Sexy Ladies / Let Me Talk To You Prelude
Sexy Ladies / Let Me Talk To You Prelude - בחורות סקסיות\תני לי לדבר איתך - מבוא אני יכול להגיד שאת רוצה, ילדה את לא תצטרכי לדאוג יותר את שומרת על הבקבוקים שלי קרים ואת מנפצת אותם במקביל לכך שאני עובר בדלת האנשים האלה לא מכירים אותי מאדם ואיב זה למה הם לא יכולים לבלגן את הזרימה שלי וכשהקצב הזה יטפח, לבי יפסיק את מרגישה את זה מהראש שלך עד לאצבעות רגלייך אם את יודעת על מה אני מדברת תני לי לראות את זה קורה בחורה, על זה אני מדבר יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה אני מכיר בחורה קטנה מעיר גדולה פשוט מחכה לספק אותי אני מכיר בחורה קטנה מעיר קטנה שתעשה הכל כדי לרצות אותי כל האנשים האחרים שלי שרוקדים מסביב כשהם שומעים אותי עושה את הגרוב עכשיו, זה יכול להשמע שחצני אבל האם זה באמת שחצני אם אתה יודע שזו האמת? אם את יודעת על מה אני מדברת תני לי לראות את זה קורה בחורה, על זה אני מדבר יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה עכשיו תפסיקי את זה, עכשיו תזוזי קצת לשמאל עכשיו תחזרי לכאן לימין עכשיו תני לי לראות אותך הולכת, הולכת, כן תני לי לראות אותך הולכת הנה בא החלק שלך, ילדה סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה, מדברת עם הגוף הזה [תאטי, ילדה] סקסי, סקסי, סקסי הולכת עם הגוף הזה יש לי בחורות סקסיות לכל רוחב הרצפה את מדברת אל אחד המוצלחים שעשה את זה בעבר עכשיו חזרתי עם אחד האחרונים שלי רק מיידע אותך שיש לי בחורות סקסיות, אז תגבי עוד תני לי להוריד את זה [תני לי לדבר איתך - מבוא] היי, היי, היי, היי, היי, היי [אני עייף מויכוחים, ילדה] היי, היי, היי [אני עייף מויכוחים, ילדה] היי, היי, היי אהובתי, אה הא, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי אהובתי אני אוהב את הדרך שאת עומדת שפתיים נראות כה מתוקות, כמו ממתק [אהובתי] זה לא אומר שאת צריכה להפסיק לרקוד כי הדרך שאת מזיזה את זה כל כך דורש [אהובתי] בואי נשים את זה במצב זרימה תני לי לקחת אותך הביתה, תני לי להקל על נשמתך [אהובתי] אני צריך לקחת את זה ברצינות, בנחמדות ואיטיות אבל לפני זה תני לי, תני לי, תני לי לדבר איתה אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי אהובתי כנסי לתוך הדירה האינטימית אני שמח שבאת, בואי נרים כוסית [אהובתי] תני לי לתת הצעה מגונה תני לי לקחת אותך לאחור ולעשות את מה שאנחנו אמורים לעשות [אהובתי] בואי נעשה טיול אל תוך האגם את תוכלי להיות החוקת, אני האישי שלך, אני [אהובתי] את יודעת שאני רוצה חתיכה מהעוגה הזו אבל ראשית, תני לי, תני לי, תני לי לדבר איתה אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי אהובתי, היי, אהובתי, היי