחת סרט קולנוע תתני לי לצלם אותך(הו) תתני לי לקחת את התמונה שלך תתני לי לקחת את התמונה שלך קדימה מותק,האם תתני פוזה בשביל המצלמה שלי? נראית כמו דוגמנית,נראית כמו כוכבת את מחוץ לעין. אז תעשי פוזה, תעשי פוזה,תעשי פוזה רק לתמונות שלי תחשפי,תחשפי את הדברים האלה שאת רוצה להראות אז תעשי פוזה, תעשי פוזה,תעשי פוזה רק לתמונות שלי תחשפי,תחשפי את הדברים האלה שאת רוצה להראות [סנופ]: היי אתה,ג'סטין טימברלייק,יש לי את המצלמה החדשה הזו,אני רוצה לנסות את זה עליה ראש,כתפיים,כפות רגליים ואצבעות עבדי על הגוף הזה עומדת לעשות פוזה ענג את הקהל, הקל את זה עכשיו תתקדמי ילדה,תחייכי היא אמרה אדוני אדוני,זה יהיה מגניב אם אקח תמונה איתך? כדי לתלות אותה על הקיר עם שאר הטובים ביותר,אני אחזיר את זה תוך שעה או פחות הוא אומר, היא אומרת,אנחנו אומרים דוגי דוגי,לוקח את החום אמר זה הזמן לחשוף ולשבור את הכללים עכשיו התפשטי,התקרבי לאור,ועשי את הדבר הזה הראי שאת צודקת עכשיו סגרי את הדלתות את באמת יכולה לתת לי את זה,קדימה,תעשי את הפוזה הזו! [ג'סטין]: ראיתי אותך לילה שעבר בחנות הקפה אבל לא היית עם חברותייך(עם חברותייך) אז אני התקרבתי אלייך(היי ילדה),דלקתי אחרייך,כי לא הייתי מסוגל לחכות,מתוסכל זה יהיה נהדר,עצרי,תחכי,ותני לי לצלם. מותק עצרי ותני לי לצלם,מותק עצרי ותני לי לצלם,אותי איתך ילדה,את יודעת שאני יכול להתמודד איתך, להתייחס אלייך כמו מלכה, להתייחס אלייך כמו כוכבת(X2) את מחוץ לעין אז תעשי פוזה, תעשי פוזה,תעשי פוזה רק לתמונות שלי תחשפי,תחשפי את הדברים האלה שאת רוצה להראות רק תעשי פוזה, תעשי פוזה,תעשי פוזה רק לתמונות שלי תחשפי,תחשפי את הדברים האלה שאת רוצה להראות [סנופ]: תבדקי את זה,ילדה קטנה,זו שיחה אמיתית,אני עומדת להתחיל את סוכנות הליהוק שלי אז את יודעת,אני אצטרך את התמונות האלה איתך מהר מאוד הו,את רוצה לדעת את שם סוכנות הליהוק? הו,ליהוק יפה,רק נשים יפות. את יודעת על מה אני מדבר? הו כן,ג'סטין יעבוד,עם המצלמה הוא יעשה את הדבר שלו בזמן שאנחנו עושים את הדבר שלנו,את יודעת על מה אני מדברת תקפאי,תסגרי את הדלתות,כן,תתני פוזה על זה אני מדבר כן,תבואי אני יודע שאת אוהבת את זה תתני פוזה אני יודע שאת אוהבת את זה תתני פוזה

למעלה