אני עייפה כל כך, והשעה מאוחרת...

אסולית

New member
אני עייפה כל כך, והשעה מאוחרת...

ולא מבינה למה אין שום דבר חדש בפורום הזה כבר זמן רב... לאן כולם נרדמו...? בלופ....בליפ....בל..בל..בללללללוווו איפה, איפה, איפה..... העוגה?!

נ ו ל י ה

New member
לפני כחודשיים הייתה פה פרישה המונית

של רבים מחברי הפורום הוותיקים והטובים, ומאז הפורום הזה הוא קצת יבש, ואחת לשבוע או שבועיים מישהו כותב איזושהיא הודעה משמימה, ובזה מסתכמת כל פעילות הפורום, והפורום הזה הופך ונהייה לאט לאט לפורום רפאים. <<)

נ ו ל י ה

New member
כן............................ ../images/Emo13.gif

הנהלת הפורום הזה מחקה כמה שירשורים, וזה לא מצא חן בעיני כמה אנשים, והם החליטו לפרוש.

אסולית

New member
כן, נתקלתי באמת באיזה שרשור

שנשארו בו כמה שרידים של "ברכות"... בואנה, אני מפספסת את כל הטלנובלות הכי טובות... אז, אהלן נוליה, עוד לא הבנתי אם את/ה זכר או נקבה, יש לי תחושה שזה
, ואיך הגעת אל הפורום הזה?

נ ו ל י ה

New member
שלום גם לך אסולית היקרה

את באמת פספסת את אחת הטלנובלות היפות והגדולות, את ההצגה הגדולה מכולן...לצערי הרב ההנהלה מחקה את כל הקטעים היפים. בקשר למין: התחושות שלך נכונות, אני בן זכר, והגעתי לפורום הזה בעקבות המלצה של ידיד. ויש לי גם שאלה אלייך: האם השם אסולית בא משורש 'אסלן'? ואם כן אז 'אסלן' פירושו בכמה שפות 'אריה', ויוצא מכך שאסולית זו 'לביאה'.

אסולית

New member
../images/Emo13.gif נחמד כמה תמורות עובר השם שלי

נכון, באמת נזכרתי ב'אסלן' מ"המכשפה וארון הבגדים", לביאה נשמע לי כמו משהו מוכר! המממ...לביאה!!! את השורש לשם שלי אומר לך, באם תאמר לי מה שמך ופרטים נוספים יתקבלו כמובן בברכה...
באוסול

TheGreatNut

New member
אז יאללה בובה ../images/Emo8.gif תכתבי...

מנקודת מבט מסויימת, היסטורית הפורום הינה חסרת חשיבות לחלוטין. הפורום הזה הוא עכשיו מה שהוא עכשיו. מי שרוצה בו כאן, ומי שלא לא. אני אישית, רוצה בו.

אסולית

New member
../images/Emo6.gif וואלה, בוביק, נפתחנו!

אני אכתוב כאן בכיף. לירן, תוכל להראות לי את הקישור/ או פשוט לומר לי, מהי הרשימה המומלצת לקריאת ספריו של קסטנדה?

נ ו ל י ה

New member
לצערי הרב.............

זה לא הסדר הנכון, זוהי רשימת המלצה בלבד, והסדר הנכון הוא: משנתו של דון חואן. מציאות ניפרדת. מסע לאיכטלן. סיפורי עוצמה. הטבעת השנייה של העוצמה. מתנת הנשר. האש שבפנים. כח השקט. אמנות החלימה. מעברים קסומים. גלגל הזמן. הצד הפעיל של האינסוף. --------------------------------- וחוץ מזה ישנם הספרים של הנשים שבחבורתו של קרלוס קסטנדה.

נ ו ל י ה

New member
זה לא הסדר הנכון של כתיבת הספרים

על ידי הסופר קרלוס קסטנדה. הרשימה שרשמתי, היא רשימת סדר כתיבת הספרים והוצאתם לאור.

TheGreatNut

New member
אבל אסולית ביקשה המלצה...

לסדר קריאה של הספרים ולא לסדר שבהם הם נכתבו. האם בספרים מוזכר משהו לגבי כך שסדר כתיבתם הוא הסדר המומלץ לקריאתם?

נ ו ל י ה

New member
אתה צודק, כמובן....

היא ביקשה רשימה מומלצת, והמלצות הן דבר אישי, והמלצה של אדם אחד לא תמיד מתאימה לאדם אחר, ויתכן שאנשים אחרים ימליצו על רשימות אחרות, ולי כמובן יש את ההמלצה שלי, שאני בטוח שהיא מתאימה רק לי, ועל כן אין אני ממליץ עליה. אני למשל, התחלתי בספר 'האש שבפנים', ותמיד חשבתי שעל כולם להתחיל מהספר הזה, אך לאחר קריאה חוזרת ונישנת של הספרים, שיניתי את דעתי, והבנתי שאת הספרים האלה אין האדם בוחר לקרוא, אלא הם בוחרים את האדם. בקשר לשאלה: אין המלצה בספריו של קרלוס לקרוא אותם לפי סדר כתיבתם.

TheGreatNut

New member
זה נשמע מגניב :

"את הספרים האלה אין האדם בוחר לקרוא, אלא הם בוחרים את האדם."

נ ו ל י ה

New member
הספרים האלה נוטפים עוצמה ממש

ועצם הקריאה בהם בלבד מעבירה את הקורא לרמות גבוהות של אנרגיה.

אין כזה דבר "פורום"

יש משתתפים ומידע במרחב הזה. תמשיכי להשתמש במרחב הזה בצורה הכי מעצימה עבורך. לדוגמא - את יכולה למשל בכל נושא שהיית רוצה להתפתח בו, ליזום הודעה לגביו.

למעלה